Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angel1992

Może ktoś pomoże?

Polecane posty

Gość Angel1992

Hej. Mam mały problem. okres dostałam 2tyg temu. Kocham się z facetem bez zabezpieczenia. Nie zważamy czy mam dni płodne czy też nie. Robimy to kiedy mamy ochotę. Od wczoraj się dziwnie czuje tak jakbym miała zaraz zwrócić. Czy powinnam się zacząć bać?

Jeżeli masz na podłodze perski dywan to tak, możesz zacząć się bać, że go orzygasz. W innym przypadku nie rozumiem czego miałabyś się obawiać, bo przecież nie ciąży, bo z tego co piszesz jrstes na nią zdecydowana...

Gość Angel1992
Zdecydowana to może za dużo powiedziane. Zastanawiam się czy kupić test czy nie. Facet twierdzi że zawsze przed dojściem wychodził ale z drugiej strony facet podczas seksu też się nawilża

Gość Zaskoczony
Jak to zawsze przed dojściem wychodził ale z drugiej strony? ?? Wydaje mi się , że już wszystkiego próbowałem a tu proszę jakie zaskoczenie!

Gość Angel1992
Czego nie próbowałeś ?

Gość Zaskoczny
no jak to jest przed dojściem wyjść z drugiej strony? Pupą wyszedł?

Jeżeli okres miałas 2tyg temu (normalny jak zawsze) to nie ma szansy żebyś miała już objawy ciaży. Istnieje szansa, ze do zapłodnienia mogło dojść np wczoraj, ale dopóki zapłodnione jajeczko nie zagniezdzi się w macicy nie ma szans żebyś miała objawy ciazowe :D chyba ze urojonej :D

Gość Angel1992
Zaskoczony ile Ty masz lat? wiesz co znaczy czytać ze zrozumieniem?

Gość Angel1992
Dziękuje nel_nel :) nigdy czegoś takiego nie miałam więc stąd te moje dziwne podejrzenia

Angel, gdybyś nie była zbytt leniwa bądź niedouczona by używać interpunkcji, to twojego tekstu nie dałoby się interpretować w dowolny sposób :P A tak to zaskoczony ma pełne prawo tak to odczytać :D

Gość Zaskoczny
Angel 1992... mam 35lat...... Uśmiechnij się trochę to był żarcik taki niewinny. Ale tak na poważnie, to dalej piszesz, że Twój facet się "nawilża" ....zaczynam się poważnie zastanawiać czego używacie?

Gość Angel1992
Brak znaków interpunkcyjnych to tylko i wyłącznie przez lenistwo z mojej strony za co przepraszam :)