Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makernnaa...

Czy wasi rodzice kiedykolwiek powiedzieli Wam że są z Was dumni

Polecane posty

Gość makernnaa...

??

Bardzo często. I jak opowiadają o mnie rodzinie czy znajomym to też słychać dumę w ich głosie. :)

Gość co by musialo sie stać,zeby
NIE:O Za to ja bardzo często powtarzam to mojemu dziecku. Chcę,żeby wyrósł na wartościowego,pewnego siebie człowieka.

gdyby tak powiedzieli to swiadczyło by o tym ze spełniły sie ich oczekiwania a nie swoje, nie swoje marzenia... no chyba ze pokrywały sie z naszymi....albo od małego kształtowali w tobie jakiś talent. Oni są szczęśliwi a ty nie. Oni umrą, a ty zostaniesz sam ze swoimi niespełnionymi ambicjami. Czasem słychać dume w tym co mówią, ale właśnie wtedy kiedy ich oczekiwania sie spełniły. Z całokształtu nie są dumni. To trudne do osiągnięcia, ociera sie o idealizm.

co by musialo sie stać,zeby NIE Za to ja bardzo często powtarzam to mojemu dziecku. Chcę,żeby wyrósł na wartościowego,pewnego siebie człowieka.""""""""""""""""""" Czyli je kłamiesz... Uważaj bo wyrośnie na narcyza....

Gość facet taki....
Nigdy tego nie słyszałem wprost przeciwnie gdy starałem się o pracę w stolicy to ojciec powiedział że mi się to napewno nie uda kiedyś ojciec powiedział że zmarnowałem życie mojej matce.Matka to słyszała i nie zaprzeczyła

Gość facet taki....
Nigdy nie bił mnie ani matki ale też nigdy nie słyszałem od niego dobrego słowa zawsze był ze mnie niezadowolony teraz jest już całkowitym alkoholikiem

Gość co by musialo sie stać,zeby
dlaczego mam tego nie mówić własnej córce,która doskonale się uczy i osiąga pierwsze miejsca w konkursach z róznych dziedzin? KInky****** Pomyliłeś pychę z wartością człowieka. Ona nie wyrośnie na przemądrzałą,pełną pychy panienkę--tylko na człowieka świadomego swojej wartości i osiągnięć. Narcyzm a pewnośc siebie to co innego;)

Gość nasenna
Nigdy nie powiedzieli mi, że są ze mnie dumni, choć w każdej szkole byłam jedna z najlepszych uczennic, wygrywałam jakieś konkursy, zdałam dobrze maturę-nic ich nie rusza. kurwa mać;(

Gość rgrgrgrgrgr
mi nigdy,a mogli chociaż powiedzieć to jak skończyłam liceum i zdałam mature

Gość Mama mastera111
Jestem dumna z Tomka! :classic_cool:

mi na szczęście często :) I to naprawdę daje dużego powera by iść dalej i być odważniejszym w życiu zdobywając swoje cele :)

Gość chyba nie,
nie wiem, nie zwracałem na takie rzeczy uwagi

Gość Gucia -
Nie, wszyscy inni, ale nie rodzice właśnie.

Moi ostatnio zaczęli to okazywać. "gdyby tak powiedzieli to swiadczyło by o tym ze spełniły sie ich oczekiwania a nie swoje, nie swoje marzenia... no chyba ze pokrywały sie z naszymi....albo od małego kształtowali w tobie jakiś talent. Oni są szczęśliwi a ty nie. Oni umrą, a ty zostaniesz sam ze swoimi niespełnionymi ambicjami. " Haha, niezła wymówka.