Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amen to you

Ilu mialyscie partnerow seksualnych

Polecane posty

"czego Ci zazgrościć, że się szmacisz?" ;-) tego ze mam wyuzdany super seks i mega rozkosz cielesna - pidczas gdy ty nie masz wlasnego zycia seksualnego stad napieciu dajesz ujscie poprzez wzmozone przezywanie zycia seksualnego u innych, oczywiscie tylko w twoich myslach;-) aby sie uwiarygodnic - obnizasz wartosc poprzez wyzwiska tych ktorym zazdroscisz (to zcesty mechanizm obronny w psychologii) as easy as it is;-)

Gość karmeoasi
mam 19 lat, w tym 3 partnerow seksualnych- ze wszystkimi bylam w zwiazkach. czy jestem kurewka? :o

Gość Taka sobie Oo
Ja mialam 3 z kazdym bylam w dluzszym zwiazku a mam 20lat.Ludzie spostrzegaja mnie jako cnotke niewydymke,bo nie 'latam' za chlopakami wrecz przeciwnie...To ze kobiety maja nastepnego poniekad to tez wina facetow! Gdyby nie zostawiali, zradzali i zachowywali sie jak nalezy to by kolejnych nie bylo...Przynajmniej w moich przypadku ;)

Gość Leśna Dama
Ja spałam z 17 facetami i 6 kobietami.

Gość Taka sobie Oo
Ja z kobieta nigdy nie spalam,ale dla porownania moze kiedys sprobuje ;)

Gość paaaaaapaaaaap
a do cipy wibrator:)sprytnie

Gość Leśna Dama
Warto spróbowac bo sex z kobietą jest baardzo czuły i delikatny a przy tym taki podniecający ze robisz coś innego czego większość nie toleruje..

Gość fddfsdffdfsd
Ja miałam jednego, w którym byłam w związku. Mam 22 lata.

Gość verliebt.....
2, byłam w długich związkach. Mam 26 lat

Gość Taka sobie Oo
No tak tylko trzeba jeszcze znac chetna ;) Nie sadze,zeby ktoras z moich kolezanek byla na tyle smiala i chetna,ale coz...Moze kiedys ;)

Gość brrrrrummm
3 partnerów - 36 lat

Gość Tamarararararara
20 lat, 1 partner, od 5 lat ten sam, współżyć zaczęłam po roku bycia z nim.

Gość Taka sobie Oo
Gdybym ja miala patrzec na wyglad to jeszcze pol biedy..Mieszkam za granica tu jest mnostwo przystojniakow.Tylko wdawanie sie w romans czy jakies przygody wydaja mi sie nie moralne.Wstyd by mi bylo przed sama soba ;/

Gość Leśna Dama
Nie z koleżanką.Zamieść swoje ogłoszenie na portalu KOBIETY KOBIETOM.Albo odpowiedz na jakies ogłoszenia.Tam kobiety dają anonse.Jedna są bi,inne les.

Gość Tamarararararara
dziewczyny nie wyzywam was ani nie ganię, wasze życie róbcie co chcecie i z kim chcecie, ale powiedźcie mi dlaczego decydujecie się na jednorazowych facetów? nie lepiej znaleźć kogoś kto was pozna od deski do deski i zrobi to co uwielbiacie, albo będzie spełniać każde wasze pragnienie? :D nie boicie się że coś złapiecie itp itd? :D nie chcecie się zakochać? :D

Gość Taka sobie Oo
Tamarararara z opowiadan kolezanek jednorazowy wyskoki to zazwyczaj spontan.Wiec mysle,ze tego nie planuja.Podziwiam takie kobiety,bo ja bym tak nie mogla, nie umiala a nawet nie chciala..Nawet jesli zdazyloby mi sie takie cos po pijaku to bym nigdy sobie tego nie wybaczyla...Nie mam pojecia jak mozna isc z totalnie obcym facetem do lozka :| Gratuluje odwagi... Lesna - jak juz wolalabym,zeby to byla zaufana osoba i bardziej mi znana

Gość Tralalalala bum bum
21 lat mezczyzn 12 i nie zaluje,bo przynajmniej zaden z nich nie narzeka,ze jestem kloda w lozku

Gość Coconut mine
Nie zle...;]

Gość uwielbiam minetkę
Miałam 7, 38 lat,jeden związek

Gość Wychodzaczsiebie
Haha czytajac to przypomiala mi sie wypowiedz mojej dawnej kolezanki,ze zeby moc isc z facetem do lozka musial byc fajnie ubrany lub miec fajne buty :D Na pytanie czy nigdy nie miala wyrzutow sumienia odpowiedziala ' Za co? Za dobry sex? Wyrzuty sumienia bym miala gdyby sex byl kiepski ' szok...

Gość Ola_po_mamusi
22lata 17 partnerow 4 zwiazki reszta spotykanie sie dodam,ze wcale sie nie wstydze,bo to nie liczba swiadczy o ludziach

Gość jorinnda
coz ojciec zalozyciel by was zganil-i zakuł w wlosiennice, i kazal sie biczowac dla samopokuty- no i posty-w sredniowiczu za udowodniona masturbacje mozna bylo stracic zycie- a malzonkowie -uprawiali seks w tzw mnisiej koszuli0

Gość A rznijcie sie ile wlezie
Niech Wam wyjdzie na zdrowie 🖐️

Gość ....taaaaaka/;
35 lat,moze z 30 lub 50...nie pamietam...od stycznia jak sie rozstalam po kilku latach to bylo...5,z ostatnim jestem juz 6mcy...nie robie z tego afery