Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna1993

Ile jeszcze to potrwa? ;/

Polecane posty

Gość czarna1993

Witam.Mam 18 lat.Miesiączkuję od 12 r ż.Jakieś 2 lata temu zaczęłam mieć bardzo nieregularne okresy.Potem sie niby unormowało.W czerwcu 2011 zaczęłam się odchudzać.Z około 50-52 kg spadłam aż do 41 !! Przy wzroście 160 cm.Byłam bardzo chuda,wszystkie ciuchy na mnie wisiały.Wkońcu zimą wzięłam się za siebie i zaczęłam jeść więcej.Zaczęło się sukcesywne tycie.W tym czasie miałam okropną suchość pochwy i czasami w śluzie podczas podcierania zauważałam krew.To było co jakiś czas.Ale to napewno nie okres.Miewałam bóle podbrzusza,jajników,ale okresu nie było.Wreszcie w maju 2012 przy 48 kg na bieliźnie pojawiał się śluz i mokrość.Po pewnym czasie tzn.21 maja dostałam okres-to był szok.Ponieważ pojawił się po okrągłym roku.Od tamtej pory znów nie dostaje :( Nie wiem czemu.Dziś się ważyłam i moja waga to 51 kg.Przy takiej wadze zawsze miałam normalnie okres.Moja mama cały czas uspokaja mnie,że mój organizm musi dojść do siebie po takim odchudzaniu.Słyszałam też że czasami tak bywa,że dziewczyna która odzyskuje normalną wagę ma okres na początku nawet co kilka miesięcy,a potem normalnie.Tylko,że ja nie wiem co jest u mnie :( Mam bóle jajników i podbrzusza.Znów mam tą suchość.Chociaż 11 i 12 sierpnia miałam dużo śluzu na bieliźnie a potem znów to samo :( Teraz również zauważam tą krew w śluzie co jakiś czas..Nie wiem co ma to oznaczać.Pod koniec miesiąca planuje wizyte u ginekologa,bo nawet jeszcze nie byłam :( a nie mam miesiączki od czerwca! Prosze o radę! W ciąży napewno nie jestem.Z góry dzięki.

Gość azu
No to wizyty nie planuj tylko się od razu zapisz. Bo tu tylko gin pomoże.