Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamtarantam

Boję się iść do szkoły .

Polecane posty

Gość tamtarantam

2 miesiące przed końcem tamtego roku szkolnego dziewczyny z mojej klasy "naskoczyły" na mnie , że pokazałam mojemu byłemu chłopakowi i koleżance zeszyt ze zwierzeniami mojej byłej przyjaciółki . Prawda jest taka że oni faktycznie widzieli ten zeszyt ale go nie czytali. Ta koleżanka żeby przypodobać się innym dziewczynom nagadała takich głupot i że go niby pokazałam całej szkole . Do samego końca roku wyzywały mnie. Często uciekałam z lekcji bo miałam dosyć . Nastawiły wszystkich przeciwko mnie. Zostałam sama . Byłam u wychowawczyni , u dyrektorki , rodzice też coś próbowali wskórać ale to nic nie dało. Te 2 miesiące to był horror . Boję się że teraz też będę mnie tak traktować .

Gość jedyne wyjscie
zmień szkołe, a następnym razem zachowuj się lojalnie..

Gość loletta987
znajdź inne towarzystwo. jeśli nie chcesz bądź w jakiś sposób nie możesz to postaraj się pogadać z nimi. powiedz jak to było, że zeszyt pokazałaś ale nikt go nie czytał. przeproś, powiedź, że to było niedojrzałe i nie fair i tyle. nic więcej nie zrobisz. jeszcze jak przestaniesz reagować na jakieś zaczepki to po jakimś czasie im się znudzi.