Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaona1202500

Romans

Polecane posty

Gość onaonaona1202500

Wiem głupie ale chciałabym wdać się w romans ze starszym facetem. Nie zależy mi na seksie ale poprostu na czymś wyjątkowym. Nie chodzi mi też o faceta po 30 czy 40 ale takiego przed 30rokiem życia. Sama jestem młoda (nastolatka) i nie chcę starego bardzo starego faceta. Czy to jest dziwne?;/

Gość Kama Zjebko
nie to nie jest dziwne, sama tak mam z tym, ze wolałabym takie po 30 koło 40 ;) mam 20 lat ;)

Gość onaonaona1202500
uff a już myślałam ze tylko ja taka jestem hehe.

Gość wszystkie tak pisza.....
a jak dojdzie co do czego to uciekaja w poplochac :P

Gość onaonaona1202500
Ja tam nie mam zamiaru uciekać. Jeśli facet będzie ok to czemu uciekać?

Gość sds32222
To sie nazywa "syndrom tatusia" widać że szukacie sobie drugiego ojca niżeli kochanka bo jak podałaś nie chodzi ci o seks tylko opiekuńczość. Twój prawdziwy ojciec albo nie brał udziału w twoim dorastaniu albo nie miałaś z nim dobrych relacji stąd te spaczenie. Lecz się kurwa

rozne glupie wytlumaczenia juz slyszalem, ze sie bala ze sie za mocno zaangazuje, ze za szybko sie to posuwa, ze zmienila zdanie (zmieniala co drugi dzien o 1800stopni) itd. Oj, trzeba do takich panienek ceirpliwosci...

Gość hahahahahakllklkldlfdf
Przed 30 to nie jest starszy facet :)))))))))))))))))))))) Chyba, że starszy do Ciebie :) Romans to największa głupota. Możesz z takim się spotykać, ale romans z zajętym/żonatym to gówno i długo będziesz ponosić konsekwencje czegoś takiego. Jesteś nastolatką -tzn ile masz lat? Spotykanie się ze starszym facetem w przypadku nastolatek wiąże się tylko z seksem, a nie z czymś niesamowitym. Z tego powodu, że nawet jeśli sama o sobie myślisz, że jesteś dojrzała, to jednak nie masz 30 lat i tego bagażu doświadczeń, wiec na poziomie psychicznym trudno o porozumienie w takim związku. To nie będzie wcale niesamowite.

Gość onaonaona1202500
Mojego taty w to nie mieszajcie. Z tatą miałam bardzo dobre relacje. Powiem tak. Wolałabym mieć starszego chłopaka niż równieśnika. Wydaje mi się ze starszy może dać więcej. I nie chodzi o seks. Poprostu chodzi o tak chodzi nawet o opiekuńczość. O tą atmosfere której nie uzyskam od 17latka.

Tak to juz bywa, ze ludzie w roznym tempie dojrzewaja, dorastaja, i z tego powodu dwoje 30 latkow moze byc na zupelnie innym etapie zycia i za nic nie znajda nici porozumienia, bo mentalnie (nie w negatywnym znaczeniu) roznic ich bedzie 30 lat. Dlatego tez zwiazki dojrzalej emocjonalnie 20-latki z neidojrzalym 30 latkiem nie sa niczym nadzwyczajnym.

Gość sds32222
jakbys sie nie tłumaczyła to jednak szukasz drugiego taty

Gość Kama Zjebko
ja mam złe relacje z ojcem.

Gość onaonaona1202500
Nie szukam i nie mów co ja robie bo główno wiesz. Tata jest jeden na ZAWSZE !!

a dlaczego szukacie starszych?

Gość onaonaona1202500
Podyszw wyżej. Ale tak to bym właśnie napisałam z wyjątkiem główna (gówno).

Gość onaonaona1202500
Już pisałam dlaczego.

ok, w takim razie, dlaczego uwazasz, ze starszy mezczyzna jest w stanie Ci dac czego oczekujesz?

Gość onaonaona1202500
Jest dojrzalszy.

Gość szczerbata Mariola
ty sie weź za naukę dziewczynko:P

Gość onaonaona1202500
Akurat dobrze się uczę. Zachowanie wzorowe. Wiec od nauki się odwal.

Gość Kapitan_łodzi_
ja moge zostać twoim opiekunem jetem po 30 , wyślij CV ze zdjeciem i opisz swoje zainteresowania w liscie motywacyjnym : twój_opiekun@wp.pl

Gość szczerbata Mariola
ale emocjonalnie to tyś daleko w tyle:D

a czy Ty jestes dojrzalsza niz Twoi rowiesnicy? Czy dogadujesz sie z 25latkami i mozesz traktowac ich jak rowiesnikow? Taki zwiazek o jakim piszesz, ma szanse na powodzenie tylko wtedy, gdy sama przestaniesz dostrzegac rozniece wieku. Jezeli uwazasz, ze tak bedzie to masz duze szanse na powodzenie, a jezeli chcesz starszego, ktorego mimo uczucia bedziesz traktowac jak "egzotyke" to swietlanej przyszlosci takiemu zwiazkowi nie wroze. Chociaz z drugiej strony piszesz o romansie, wiec chyba ten drugi scenariusz tutaj wchodzi w gre.

Gość szczerbata Mariola
ja coś swędzi tylko nie wie co:D

Gość onaonaona1202500
Dobrze powiedziane. Lepiej dogaduje się z chłopakami po 20. Owszem napisałam romans ale jeśli się naprawde w sobie zakochamy to nie mam zamiaru tego burzyć.

Wiec moze cos z tego bedzie, pozostaje zyczyc powodzenia w poszukiwaniach :) Trzymaj sie

Gość onaonaona1202500
Dzięki za wszystko. Trzymaj sie.

Po pierwsze - starszy to pojęcie względne w/g tego kto je wypowiada. Więc facet przed 30 to dla Ciebie starszy - OK :) Pisze że szukasz "czegoś wyjątkowego" i nie chodzi o seks. Jak myślisz, czego może oczekiwać powiedzmy 28 latek od nastolatki? Ślubu? Dziecka? Filozoficznej dysputy o życiu i przemijaniu? To nie jest nic dziwnego że pociągają Cię relacje ze starszym facetem. Pytanie tylko czy uświadamiasz sobie czego oczekujesz? Czego szukasz?