Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amen to you

Ilu mialyscie partnerow seksualnych

Polecane posty

Gość kfjfjhhhhhaaaala
zrzuccie beret z mózgu i z piczy - sa wszęzie ruchacze do rozbłonienia dziewic

Gość kfjfjhhhhhaaaala
mohery propagowan e prze z kle rprzykrywaja picz i mózg

Gość kfjfjhhhhhaaaala
a błony płona

Gość facet student
Ja bym z dziewicą nie chciał być. Taka to nic nie potrafi a jeszcze pewnie poszłaby do łóżka dopiero po roku. Idź pan w ch*j z takim związkiem. Ja żebym się zaangażował w związek i chciał z kimś być to muszę mieć z taką kobietą bogate życie seksualne. Dlatego ja preferuję kobiety doświadczone. W ogóle ja mam tak, (zresztą nie tylko ja, bo wiele osób tak ma) że pamiętam tylko związki i kobiety, z którymi poszedłem do łóżka- te pozostałe, z którymi nie było żadnej bliskości to po prostu poszły w zapomnienie i nawet nie pamiętam ich imion i sądzę, że mijając je na ulicy nawet ich nie poznał.

Gość kfjfjhhhhhaaaala
kler gloryfikuje blone a kkretynki sluchaja

facet student ->żal mi tych dziewczyn i właśnie dlatego nie zamierzam byc z zadnym facetem bo wy myślicie tylko głową...szkodą tylko, że nie tą na karku...strasznie przedmiotowo traktujesz kobiety...ale kiedyś los ci sie odpłaci....

Gość to może jeszcze ja...
26 lat, 2 partnerow. Pierwszy to 2letni zwiazek, jednak nie wyszlo nam...a drugi to moj obecny maz . Tak cudownego sexu nie dałby mi nikt inny. Ciagle namietny, ognisty i wciaz zaskakujacy. Z tym samym partnerem moze byc cudownie stale i wciaz, trzeba tylko sie postarac i dac cos od siebie, a nie przeskakiwac z lozka do lozka, mowiac ze szuka sie urozmaicenia.

a tak na marginesie...ja bym nie poszła nawet po roku do łóżka tylko po ślubie:):)więc nie ma gnata bym wyszła za mąż bo nie ma faceta który by tyle wytrzymał w celibacie ze mną:)

Gość kfjfjhhhhhaaaala
kazdy kapłan to gówno i skurwiel - i tylko kretynki go sluchaja- a po smierci -jak sie nie podymaja bez slubu-to stara zwisła zwiotczała picz zwyschnięta bona-hhhaa

Gość facet student
Jak chcesz być dziewicą to sobie bądź, tylko ciekawy jestem co ty masz z tego dziewictwa. Masz iluzję, że jesteś lepsza od innych? Błagam cię. Świat ma w dupie twoje dziewictwo i nic ci za nie nie da. Kiedyś uświadomisz sobie jak głupie było twoje podejście i jak wiele straciłaś, ale może być już za późno.

Gość kfjfjhhhhhaaaala
o to hcodzi -dziewica wiednie w tym idiotyzmie , błona schnie ona zycia nie uzywa bo kler zakzuje a ona debilka go slucha-ze trza błone do slubu trzymac=a jka nie to umrzec jako wyschnieta nierozbłoniona dzieqica-kazdy normalny czlowiek pierdoli gadki kaplanow

Gość Wyindywidualizowana taka o
Niestety w tych czasach dziwice maja przejabne krotko mowiac ;) Ja nie jestem dziewica,ale mam dystans co do zblizen i mam problem ze znalezieniem sobie faceta a co dopiero dziewica,ktora nawet nie chce o seksie slyszec ;) Takze badzcie sobie dziewicami,ale jesli myslicie,ze facet bedzie mial do Was przez to wiekszy szacunek to grubo sie mylicie.To nie lata 70-80 moje drogie ;) Czekajac do slubu liczcie sie z tym,ze moze nigdy do niego nie dojsc! Bo teraz nikt juz dziewic lub dziewczyn trudnych do zdobycia nie chce.Dlatego czasem zaluje,ze nie jestem z natury wyzwolona kobieta,bo moze przynajmniej dzieki temu bylabym szczesliwa i nie samotna a kazdy moj zwiazek nie konczyl by sie totalna klapa !

Gość nie mająca pojęcia
Od wielu lat mam jednego partnera seksualnego. Pasuje mi i mimo wielu okazji-nie zdradziłam go. Był moim pierwszym i chyba już zostanie jedynym...:)

Gość jhld
toś mądra a te religijne debilki czekajace na slub co mzoe nigdy nie nadejsc -umieraaja jako stare wyschnięte prukwy co nie zaznały wacka w sobie

Gość hjkufd
w noc poslubna cnotliwa dzieiwca moze powiedzic -mam błone i nie zawaham sie jej uzyc

Gość nadiaOh
21 lat, obecny jest trzeci i najlepszy.

Gość głupota tej laski poraża
24 lata - Jeden partner seksualny.Jesteśmy razem od 7 lat.

fajny studencie - ja mam więcej z mojego dziewictwa niż ty ze swojej rozpusty cielesnej:), każdy robi jak uważa, używaj sobie ile wlezie Twoja wola..., ale szanuj osoby o odmiennych poglądach, bo to co inne razi prawda???

23 lata. 5 facetów Z jednym byłam w seks układzie. Z żadnym nie byłam w związku, były to etapy randkowania. Zanim wyjdę za mąż to sobie jeszcze poskacze ;-) Nie żałuje, ja korzystam z życia.

Gość dindinaaaaala
dla myslącej kobiety każdy kapłan to gówno i skurwiel

Gość dindinaaaaala
przeciez to ciemne klery nakazuja błoniastośc do slubu a debile ich sluchają

Dziewice uważają sie za lepsze od tych, które już z facetem spaly. Czemu?? Kto jest na tyle głupi, by brać kota w worku zeniac sie z dziewica???

nie wiem czy kota w worku :) Wiem natomiast, że seks jest częscia miłosci- i dla mnie osobiscie to nienaturalne być ze sobą lata i się nie kochać fizycznie. A dziewice uważają sie za lepsze, bo w takiej kulturze katolickiej żyjemy- stad hasła o szanowaniu sie i inne pierdy!

Gość dindinaaaaala
klery s a durne i ciemne a te baby co ich sluchaja to kretynki