Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dtyurd6utyju

To bzdura że cieżką pracą człowiek w Polsce się dorobi:D

Polecane posty

Gość dtyurd6utyju

Mój kuzyn który mieszka w Niemczech w wieku 20 lat wyprowadził się do własnego mieszkania, kupił luksusowy samochód i wcale nie musiał ciężko pracować, zaczął pracę jako kelner :) Moja koleżanka w wieku 22 lat poszła na swoja, dwa samochody, dwa razy w roku wakacje nie byle gdzie , pracuje jako sprzedawczyni w sklepie odzieżowym w Londynie :) Mój kolega ma firmę w Dani, zwykła firma odzieżowa, nic szczególnego, żyje jak pączek w maśle, zarobki 5.000-15.000tyś zł /miesiąc , zero opłat, przyjazne państwo itp kolega ma 24 lata. I wiele wiele innych znajomych którzy nie skończyli jeszcze 25 roku życia a żyją jak pączki w maśle , nawet za najniższe krajowe na swoim, bez obaw, bez strachu że nie starczy do 10tego. A ja ? Mam 27 lat, własna firma, składki , Zusy , paliwo, życie wszystko drogie, ledwo wyrabiam, od paru lat pracuję jak wół i co ? nic z tego nie mam, gdyby nie rodzice już dawno byłbym pod mostem.Dlatego uważam że takie chrzanienie że ciężką pracą można do czegoś dojść wkurza mnie niemiłosiernie, u nas niestety nie nie można, u nas biedni pracują na świnie które żyją na górze.

Gość mamamaasksksaka
Racja, mój brat ma 20 lat od trzech lat siedzi w Norwegii, własne mieszkanie ma i samochód i jeszcze nam wysyła kasę :)

Gość Co powiecie na to?
eszcze większa prywatność, wpisujesz mail jaki chcesz, z głowy zmyślony, możesz mieć wiele kont, nie ma ograniczenia czasowego w pisaniu postów, forum świeże, mało tematów, możesz zostać gwiazdą nowego forum ;) Odpowiedz innym albo sam/a załóż temat. :) http://informatywny.net/

Gość ze Śląska
mieszkanie na kredyt, samochód na kredyt, cudów nie ma nigdzie...

Gość mamamaasksksaka
No dobrze mają mieszkanie na kredyt ale stać ich na spłacanie, na godne życie, na normalne życie a u nas w Polsce ? Nawet w Czechach najniższa krajowa to 2.200zł

Gość Skotnik
w Polsce trzyma mnie tylko grawitacja