Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Geong_Axiger

Czy dziewczynę można poderwać tak trochę na litość?

Polecane posty

Tylko że mi trochę brakuje kogoś z kim o swoich problemach mógłbym pogadać. To trochę w sprzeczności. Wyciągnąc do lokalu i snuć jakieś bajery to nie w moim stylu i musi się źle skończyć. A poza tym ona zdaje się być taka "Z Woli Bożej" więc się zastanawiam czemu nie

Gość Bdeok
"Tylko że mi trochę brakuje kogoś z kim o swoich problemach mógłbym pogadać. " To polecam psychologa. Po co laska ma się zajmować czyimiś problemami? Chociaż w Twoim wieku myślałem podobnie do Ciebie.

Gość Roman Rogowski
Co to jest z woli Bożej?

Nie cierpie psychologów. Mam o nich złe mniemanie. Miałem z paroma kontakt, przy okazji szkoleń, wcześniej jednego spotkałem więc wiem. Moja konkluzja co do psychologa to niedorajda życiowy, który poszedł na łatwe studia, a teraz zgrywający mędrca, będący często zboczeńcem stara się być autorytetem. A z woli Bożej to znaczy: pracowita, szanująca się, o delikatnym wyglądzie i miłym usposobieniu. Dobry materiał na żonę

Gość Roman Rogowski
Taka też chce samca, który wie co robić z dziewczynami.

I ja tez jestem takim samcem, ale do tego staram się żyć według tego jak przykazał YHVH Mojżeszowi na Synaju, i według tego co zostało potem powtórzone przez Jeszue. Przynajmniej mam dobre intencje i płyną z tego rezultaty, mniejsze lub większe, ale jakieś płyną

Gość Roman Rogowski
Jak Ty tak będziesz jej pier.olił to szybko ucieknie ze spotkania.

Gość Bdeok
dobra,to prowokacja, dałem się nabrać 🖐️

Sprawy religijne chcę zostawić na dalszy etep, ale na początku warto byłoby się dowiedzieć jakie ma zapatrywania w tej kwestii

Gość Roman Rogowski
Nie masz szans z takim myśleniem. Dziewczyny lubią rozmowy na luzie.

Gość AUTOR TO DKW!!!!!!!!!
"DKW: Nie lubie psychologów. Po mojemu to nieudacznicy po marnych studiach, którym wydaje sie ze cos umieja. Kiedys interesowalem sie psychologia. Czytalem Freuda i Fromma. Ale odnosnie dzisiejszych psychologow: jak mozna szanowac kogos, kto propaguje onanizm? Albo prywatnie jest sadomasochista, albo homoseksualista?" Porównajcie sobie tę wypowiedź z postem wyżej.

A gdzie tu sprzeczność? Nie może być szczerze i na luzie. Kiedy np. się przyznam że przez pewne problemy z młodości miewam blokady, a ona mnie nie odrzuci przez to, to znaczy że trafłem w dziesiątkę i nie muszę szukać dalej. Ponadto taka dziewczyna wtedy jest jak perła z przypowieści, kiedy żeglarz sprzedaje cały swój majątekm aby ją wydobyć

Autorze - jest tez druga, calkiem liczna, grupa kobiet kt wrecz chca "ratowac z opresji mezczyzn" - "heroicznie" zyja z pijakami, goscmi kt je zdradzaja, skazuja na cierpienie - wierzac ze ich zmienia - a tak naprawde zywia sie wlasna "heroicznoscia" ;-) sa tez kobiety - ktore normalnie traktuja przeszlosc partnera , cenia sobie szczerosc w tym zakresie, ale liczy sie dla nich przede wszystkim tu i teraz - zalezy do kt grupy zalicza sie Twoja potencjalna wybranka?

sam muisz ocenic do kt grupy zalicza sie Twoja ...kolezanka?;-)

Gość buquile
Ileż to postów jest zakładane by wybadać czy bycie ci.pą nie skreśla kogoś u kobiety, no bo ktoś tam nie ma ochoty przestać być ci.pą.

" 16:43 [zgłoś do usunięcia] buquile Ileż to postów jest zakładane by wybadać czy bycie ci.pą nie skreśla kogoś u kobiety, no bo ktoś tam nie ma ochoty przestać być ci.pą." Widzę że przechodzimy na pomarańczowy poziom. Dlaczego mnie obrażacie? Bo jestem szczery i staram się być uczciwy?

Gość buquile
Nie poderwiesz kobiety na litość, bo zauwaz kolego, że nawet jak ty poznajesz kogoś nowego, to chesz by ona wprowadziła nieco światła w twoje życie. Jesli ktoś na starcie zwala ci jakiś problem to takie coś jest odpychaczem a nie atraktorem. Ludzie chca ssać przyjemność i dobre rzeczy z innych, po to chca wchodzić w relacje. Natomiast inna sprawą jest że jak już wejdziesz w związek, to wyjawienie jakiejś ułomności może kobiete głębiej związać z tobą, bo kobiety mają taki instynkt do matkowania i ogólnie chęć do naprawiania świata. Kiedy myśłi o twoich problemach i jak je rozwiązać ma cię stale w głowie a jak się ma kogos w głowie to to bardziej cię z tą osobą wiąże. Ale wyjazd na poczatku z syfem ze swojego zycia, sprawi że kobieta zatka nos i odwróci głowę w drugą stronę. Kobiety kożystaja z tego zjawiska by najpierw pokazać cud miód i orzeszki a później jak już delikwent sie zwiąże z nią - pokazać prawdziwą "ją". Wtedy się rozkoszują jak facet zamieni się w pomocnika do rozwiązywania jej problemów (np. kompleksy) , piwa którego naważyła (dziecko z bawidamkiem, który spi.erd.olił), pomoc materialna (np studia itp.) Kozystaj z tego jak one same robią wysyłając podrasowane, nieaktualne albo neiwyraźne foty, by przywabic gościa na randkę.

Tak też myślę. Nie chcę jej na wstępie wyeksponować wszystkich swoich problemów. Poprostu chcę w miarę szybko skrócić dystans między nami. Tak nasunęła mi się taka konkluzja, że o wszystkim jej powiem, ale poczekam na odpowiedni moment

Gość sweee
Po co masz jej mówić? Nie mów.

Bo właśnie chcę mieć dziewczynę jako antidotum na moje problemy, żeby odreagować, a nie żeby zaciągnąć do wyra i wyruchać. To uczciwe podejście.

Gość sweee
Nie, nie rób z dziewczyny psychologa i spowiednika. To się nie uda, a ona szybko ucieknie.

oj tam, kazda kobietka jest inna .....jedna na to poleci druga nie , jednak poczekaj troszkę z tymi wyznaniami, ja osobiście wolałabym to usłyszeć po którymś już tam z kolei spotkaniu, chyba , że będziesz miał ku temu okazję , jakieś szczere rozmowy, te sprawy...

Gość buquile
" Bo właśnie chcę mieć dziewczynę jako antidotum na moje problemy, żeby odreagować" No to się rozczarujesz, tylko gość z ksieżyca może myślec że drugi niedoskonały człowiek da mu szczęście.