Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniek12387

Blizny po trądziku u faceta na policzkach i skroniach?

Polecane posty

Gość maniek12387

dziewczyny czy wam to przeszkadza? Warto je usuwać?

Gość maniek12387
up

Ja bym w tym nie widziała problemu, ale usunąć je warto dla samego siebie i swojego samopoczucia. Jednak jak cię widzą tak cię piszą - jeśli masz okazję zadbać o siebie i poczuć się lepiej między ludźmi , to zrób to dopóki masz motywację do tego, potem ci się pewnie nie będzie chciało.

Gość maniek12387
Właśnie się nad tym zastanawiam jednak z drugiej strony nie wiem czy warto bo chyba się do nich już przyzwyczaiłem. Indywidualizują też jakoś człowieka.

Gość maniek12389
up

Ale wiesz... Złamany ząb też w jakiś sposób cię indywidualizuje - przy czym jednemu będzie przeszkadzał, a drugiemu nie. Pytanie jak ty się z tym czujesz i czy nie przynosi to skutków ubocznych. Bo jednak takie blizny, nierówności, przeszkadzają w dobrym utrzymaniu estetyki cery i masz z tym 2x więcej roboty, chyba że oprócz nich masz naprawdę dobrą kondycję skóry.

Gość maniek12387
W życiu to w niczym nie przeszkadza. Skóra nie jest nierówna a blizny są widoczne pod światło jako takie wglebienia podskorne. Usunięcie tego też niestety nie jest proste. Myślę jednak że może to przeszkadzać głównie w relacjach z kobietami?

Gość maniek12387
up

Gość maniek12387
Czy jeszcze ktoś się wypowie?

Gość maniek12387
up

Gość maniek12387
up

Gość maniek12387
Dziewczyny napiszcie jakie są wasze opinie na ten temat?

Gość kwndwklbdw
Ja mam na plecach okropne blizny ale na razie nie zamierzam ich usuwac. Wiem co czujesz.

Gość kwndwklbdw
jesli potrzebujesz porozmawiac mozesz napisac do mnie

Gość maniek12387
tylko ciekawe jak mam napisać? :P

Gość kwndwklbdw
19381122 gg hihi :D

Gość Eine Melodie
Mi nie przeszkadzają. Facet, z którym się spotykam ma takie blizny i nie widzę w tym żadnego problemu. To wspaniały chłopak, więc nie będę go przekreślać ze względu na takie pierdoły :)

Gość maniek12387
Niby to pierdoła ale w obecnych czasach wiadomo jak ludzie patrzą na wygląd... Niestety

Wiesz, ja np zawsze uważałam że wchodzenie w związek wyłącznie ze względu na wygląd osoby, czy odrzucanie jej z powodu jakiegoś małego defektu to głupota - bo wygląd przemija, niezależnie jaki by nie był piękny. Jednak na pewno twojej dziewczynie nie będzie przykro jak będzie miała koło siebie zadbanego faceta, a skoro masz okazję pozbyć się defektu - to jak już pisałam, warto to zrobić chociażby dla siebie.

Gość inesines666
Cześć. Nie wiem skąd jesteś, ale jeśli z Krakowa, to mogę polecić Ci salon Dermique. Robią tam fajne zabiegi laserowe, na pewno pomogłyby Ci na blizny po trądziku. Moja koleżanka miała ogromne blizny i ostatnio, jak ją zobaczyłam, nie mogłam uwierzyć, że tak jej pomógł laser.

Gość adatoniewypada
Myślę, że nie będzie to dla nikogo wielki problem, ale dla własnego dobrego samopoczucia warto powalczyć trochę z bliznami. My, kobiety tyle potrafimy wycierpieć dla urody, to i faceci mogą;) Jeśli nie masz czasu na dłuższą zabawę z zabiegami typu peelingi, maseczki i różne tego typu, najlepszy będzie dla Ciebie chyba laser. Córka mojej koleżanki poddawała się kuracji laserem frakcyjnym u dr Marka Wasiluka w Warszawie i dosyć szybko pozbyła się tych nieładnych plamek.

Gość anka_kosmetyczka1
facet może tak samo poddać się zabiegowi, jak i kobieta :) :) zwłaszcza jeśli chodzi o problemy trądzikowe, które dotykają wszystkich bez względu na wiek!!!!! do mnie kilka razy zgłosiło się paru panów i chodzili na zabiegi frakcyjne :) nie ma w tym nic NIEmęskiego! ja u siebie w salonie mam laser GB9 Glam Beauty i bardzo go sobie chwalę...no i moi klienci również, bo później wracają na kolejny zabieg :)

Gość gość
Mój mąż też miał blizny po trądziku i przebarwienia na twarzy. Im był starszy, tym bardziej to było widoczne. Zapisałam do SCM estetic w Krakowie i za tydzień będzie drugi zabieg laserem. Mówi, że trochę boli i twarz potem szczypie, ale może efekty nam to wynagrodzą ;).