Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz1233

co jest z moja skora ?

Polecane posty

Gość lukasz1233

Witam,krotki opis sytuacji : 3 miesiace temu zrobiony tatuaz na przedramieniu,nie zagoil sie,zrobila sie z niego wypukla blizna, w innym studiu zalecono mi cover ,jest duzo wiekszy ale wszysyko wskazuje na to ze tak samo bedzie, nie goi sie, jest calt pomarszczony i sie blyszczy w dodatku strasznie poszarpana skora takie czarne szlaczki, co robic ? To jest paskudne,w dodatku na pol reki,jestem strasznie zalamany,czy tez uwazacie ze jedyne wyjscie z tego to przeszczep skory ?:( Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Gość lukasz1233
Pomozcie mi bo niewiem co robic :(

Gość jaq
idz do dermatologa, albo chociaż do lekarza pierwszego kontaktu. nie brzmi to dobrze.

Gość lukasz1233
bylem ale bagatelizuja to, zrobiles to masz, nic w tym dziwnego nie widza tylko zwykly tatuaz, niewiem co robic, jest mozliwy w takim wypadku przeszczep skory? orientuje sie ktos?

Gość Apasz25
Pobiorą Ci skórę z dupska, wytatuują ją i przyczepią do przedramienia...wcześnie zdzierając tę pomarszczona jak skóra na mosznie. Wszystko będzie dobrze, Będzie Pan zadowolony

Gość dsdddsadfA
NIE EJST MI CIEBIE SZKODA; MASZ TERAZ BLIZNE SAMA NA ZYCZENIE SIE POKALECZYLYS; MASZ CZEGO CHCIUALS; MOGLAS W LICZYC TE RYZYKO ZE TAK BEDZIE; NIE NAWIDZE TATOO szpeca cialo,

Gość lukasz1233
chcialbym otrzymac jakas konkretna i powazna odpowiedz. Co robic w sytuacji gdy zamiast tatuazu jest blizna na pol reki?? Da sie z tym w ogole cos zrobic??

Gość tytyrtyk
Wiec zmien lekarza. W tym swinstwie, ktorym wyknuja tatuaze bardzo czesto sa substancje niedozwolone a nawet jesli czesc jest legalna, to i tak szkodliwa dla zdrowia - nie mowie, ze wszystkie. Mozliwe, ze miales pecha i trafiles na jakies swinstwo, wiec koniecznie idz do lekarza - dermatologa. Ewentualnie zrob prywatne badania w jakims skornym laboratorium. Sa fora medyczne, moze tam podadza bodaj adres, gdzie moglbys sie poddac badaniom. Powodzenia :)

Co to za tekst "masz co chciałeś"? Jakby jakaś lala poskarżyła się że manicurzystka zaraziła ją grzybicą paznokci, to by jej wszyscy żałowali. No cóż, NFZ na pewno ci z takiego powodu nie zrefunduje zabiegu - to jedno jest pewne. A jeśli prywatnie zechcesz poszukać chirurga plastycznego - na pewno zrobi to za co mu zapłacisz. Ale może da się uratować skórę ręki? Jeśli by się "odmarszczyła", to można zawsze poprawić tatuaż. Tyle że nikt z nas po takim opisie nie powie Ci dokładnie co się stało z Twoją ręką, i tutaj też jedyne co mogę poradzić, to dobrego dermatologa.