Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amen to you

Ilu mialyscie partnerow seksualnych

Polecane posty

Gość Pahahahahahaaaa
Moje pytanie brzmi ktory facet bedzie czekal do slubu ? Im sie juz nawet teraz zenic nie chce a co dopiero czekac na seks do slubu.Droga dziewico czekajac do slubu pogodz sie z tym ze umrzesz jako samotna dziewica.Do Twego dziewictwa nic nie mam,ale samotnosci wspolczuje 🖐️

Gość jorongiellla
reliigjne dzieiwce sa zzagrozone umarciem z błona w piczy

Gość dfghjghhk
religie sa debilne z tym swoim kultem blonisstości

Gość Wracajac do tematu ;)
36 jak dobrze pamietam a mam lat 42

Gość hjkilo
kazda madra kobieta uwaza kaplanow za skurwieli i nie pozwala by decydowali o jej seksie

Gość wolna mężatka 30
Przed ślubem tylko jednego z którym sie ochajtałam.Po ślubie mój mąż wyjechał do roboty w UK a ja zostałam w domu sama ale nie będę zadowalać wibratorem bo to dobre dla starych panien więc kilka razy na miesiąc umawiam się z jakimś nowo poznanym gościem /najczęściej poznaję facetów na mieście/ na sex bez zobowiązań.Jestem atrakcyjna więc na brak powodzenia nie narzekam ale kochanek też musi być ciacho

to że jesteś ładna i atrakcyjna to nie musisz pisać, bo to oczywiste- w końcu wszystkie tutaj takie są :D co do tematu to nie napisze, bo się wstydzę.

Gość atiaaa
w dziewiczej piczy błona kwiczy zpożadania do dymania -tylko idiotki czekaja na rozbłonienie do slubu

Gość kweeeee
13, w tym 2 związki, 2 romanse a reszta jedno i dwurazowi.

Gość kweeeee
i nie, nie jestem wiadrem niewyedukowane cymbały. Rozmiar pochwy może zmienić tylko i wyłącznie poród naturalny.

Gość Loling_here
Co za pustak wogole wymyslil,ze im wiecej mezczyzn na koncie tym wieksza pochwa?! :o To nie ma nic z tym wspolnego.

też tak sądzę; najważniejsza chyba jest waga kobiety, chociaż być może w ekstremalnych przypadkach (np prostytutki czy 'podróżniczki' po afryce) może to mieć wpływ.

A jaka to różnica, czy uprawia się seks z jednym partnerem tysiąc razy, czy po razie z tysiącem? A jak się ma do tego waga kobiety?

Gość Loling_here
Dokladnie, chyba,ze juz naprawde taka jedzie na pare batow i wpucha tam sobie nie wiadomo co :o A tak to nie ma to nic wspolnego,bo gdyby tak bylo to Mezatki zatem tez mialyby z dupy wiadro :o Bez przesady ludzie.Troche logiki :o

w sumie różnicy nie ma, ale nie znam nikogo kto kochałby się tysiące razy z tą samą osobą :) co do wagi to jest wprost proporcjonalna do średnicy pochwy, przynajmniej z moich skromnych doświadczeń. najgorzej jak "wiadro" zrobi się strasznie mokre, wtedy to już kompletnie nie czujesz czy jesteś w środku czy ruchasz np. nogę :D

Gość znaffffca
Jest dokładnie na odwrót - im chudsza kobieta tym luźniejsza pochwa.

Gość kartimandua
dla mysalcej kobiety kazdy kaplan z nakzem bloniastosci to gówno

Gość nakaz błoniastości
w imię którego miliony kobiet były zakopywane do połowy i kamienowane, palone, oblewane kwasem, wypędzane na pustynię na pewną śmierć, pochodzi sprzed tysięcy lat i jest reliktem archaicznej, prymitywnej obyczajowości. Mimo to w jego imię ciagle ktoś kogoś potępia.

Gość keoshha
przez kult bloniastości kobiety ciągle traca zycie i tylko debil twierdzi z e jakas religie propaguje miłosc a nie wojne

Gość keoshha
ale to matki i babcie -pierdolone gówna śmieci ścierwa i szkodniki przekazuja kult błoniastośc córkom i wnuczkom -kobiety reliigjne to to kanalie sa