Gość wredniucha Napisano Wrzesień 2, 2012 czekam na walkę Proksy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie spie ponieważ Napisano Wrzesień 2, 2012 się domyśliłam, że nie zostałam potraktowana jak 'zupa' :P no- ale wiesz... dopiero teraz taki się do mnie strach prztplątał... tyle lat se żyłam spokojnie normalnie a tu PACH! taki jeden człowiek i rozwala drugiemu człowiekowi porządek wszechświata :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak bardzo stara soopa jestes Napisano Wrzesień 2, 2012 dobra zupa nie jest zła :D powodzenia Ci życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan słoik Napisano Wrzesień 2, 2012 u mnie zdiagnozowano mosznę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie spie ponieważ Napisano Wrzesień 2, 2012 a dziekuję- jakoś trza przeżyć :P Tobie również życzę powodzenia i pomyślnosci- tam, gdzie jej najbardziej potrzebujesz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan słoik Napisano Wrzesień 2, 2012 a mnie to nikt niczego nie pożyczy? spróbujcie tak żyć z moszną :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie spie ponieważ Napisano Wrzesień 2, 2012 pan słoik- weź Ty se dekiel dokręć, bo Ci się widać poluzował :P ;-) wrzucę Wam piosenkę- ładna, zależnie od nastroju- może wywołać tragiczny płacz albo zapadnięcie sie w marzeniach :P http://www.youtube.com/watch?v=JfZB38bHsAU&list=FL0j0ndztkrwhBZPW5_FKOag&index=3&feature=plpp_video Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan słoik Napisano Wrzesień 2, 2012 dokręcałem i nie trzyma ładna wersja tego utworu :) chociaż nie o mosznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 trzymajcie sie tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan słoik Napisano Wrzesień 2, 2012 no właśnie rozmawiajmy o mosznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie spie ponieważ Napisano Wrzesień 2, 2012 pan słoik- to patrz, jest nisza twórcza możesz sie wykazać i stworzyć własny utwór, kompozycję, wiersz czy cokolwiek, co można objąc patronatem 'działalności artystycznej' (a obecnie, mam wrażenie, WSZYSTKO chyba można podciągnąc pod działalność artystyczną :P) i będziesz prekursorem... i w ogóle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie spie ponieważ Napisano Wrzesień 2, 2012 wolna i zadowolona- no trzymamy się, nie spimy bo konwersujemy ;-) czy każdy moze podac tylko jeden powód, a później tylko czytać wypowiedzi innych? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan słoik Napisano Wrzesień 2, 2012 moszna jak nietoperz polatuje uwiązana jak ogon bobrzy do bobra moszna taka dla nas dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna_s20 1 Napisano Wrzesień 2, 2012 A ja? A ja? Dlaczemu nie krzyczycie że jeszcze mnie tu brakuje?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie spie ponieważ Napisano Wrzesień 2, 2012 idę spać- dobranoc :P za wolno rozmawiacie, a ja dzis jestem zbyt śpiąca, żeby cokolwiek z przedłużeniami czasowymi ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annalisa335 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Ja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna_s20 1 Napisano Wrzesień 2, 2012 To jednak nie takie ze mnie licho skoro ktoś mnie w tym nocnym posiedzeniu pokonał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach