Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A-G-N-E-S

Czy brzydcy ludzie mają gorzej w życiu ?

Polecane posty

Gość gość
atrakcja nocy dzisiejszej dziś Problem w tym, że kazda polka uważa, że jest atrakcyjna.Ma zazwyczaj przerośniete ego i chcą faceta z najwyższej półki.

Gość gość
brzydkie, przecietne chca ciacha brzydki chce brzydka przecietny bedzie chcial przecietna

Gość gość
a jakbyście zareagowały na brzydala który niema od was oczekiwań na związek tylko chciałby polizac waszom mysie

Gość gość
No szmaty dają

Gość gość
Jutro się odezwę szmaty

Gość gośćbrzydal
a jakby mega przystojny zaproponował polizac mysie to co byś powiedziała

Gość gośćbrzydal
ja tez jestem sfrustrowany ze jest tyle ślicznych dziewczyn i kobiet które nie chciały by nawet spojrzec na mnie ale niewiem co ci daje wyrywanie ich od szmat

Gość gość
brzydal, wydajesz się spoko, w przeciwieństwie do tych nieszczęsnych tryskających jadem prawików. x ja akurat nie przepadam za minetką ale jak widzę faceta z dużymi mięśniami (takiego a'la kulturysta) mam najczęściej ochotę mu obciągnąć

Gość gość
O ty szmato

Gość gośćbrzydal
tobie podobajom się umiesnieni dla mnie niejest ważne żeby dziewczyny miały duzy biust albo fajny tylek dziewczyna może być niska nawet trochę przy sobie zawsze zwracam uwagę tylko czy ma ladnom buzke trzeba przyznać że jakby się rozejrzeć to masa fajnych dziewczyn

Gość gość
Jeszcze więcej dupodajek

Gość gośćbrzydal
o ile jestem w stanie pogodzić się z tym ze za to jak wygladam zadna mnie niechce to nieogarniam sytuacji w których uroda a właściwie jej brak jest przeszkodom w innych sytuacjach które ktoś opisywał wyżej np problem w znalezieniu pracy albo nawiązywania kontaktów z ludźmi to chore czasy moim zdaniem nastały ze wygląd jest najważniejszy juz we wszystkich aspektach życia