Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amen to you

Ilu mialyscie partnerow seksualnych

Polecane posty

la plus belle- z tego, co wiem to dziewice sobie ideologie dorabiają. a jaka jest prawda? Chyba tylko one wiedzą. Będąc facetem też bym nie ryzykowała :P

Gość dindinaaaaala
gówno z zycia maja -a ajak meza złapia -to rodzenie non stop

Do tych wszystkich, które nie potrzebują innych, bo pierwszy partner jest najlepszy. Guzik prawda. Guzik wiecie. Zero porównania to i zero wiedzy na temat innych facetów. Mój pierwszy partner, myślałam ze jest z nim nieziemsko, miał małego. Wtedy mi to nie przeszkadzało. Teraz wiem, ze sie myliłam. Wiele takich przykładów można pisać, ale do was i tak nie dotrze, a ja i inne bedą nazywane kurwami. A proszę bardzo ;-)

Do tych wszystkich, które nie potrzebują innych, bo pierwszy partner jest najlepszy. Guzik prawda. Guzik wiecie. Zero porównania to i zero wiedzy na temat innych facetów. Mój pierwszy partner, myślałam ze jest z nim nieziemsko, miał małego. Wtedy mi to nie przeszkadzało. Teraz wiem, ze sie myliłam. Wiele takich przykładów można pisać, ale do was i tak nie dotrze, a ja i inne bedą nazywane kurwami. A proszę bardzo ;-)

Mam przyjaciółkę dziewice, która czyta jakieś erotyczne powieści i wierzy, ze za jednym dotknięciem kobieta jest podniecona na maksa, a dwa pchniecia powoduja, ze dochodzi. Kiedy jej tłumaczę, ze działa to ciut inaczej to mówi mi, ze prwnie ja tak nie mam i jestem zazdrosna ;-)

Gość dindinaaaaala
religie sa durne z tym kultem błoniastości

Gość hosaiwa
jak ktos umie myslec to widzi ze religie i kaplani to dno a kult błoniastości to debilizm - co nie pasuje do wspolczesnosci i tylko debile go sluchaja- gros tych debili to baby - ktore kretynki stanowia wiekszosc osob rleiigjnych

nie jestem już w związku, rozstałam się 6 miesięcy temu po 8 miesiącach chodzenia...był moim 4 chłopakiem w ciągu 2 lat, bo moje przygody z facetami zaczęłam w wieku 24 lat...

Gość hosaiwa
czekanie na slub -ktory moze nie nadejsc- grozi umarcie z błoną w piczy -hha -starucha z błoną

Gość hosaiwa
n a onecie byl raz artykuł-o angielskiej artystce- co ma 70 lat,jest dziewica , czekała przez religię i chce rozpocząc zycie seksualne -hahha- odpowiada ci taka perspektywa?

Gość hosaiwa
łaczenie seksu z tzw, czystym sumieniem -to oznaka reliigjnego zaczadzenia - są baby co s ej ezdza na seks turystyke- dobrz e ise bawia - i wórów pokutnych nie noszą

Ogólnie radość z życia? :classic_cool: Powiem Ci, ze nie wiesz co tracisz. I dlatego, ze nie masz pojęcia jak smakuje seks, to do niego nie dążysz ani nie 'tesknisz'.

Gość hosaiwa
dla myslacego czlowieka -seks to tylko sprawa uczuc , ciała a nie religii i sumienia

hosaiwa- no cóż zdaje sobie sprawę, że mogę umrzec jako 70 letnia dziewica, ale mnie to nie przeraża, może dlatego , że seks sam w sobie budzi we mnie wstręt i obrzydzenie....nie wyobrazam sobie pojscia do lozka i tyle

Gość hosaiwa
moze nalezysz do 1 % ludzi aseksualnych ale wstrzymywanie sie przez religie to debilizm

Gość hosaiwa
religijn a kretynk a dbając a o błonke jak stonke-moz e po slubie przezyc potworne rozczarowanie

o matko, to Ty masz problem z własną seksualnoscia dziewczyno. Ale to się leczy, moim zdaniem powinnaś isć do psychologa, skoro seks budzi w Tobie wstręt...

Gość catering i chipsy
No tak. Te dziwki to chcą tylko sexu bez zobowiązań. Nie ważne kto je pierdoli. Może się i pies jaki nawinie.

Gość hosaiwa
to religie wzbudzaj a w kobietach wstręt do seksu -w anglii i usa do początku 20 wieku uwazano ze pożądanie seksualne u kobiet to choroba i leczono je przez glodowki , bicze wodne i wycięcie łechtaczki- religie nie lubia seksu i sa jego wrogiem

Gość dola plus belle
a anal z iloma facetami uprawialas?

Gość joanna z lublinka
wszelkie zło na tym swiecie bierze się z seksu. zdrady, wojny, chciwość, przemoc, morderstwa, gwałty, prostytucja.

Gość Co za bzdury....
Od seksu bierze sie wszelkie zlo? Haha To sie usmialam :D Dziewczyny nie przekonujcie - jeszcze dziewicy - bo dziewica nie ma potrzeb i nie wiem jak to jest dlatego ja to brzydzi.Tez tak mialam bedac dziewica az sie zakochalam zaczelam wspolzyc i seks stal sie dla mnie czyms przyjemnym, odskokiem od problemow, przede wszystkim nie kojarzyl sie juz ze zlem ;) Takze seks moze byc wspanialy pod warunkiem,ze go naprawde chcemy badz jest on z osoba ktora naprawde kochamy.

Dziewica nie ma potrzeb? :D :D Ja będąc dziewica masturbowalam sie wszędzie i cały czas. Tak mnie nosilo ;-) A nie sypialam jeszcze z facetowi, bo jakoś mi nie pasowali ;-) dopiero mając 21 lat spalam z facetem pierwszy raz.