Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieperfekcyjna...

czy Was to nie wkurza?

Polecane posty

Gość nieperfekcyjna...

PERFEKCYJNA PANI DOMU, MUCHA, CICHOPEK ITP. Tak nieraz cos o nich przeczytam czy zobaczę i tak strasznie pouczają jak to zyć, jak z dzieckiem sobie radzić, jak sprzątać... Perfekcyjna Pani domu nie pracuje i ma kasy jak lodu Mucha ma opiekunkę 24 na dobę Cichopek indywidualnych trenerów i dietetyków A potem zwykłe mamy się dołuja, bo nie takie ładne, nie takie zgrabne, bo nie takie eleganckie czy czyste, bo sobie z dzieckiem nie radza. Mnie to wkurza, bo one zyją w zupełnie innym świecie niz my przecież

Gość pistacjowe drzewko
no jasne, że one mają inny świat. I bzdety nam pociskają. A na naszych słabościach próbują sie wzbogacić i wylansowac. Wszystko pod publikę

Gość a mam to zwyczajnie
gdzieś

Gość my jestesmy
ja tez mam w doopie co one gledza. moze tak dac im 1500zl na miesiac i nich tak pozyja przez pol roku chociaz i wtedy niech daja te swoje cenne rady

Gość kknknnn,,...
przecietna kobita tyra na 2 etaty. Praca po 8h = stresy, nieraz tłucze się tam busem czy tramwajem, umęczona wraca i tyra w chałupie. Chce ogarnąć, zrobic papu i dziecku czas poświęcic. Nie ma czasu na pindrzenie, ćwiczenie i pucowanie. Kurwa, pani domu czytałam, że w nocy pucuje wanne - tylko ona rano gnic moż do której chce a ja o 5 pobudka do roboty

Gość piwnoooka Rudość
Wtedy to czeka ich tylko smierć:) Opisane wyzej kobiety nie zyją tak jak my normalni ludzie.Nie znają takiego życia i szczerze wierzę,ze nie chcialyby poznac

Gość my jestesmy
jakby mi przychodzila pani do dzieci,pani do gotowania i do sprzatania,to tez bym mogla w tv sniadaniowej pitolic jaka to ja jestem wspaniala i sexy mama i nawet moglabym kibel do 3 w nocy czyscic haha a na razie to mam czas na diete po porodzie,a gimnastyke mam przy 2 dzieci :P

Gość nieperfekcyjna...
no właśnie - nie znają naszegożycia. Tylko po co te ich złote rady?

Gość my jestesmy
dodaj jeszcze do tego,ze po calym dniu pracy i zapieprzu w domu siadasz na tej kanapie upocona i z tlustymi klakami,a w tv sliczna pani mowi jak to mozna byc super sexy :P a tobie brakuje sil,zeby wlosy chocby upiac inaczej niz w kitka

Gość na bidocie
a raczej kosztem bidoty się bogacą wsiury

Gość ljhghghg
a jeszcze do tego dodam, że każdy grosz się liczy i szkoda Ci na ekstra kreację, bo dla dziecka ważniejsze są rzeczy do kupienia. One mają na wszystko. Ja mam w domu porządek ale oględny jakby mi pani domu wlazła to by się pewnie miała czego czepiac. Tylko kiedy mam kurna sprzatać jak ona?

Gość my jestesmy
no jak to kiedy?w nocy! :D

Gość ljhghghg
w nocy to jedyny czas na relaks i odpoczynek a i tak mało

Gość my jestesmy
no widzisz a perfekcyjna pani domu sprzata w nocy..:P potem pewnie spi do poludnia,ale to nic :P

Dlaczego Ciebie to wkurza? To normalne. Zawsze to co na ekranie telewizora czy w kolorowej gazecie, jest ładne, atrakcyjne. Ty masz uwierzyć że kupując taką a nie inną gazetę i czytając w niej porady tych kobiet, staniesz się jak one. Oczywiście nie staniesz się z powodu kupienia gazety. Ale to nieistotne. Istotne by zdobyć czytelnika. Podobnie jest z TV. Te małe chwile z migającymi obrazkami mają dać Ci namiastkę uczucia, że przez tą jedną chwilę jesteś częścią idealnego życia idealnych ludzi po drugiej stronie monitora. I znowu kasa leci :)

Gość olać je
wiadomo, że to ściema i nabijanie sobie portfeli przez gadanie w durnych programach każda z Nas-Matek, Żon, Pracownic wie jak wygląda prawdziwe życie i co w nim jest najważniejsze, nie perfekcyjnie wypucowany dom. nie figura modelki itd. tylko zdrowe, szczęśliwe życie rodzinne! media wciskają Nam durnotę NIE DAJMY SIĘ! :D

Mnie to nie wkurza, bo wiadomo,że to po części iluzja. Zresztą jakby się zastanowić czy na pewno chciałybyście sie z nimi zamienić?

Oglądam PPD,i nie wiem czemu ale do szczerego śmiechu doprowadza mnie kawałek o szarfie odpowiedzialności.''diamentowa'' korona i fanfary przy wręczaniu.I tak patrzę na Gosię sprzątającą swój piękny dom w obcasach i sukience zapewne z wyższej półki-może gdzieś w głębi serca zazdroszczę, ale potem stwierdzam że wolę swój mały ''burdelik'' i zdecydowanie szczoteczkę do zębów przeznaczam do mycia zębów a nie szorowania chyba nóżek od wanny :)

Gość OUPiS
I się oburzyły sfrustrowane kobiety... aż tak Wam źle w życiu? Wiadomo, że w mediach wszystko musi być perfekcyjne. Ale nie przesadzajcie... jeśli Wasze życie jest aż tak do kitu jak to opisujecie, to najwyższa pora coś zmienić.

Gość bedwyn
Mnie to nie wkurza, bo nie oglądam, nie czytam ani nie słucham takiego czegoś. Wiem, że ktoś taki jak Mucha czy Cichopek istnieje ale co to za jakie, co robią i jak wyglądają, to nie mam pojęcia. Polecam odcięcie się od tego typu programów i przerzucenie na Eurosport. Czy Lewandowski albo Radwańska mówią, jak sprzatać? :D

Gość azu
Ludzie, wyluzujcie. Rozenek pokazuje w tv dom w którym nie mieszka, a tylko jest wynajęty na potrzeby programu. Więc mogą tam mieć wszystko na wysoki połysk skoro nikt tam nie mieszka. Co do Muchy, Cichopek i tym podobnych sexy mam to mnie to nie rusza. Gadać sobie mogą bo to wolny kraj. Autorytetami dla mnie nie są więc nie przejmuję się ich wywodami czy radami. :) Tak samo wierzycie w te perfekcyjne figury celebrytek w tv i gazetach? Trochę dystansu. :)

Gość kati 28-84
Nie interesuja mnie sexy-mamy celebrytki. Ale z drugiej strony dziwie sie niektorym wpisom tu-jakos ja nigdy nie bylam spocona, z tlustymi klakami i padajaca na pysk matka...