Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda11

bóle brzucha, marudne niemowlę, śluz i czarne jajeczka w kupce

Polecane posty

Gość mloda11

Witam , moja 3.5 miesięczna córeczkę od początku karmiłam wyłącznie piersią, nie miała nigdy kolek, w wieku 6 tygodni miała stwierdzoną skaze bialkowa ( AZS , brzydko śmierdzące kupy ze śluzem) po odstawienii przeze mnie nabiału po 4 tygodniach wszystko wróciło do normy , dzieko nyli bardzo pogodne i grzeczne, córka ma teraz 3.5 miesiąca i od dwóch tygodni jest niespokojna bardzo marudna coś ja męczy nie spi dobrze czasami płacze w nieboglosy czasami tylko poplakuje w jej kupie pojawił się śluz ale ja nic nowego do swojej diety nie wprowadzalam ( jedynie pilam wiecej swiezych sokow Biz wczesniej) z dnia na dzień było coraz gorzej Kulka to był sam śluz , dodam ze od tego czasu ja tez zaczęłam mieć wzdecia i bardzo śmierdzące gazy, zaczęłam chodzić do lekarzy jeździć na pogotowie ale każdy mówił ze wszystko jest w porządku ze to może kolki itp w końcu lekarz powiedział Ze mam odstawić mała od piersi i zacząć podawać nutramigen żeby zobaczyć czy się coś polepszy. Od 4 dni podaje nutramigen (swoje mleko odciagam I zapraszam na wszelki wypadek) ale nic się nie zmieniło poza tym ze dziecko wcześniej przesypialo cała noc a teraz budzi się 3 razy w nocy... Piersza kupka po nutramigenie była koloru gliny i strasznie ale to naprawdę strasznie cuchnela , w drugiej kupce pojawiły się czarne jajeczka miękkie i po rozgnieceniu były czarne niteczki wiecej kupek nie było ale mała strasznie marudzi i płacze i wierni się i ma odparzona lupę od tych kupek dodam ze ja u siebie zaobserwowalam podobne objawy mam wzdecia bardzo śmierdzące gazy w stolcu czarne kropki i nitki co to może być? Mieszkam w Londynie i niestety tu lekarze maja cię gdzieś i jak sama nie zasugeruje co to może być i jakich badań oczekuje to oni sami nic nie zrobią bardzo proszę o pomoc martwię się strasznie

Gość Mieszkanka zadupiaa
właśnie weź kał do zbadania i zobaczysz czy to robale