Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama poraz 3

Ciaza

Polecane posty

Gość Mama poraz 3

Witam kobietki wlasnie sie dowiedzialam ze jestem w ciazy 3 raz....nie wiem czy plakac czy ....? Czy jest tu mamusia majaca 3 dzieci?Jak sobie radzicie?....

Gość kaftanik niebieski
moje gratulacje

Gość Mama poraz 3
dziekuje , nie planowalam tej ciazy.....jestem w szoku to juz 8 t

ja mam 4 dzieci i radzę sobie bardzo dobrze, wszystko jest kwestią organizacji. :) pamiętam, że jak się dowiedziałam, że jestem w 3 ciąży to się popłakałam ze szczęścia. gratuluję i powodzenia. :)

Gość Mama poraz 3
Gratuluje:)ale nie wyobrazam sobie organizowac czas dla tylu dzieci...szkola przedszkole ,obiady,pranie,spacery........ Nie wiem moze tez dam rade

Gość nie smuć się
wow, gratulacje. Przyznam szczerze,że ostatnio przeżywalam coś podobnego, aczkolwiek okazało się,że nie jestem w ciązy (a byłam już pewna,że to jednak TO). Jeżeli Twoje dzieci chodza do szkoły/przedszkola, to myślę,że nie będzie źle. Gorzej jeśli bedzie mała różnica wieku między nimi... Ps. sorki za bezpośredniość-zabezpieczaliście się czy poszliście na żywioł? (nie pytam złośliwie)

Gość może kiedyśśśśśśśśśss...
też mam 3 i wcale nie było ciężko,normalne życie tyle,że więcej osób do kochania;)

Gość Mama poraz 3
Mam Eryka 8 lat i Dawida 2.5 roku. Tak jasne zabezpieczalismy sie.......(gumki) I jak to sie stalo ze w ciazy jestem?? No nic...dzis juz czuje sie dobrze ...marzy mi sie cureczka ale jak znam zycie to urodze syna numer 3