Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelumpolellum

Do kobiet - co was pociąga w facetach

Polecane posty

Gość szpakowaty
czy platyna krótko przycięta mieści się w tych ideałach :P

Gość szpakowaty
:D:D:D tobie hipcio dziękuję

Niewiem, w wygladzie niby ideal (dla innych), poza nim....no coz, zalezy co dla kogo jest wazne ;) Poza wygladem brakuje mi pozadania, ktore jest powodowane brakiem cech, o ktorych wczesniej pisalam ;)

Gość DulceNalia
Ja lece na tych z zarostem, który sexowie łaskocze szyje przy pocałunkach :) Ale oczywiście z takim eleganckim, kontrolowanym :)

A ja sprobowalam juz zbyt wiele, i dlatego w idelanym dotychczas mezu widze wady ;) No coz..........czasami wybieramy bezpieczenstwo niz byc moze "najlepsza rzecz jaka nam sie w zyciu zdarzyla" ;)

Gość joko loka
jeśli chodzi o cechy charakteru to" ma byc męski-potrafi wszystko zrobic, naprawic każdy kontakt, ugotowac obiad, posprzątac chate itp ja mam byc dla niego najważniejsza-) tzn nie do przesady, ale wiadomo o co chodzi inteligentny,towarzyski, miły, dobrze wychowany,zarazdny życiowo

Gość to jeszcze ja dodam
i z poczuciem humoru, wiedza ogolna, nie robiący ortów i błedów gramatycznych, zaradny zyciowo) męski - niezalezny od ludzi, od nałogów, od dziwnych mód - dlategp tatuaze odpadaja, odwazny,z wlasnym zdaniem uczciwy, tolerancyjny, kochajacy przyrodę i zwierzeta fizycznie - powinien miec blysk inteligencji w oczach, no i ten wabik, ktorego nie da sie okreslic. domyty i oprany:)

Gość DDSA
wygląd i inteligencja. te 2 cechy dają pewność siebie, wysoki poziom

Z wyglądu: KF Z charakteru: KF A ja się pochwalę: Trafiłam na swój ideał: Jasny blond, niebieskie oczy, 180cm wzrostu, zbudowany, umięśniony, ładnie pachnie. Zadbany. Z poczuciem humoru, uwielbia zwierzęta, ma podejście do dzieci. No, ale dość się-chwalenia. Mężczyzna musi być zadbany - ale nie wyniuńkany. Chce - to niech nosi swetry. Chce - niech nosi koszule, ale niech nie segreguje ich "brudne i brudne ale jeszcze można nosić". Na pewno od razu patrzę na dłonie mężczyzny. Jeżeli są czyste i zadbane - to ma dużego plusa. Ale jeżeli ma łapki jak ksiądz - to wiem że to jest facet który nie przykręci uszczelki, nie zajrzy pod maskę w aucie, i nawet grilla sam nie rozstawi ;) Może być szczupły, może być umięśniony. Blondyn, brunet - nie powiem że nie ważne, bo ważne. Ale i jedni i drudzy potrafią być atrakcyjni. Nie może być: wytatuowany, opalony na brąz, ozdobiony gadżetami jak świąteczna choinka, ani nie może "lansować" się idąc. A no tak. Bo pierwsze na co patrzę to chód - czy facet chodzi jak facet, czy leczy kompleksy i buja się jak po operacji łękotki.

A, po zastanowieniu dodam, że idealny facet musi być sobą. Tęsknię za swoim w pewnych kwestiach nieidealnym (ex)mężczyzną. :( Miało być o cechach a my sobie urządziłyśmy paradę pustaków lecących na wygląd. :D:D:D

Dlaczego nie mialybysmy czasami zachowywac sie tak powiechrzownie jak oni? :D Choooy tam charakter....wazne zeby wygladal :D A tak powaznie, to ja nie mam okreslonego typu faceta na ktorego bym leciala, wazne zeby lapy mial wydziarane, mozna bylo z nim pogadac, posmiac sie i w lozku byl jak Czechoslowak 🖐️

W sumie masz rację Niebieska. :D:D:D Ja bym chciała Czechosłowaka z tureckimi albo pakistańskimi korzeniami. :D