Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Espresso od rana

Jak być dobrą żoną???

Polecane posty

Gość Espresso od rana

Jestem świeżo po ślubie , dajcie proszę porady jak uszczęśliwić męża tak aby nigdy nie żałował tego kroku. Piszcie proszę wszystkie sztuczki i pomysły.

Gość jakas taka mama
pierz, sprzataj, gotuj, a przy tym seksownie się ubieraj, makijaż, szpilki, no i co noc dawaj mu dupy

ja tez jestem swieżo po slubie. ale slub nie zmienia niczego w naszym przypadku. Jeste dobrą kochanką, sprzątaczką, kucharką i kumpela ;)) Żona czy narzeczona, zadna roznica jesli masz szczesliwy zwiazek.

Gość e4f3we
napewno nie baz kurą domową ,takie faceci wykorzystują i nie szanują,miej swoje zdanie i zainteresowania,a nie uszczęsliwiaj go na siłę

Gość Espresso od rana
nie no kurą nie jestem, pracuję zawodowo i nie mam na to czasu ale chyba to nic złego sprawiać przyjemności komuś kogo się kocha ???

Gość e4f3we
jasne ,sprawiać przyjemnosci ale nie,, zagłaskać na śmierć'';)

Gość mosznaboysbandgroup
:P

oczywiście wyobrażenie, że kobieta chcąca być dobrą żoną - to zaraz osoba bez pasji, hobby i swojego zycia - króluje a tworzą i rozpowszechniają je osoby, które albo nie mają nikogo i wersja ta jest dla nich wygodna, albo osoby, które są egoistami i nie rozumieją potrzeby uszczęśliwiania swojej połówki ja staram się być dobrą żoną, bardzo chcę uszczęśliwić swojego ukochanego a mimo to mam pasje, zainteresowania, uczę się, mam świetną pracę, wychodzę bez męża z koleżankami itd. wcale moje życie nie kręci się tylko wokół niego jak staram się by mąż czuł się kochany? i był szczęśliwy? staram się by nasz dom zawsze był dla niego miejscem, do którego chce wracać nie jestem nieznośną zazdrośnicą, nie "zabraniam" mu tego i tamtego - wyrażam jedynie swoją opinię i mówię gdy coś mi się nie podoba, zresztą on sam z siebie dzięki temu pyta mnie o zdanie i chce je znać nie traktuję go jak swojej własności lub dziecka, któremu mozna rozkazywać umiem rozmawiać- może mi powiedzieć o wszystkim, nie mam w doooopie jego potrzeb (nie chodzi mi o seks, a o jego zainteresowania pasje), chętnie go w nich wspieram, nie truję, że jest nimi zajęty a dla mnie nie ma czasu staram się by widział we mnie atrakcyjną, uśmiechniętą, pełną pasji kobietę a nie marudzącą, ciągle obrażającą się, rozkazującą diwę w dresie, której jedynym sensem życia jest pokazać się innym i rodzinie, upupienie faceta i sprowadzenie go do parteru

Gość Jaaaaaa27777777
:D:D:D Po tym, co piszecie to ja w ogóle już nigdy nie chciałabym być żoną.

Gość e4f3we
Nie chodzi o to żeby nie sprawiać mu jakiś przyjemności ale wszystko ma swoje granice,chodziło mi o to że trzeba być sobą przede wszystkim,a niektórzy faceci(nie mówię że wszyscy)Jak widzą że kobieta tak bardzo się stara itp.to sami zaczynąją olewać ją bo wiedza że i tak ona będzie z nimi