Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TomekStopki24

Damskie stopy:)

Polecane posty

Gość TomekStopki24

Witam,znalazlaby sie Pani majaca chec na pieszczoty swoich stopek? jestem z warszawy,mam 25 lat i zajme sie stopami Pan w kazdym wieku, Czekam na wpisy i pozdrawiam

Gość jneklw
Ciekawe czym kieruje się facet zakładający topik na kafe i to jeszcze o takiej tematyce:D Pewnie masz wcięte, uśmiałam się:D

Gość czarnulka256
Mam 189cm dlugie nogi I sliczne stopki roz.45. Warszawa mi odpowiada jestem z okolic.

Gość TomekStopki24
tomaszeek5@o2.pl

Czemu zdziwiona/y...tylko tomaszek może lizać 2 m kobiecie paluszki u nożek rozmiar 45...miłego lizania

Nie - Karol grał Tolibowskiego, tego od nenufarów. :classic_cool: Tomaszek to był syn, ten niedobry. :classic_cool: Cześć Chamu! 👄, póki Żona Twa nie patrzy. ;)

Gość TomekStopki24
o nie nie,zaden z tych o ktorych pisali,tylko ten co uwielbia wyglad,zapach i smak waszych stopek kobietki

Gość TomekStopki24
Czarna jesli chcesz napisz na maila,bez spacji przed 5, lub jesli inna pani chetna rowniez zapraszam

dzien dobry... ddawno nie ogladalam polskiej tv.... ps....czy stare dobre filmy pojawiaja sie jeszcze?

Czasami, głównie w nocy. Przez wakacje była powtórka Stawki większej niż życie, Czterech pancernych i psa, Alternatywy 4 a w weekendy mój ulubiony Dom. Aż nie mogę się doczekać Bożego Narodzenia i Potopu w TVP1 :classic_cool:

🖐️ Vera & Chamu nie wrocilam do pl...i nie wroce...wracam tylko by odwiedzac znajomych... i kupowac grunty wlasciwie brakuje mi czasu na jakiekolwiek tv....kino musi wystarczyc:)

To znaczy Chamu ze fortuna sie kolem toczy...zeby miec godziwa starosc w de wystarczy miec na koncie do 65 roku zycia 450 tys ojro...w ch okolo 2 mln ojro lubie duze ekrany...:)...a ty nie?

Musze juz isc....:O mam kilka rzeczy do zrobienia... przyjemnosci:* ps.....od kiedy zonaty jestes? :D

hahhaa:DDD:D:D:D:D:D...i od tego czasu masz sentyment do lazieniek :D:D:D:D czekaja na mnie tlumaczenia...i italiano...i czyjes problemy...a mialam jechac do aifel:O

Gość TomekStopki24
zaczeliscie pisac o czyms nie dot. tematu:) powaznie zadna nie ma checi na takie figle?

Gość Olusiaaa277
hm Tomek ja bardzo chetnie, jestem z piaseczna mam stópki 38 i lubie nylonki:) buzka

Gość TomekStopki24
hej Olu, ja jestem mega zainteresowany:) Chciałbym je piescic bose jak i przez nylonki, co TY na to??:)

Gość Nylonek
Oprocz Oli, zadna inna Pani nie jest zainteresowana??

Gość Nylonek
zadna nie chce mnie zdominowac?

Gość to daj maila
Olusiu

Gość Ja Nowy
Witam, tez uwielbiam damskie stópki... Szukam Pani z okolic Dabrowy Gorniczej, ktora lubi takie pieszczotki Pozdrawiam.