Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakjejtopowiedziec

BRZYDZI MNIE BIUST MOJEJ DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość wreszcie mam ne
zebys kurwo zdechl

Gość biuścikkkkkk
Też maM ROZSTEPY NA BIUSCIE ALE OD WEWNĘTRZNEJ STRONY PERSI I POWIEDZCIE CO MYSLICIE O MIKRO NA SPŁYUCENIE ICH?

Gość pasilippa
a ty co ?adonis z 6 pakiem . zęby jak z reklamy- twarz anioła?wtedy mialbys prawo krytykowac niedostatki innych

Gość proszę sobie zobaczyć
jak wyglądają cycki bezdzietne: http://www.007b.info/b/breasts/al-npg.jpg 25lat http://www.007b.info/b/breasts/si-ri-npg.jpg 18lat http://www.007b.info/b/breasts/o/breasts-tanlines.jpg 21lat po zrzuceniu paru kg jak z takich cycków się zrzuci to wiadomo, że skóra fajna nie zostanie. wiadomo są i ładne cycki, ale są też i takie więc nie ma reguły, jak kto chce więcej to na tej stronie jest sporo zdjęć

Gość gladiolla-
sklnnosc do rezstepow zalezy od genow a tkaz eod lekow i chorob- ajak facet nie adonis sie o to czepia to zjeb-zreszta fececi jak duzo schudna to tez rozstepy moga miec no nie?

Gość jutu23904
rzuc ja !!! skoro laski rzucaja facetow bo nie odpowiada im penis to ty mozesz rzucic laske bo nie odpowiadaja ci piersi proste i logiczne.

Gość prawictwo pospolite1
rozstępy nie są najwiekszym problemem na świecie .

Gość Wzielas sie za zajetego
Zajmij sie swoim wygladem. Z pewnoscia jestes zajebisty, nic ci nie brakuje ;) sprawdz ;)

Gość popola
no jest sposób niech przytyje z powrotem-to one nabiorą ciałka. A swoją drogą szkoda dziewczyny, pewnie się odchudzała by być atrakcyjna i jej się porobiło- inna sprawa, że ma do tego skłonność dziedziczną i nic tu nikt nie pomoże- rostepy dostaną

Niech ma rozstepy, a co to, kazdy musi byc idealny? Idealow nie ma. Poszukaj sobie innej jak ta ci nie pasuje.

Gość Niebiessskoooka,,
jak mnie wkurwia hipokryzja bab:( Jakby jakas załozyła temat ze brzydzi ją łysina/niski wzrost/ gruby brzuch swojego faceta to miałaby wszechobecne poparcie i rady zeby zostawiła ciote i znalazła sobie prawdziwego faceta. A tak zaczal sie atak zakompleksionych pasztetow ktore siedza z tłustymi kudłami przed laptopem i wpierdalają czipsy. Jakim mnie Boze stworzyłes, takim mnie masz, nikt oprocz nich nie ma prawa miec poczucia estetyki, seksualnosci. A juz na pewno nie facet, im maja sie podobac wszystkie obrosniete tłuszczem i pomarszczone prosiaki, w innym przypadku to bezuczuciowe pustaki

Gość mnlz,csmsl;a
a po chuj z nią jesteś skoro się brzydzisz? tak nisko się cenisz i boisz się, że nie zechce cię babka z cudownym biustem. normalny facet nie siedzi teraz na babskim forum, a posuwa jakąś ślicznotkę.. to co z tobą? nie umiesz na boku skombinować, albo zmienić na lepszy model? jakbyś miał słabego chuja to panna raczej by się z tobą nie cackała, więc skąd te rozterki. lepiej z nią nie będzie. daj i jej szanse na znalezienie kogoś komu przypasują rozstępy. a są faceci, którym to nie przeszkadza. a przynajmniej zawsze można fantazyjnie je przyozdobić spermą, zasadzić kutasa między budyniowe góry. swój swojego palcem w dupie wybada. mameja z ciebie. czuję, że nie masz brania :D

Heh nie jestem tlustym pasztetem ;) ale tez nie kroilabym czesci swojego ciala i nie robila czegos wbrew sobie dla faceta ;) Zawsze sie mozna do czegos przyczepic. A to nie takie cycki, nie takie nogi, nie taki brzuch. Jak ktos oczekuje "idealnej" sylwetki to niech sam taka ma ;) i zadaje sie z modelkami. Jak nazwac kogos kto patrzy tylko na wyglad i nie potrafi zrozumiec, ze wyglad pod wplywem roznych czynnikow moze sie troche lub bardziej zmienic, marudzi, ze ktos nie robi wszystkiego, zeby wrocic do "idealnej" sylwetki? Pustak. Zycie tylko z wygladu sie sklada i od wygladu zalezy? Haha. Potem mowia na kobiety, ze to glupie jak to tylko przed lustrem siedzi...

Tez mi sie tak wydaje, ze autor nie ma brania i jest z laska z braku laku. Jej cycki ci sie nie podobaja? To sobie poszukaj panny z lepszymi a ona bedzie z takim co bedzie akceptowac jej rozstepy i zauwazy tez dobre cechy ;)

Gość vipirella
plytki facet