Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapucynnkkaaa

gdzie kupic ciuszki dla niemowlaka

Polecane posty

Gość Kapucynnkkaaa

Gdzie polecacie kupic dobre jakosciowo ciuszki dla niemowlaczka? Aby bawelna byla dobrej jakosci a ciuszki nie rozpadly sie po pierwszym praniu

Gość w mothercare
na wyprzedaży można kupić za nieduże pieniądze, a są świetne.

Gość Mieszkanka zadupiaa
Tyle,że jak ktoś mieszka na zadupiuuu to takie sklepy odpadają..:/ Ja do najliższego miasta z galeriami mam 90km..:/ Masakra jakaś..

Gość Kapucynnkkaaa
jestem ciekawa gdzie te sklepy next... znacie moze jakies sklepy internetowe? niedrogie i z w miare dobra jakoscia? niestety mieszkam w malej miescinie

Gość no jak to allegro
allegro

Gość inesines666
Polecam Ci Magdalenkę w Bochni jeśli mieszkasz w Krakowie lub okolicach.. Bardzo fajna galeria, szeroki wybór asortymentu i ceny niższe niż w dużych miastach. Możesz znaleźć naprawdę świetne rzeczy dla swojego dziecka.

Gość 90 km to daleko
? ja jeżdżę czasem do Wiednia 350, albo do Berlina 400 na zakupy i mi się blisko wydaje... jadę 2x w roku - lipiec/styczeń jak sa wyprzedaże i się okupuję na cały rok. Po za tym odwiedzam Faktory i TKMaxy to są czasem za grosze świetne jakościowo rzeczy, mnie nie przeszkadza, że są z poprzedniej kolekcji... w sklepach Pepko, też czasem sa outletowe ciuchy Georg czy LadyBird- z całkiem przyzwoitej bawełny.

Gość mothercare ma
swietnej jakości bawełna jest w mothercare (bazówki - body, pajace, itp., z resztą jest różnie). Jeśli bierzesz pod uwagę używane rzeczy, ale w świetnym stanie, napisz jaki rozmiar Cię interesuje, to podeślę zdjęcia, bo jeszcze jakieś resztki tych malutkich mam.