Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Malowany

łysa spokojnie

Polecane posty

2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Malowany 100 złotych za rozkręcenie tematu, płatne blikiem +przeprosiny i won spać. 

Takich jak ty się nie przeprasza, tylko tępi 😗

2 minuty temu, dep_sour napisał:

Zle sie czujesz? Czemu wklejasz post carycy jako swój? Bo ci pasuje i zdejmuje trochę komprome wczorajsza? Ja mam inne zdanie przecież napisałam już wyżej. Dla mnie jesteś spragniona męskiej atencji zakompleksiona rycząca 40. Te pociski do mnie są żałosne. Wyciąganie tego ze do libeda coś wysyłałaś w każdej kłótni  stawia ciebie w chuyowym świetle w kontekscie tych wiecznych ataków do mnie a nie mnie, bo my sie nawet wtedy jeszcze nie znaliśmy 😃 pani doktur psychiatrii i pr-u kafeteryjnego. Skoncz sie pogrążać albo znajdz faceta który sprawi ze będziesz mokra.

polecam 😃

A ty libeda nie znasz? Im bardziej durną tezę rzuci tym bardziej kafeteria stara się mu udowodnić, że jest w błędzie. Kojarzysz może dysputę o maśle i kościach w zupie? Qwerty po prostu wysłała mu coś przeciw jego odklejonym tezom a nie po to żeby się dowartościować. Obecnie o tym szczebiocze tylko w ramach robienia na złość krejzolce.

12 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Wzięłam 4 paracetamol. Jutro mam w cholerę roboty i nie wiem jak to ogarnę. Niech mnie ktoś przytuli? 😜

Po co bierzesz kolejną dawkę czegoś co nie pomaga? Wątrobę chcesz sobie rozwalić?

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Każdy ma jakis fetysz 😆

Każdy ma jakiegoś bzika a ja wolę chomika.

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Chciałbyś, ale ja nie jestem zainteresowana. Zajmij się Elką lub Leżakiem 😐Bosze co za dzieciak. 

Ty masz 50 lat i zachowujesz się gorzej niż dziecko. Jeszcze tego nie zrozumiałas?

5 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

A tu brak żelaza i prawie anemia

ALLNUTRITION żelazo SR, 120 kapsułek

moim zdaniem to jest dokładnie Szelazo + SR sprzedawane pod inna marką i w niższej cenie

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

Po co bierzesz kolejną dawkę czegoś co nie pomaga? Wątrobę chcesz sobie rozwalić?

Praca jest ważniejsza, weź jej przrmòw do rozsądku .

1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał:

Ona już ma dawno rozwaloną od jaboli  to jej nie zaszkodzi to

1 minutę temu, Malowany napisał:

Takich jak ty się nie przeprasza, tylko tępi 😗

I kto to mówi? 😁Co za hipokryzja. Umyj się dziecko i połóż spać, bo rano chyba na długi musisz zarobić 😚

9 minut temu, Qwerty88 napisał:

A ty libeda nie znasz? Im bardziej durną tezę rzuci tym bardziej kafeteria stara się mu udowodnić, że jest w błędzie. Kojarzysz może dysputę o maśle i kościach w zupie? Qwerty po prostu wysłała mu coś przeciw jego odklejonym tezom a nie po to żeby się dowartościować. Obecnie o tym szczebiocze tylko w ramach robienia na złość krejzolce.

A ty masz problem własnymi słowami sklecic jakąś sensowna ripostę? W sumie się nie  dziwię ze chwyciłaś się  cudzego postu jak kola ratunkowego, bo to co odwalasz z tymi screenami libeda sprzed lat jest mega żenujące.

Edytowano przez salix
  • Thanks 1

23 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VIII napisał:

ja tez mam geste wlosy ostatnio bo mam niezle mydelkanaturalne do mycia i szampon kupilem sobie z a8 funtow

pamietam jak krejzi kiedys pisala ze libed do niej mial pretensje ze sobie szampon kupila do wlosow za 40zl xD

ale biedak ten libed a pracuje podobno

Za 60 😃 15€ chyba to było 😃 miałam go z pol roku wiec mysle ze jest w ogólnym rozrachunku tańszy niz hed en szołlders

12 minut temu, afekafe napisał:

Zawsze miałam tabletki rozkurczowe typu no- spa. 

Chyba mam inne receptory niż większość ludzkości, bo mnie nospy nie rozkurczają.

1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał:

I kto to mówi? 😁Co za hipokryzja. Umyj się dziecko i połóż spać, bo rano chyba na długi musisz zarobić 😚

Tak. W klubie piłkarskim wyrabiam 250 godzin 😄

Przed chwilą, salix napisał:

A ty masz problem własnymi słowami sklecic jakąś sensowna ripostę? W sumie się dziwię ze chwyciłaś się  cudzego postu jak kola ratunkowego, bo to co odwalasz z tymi screenami libeda sprzed lat jest mega żenujące.

dzisiaj wyszło na to że ty i srejzi jestescie zbyt tepe zeby zrozumieć kontekst. A post Carycy idealnie to podkresla i pasuje do kazdej wypowiedzi pani srejzi

1 minutę temu, Malowany napisał:

Ty masz 50 lat i zachowujesz się gorzej niż dziecko. Jeszcze tego nie zrozumiałas?

Daleko mi do 50-tki. A ty masz 36 i sikasz w gacie. Nie wiem co gorsze? 

I sypiesz prywatą. A fee

WIESZ co możesz mi zrobić? Cmoknąć mnie w jędrny tyłek 😄😝

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Każdy ma jakiegoś bzika a ja wolę chomika.

Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma,
A ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz psa

• Thanks 1

2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Nie ma też słowa stypiara a jednak jest.

a ty dzisiaj grasz role mojej adwokatki? Czymze sobie zasłużyłam?

przynajmniej raz z tymi hejkerami nie musze sie użerać samodzielnie 😜

11 minut temu, dep_sour napisał:

spróbuj z chatem gpt 

Aaa tam pjertolisz. Przecież lubisz niepisać z widmokiem i qwerty na 15 stron 😄

8 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Malowany 100 złotych za rozkręcenie tematu, płatne blikiem +przeprosiny i won spać. 

Ty idź będzie najlepiej i najspokojniej.

5 minut temu, salix napisał:

A ty masz problem własnymi słowami sklecic jakąś sensowna ripostę? W sumie się nie  dziwię ze chwyciłaś się  cudzego postu jak kola ratunkowego, bo to co odwalasz z tymi screenami libeda sprzed lat jest mega żenujące.

Chwyciła bo widzisz niestety na kafeterii tematy upadają i te 27 stron upadło wiec wasze posty nie wpisują sie już do dziennika bo caryca której nie bylo wczoraj stwierdziła coś innego co jest na jej modlę 😃

jej w to gra, ona nie cierpi być ośmieszona dystans tylko udaje, dla niej liczy sie to kto jest z kim w sojuszu po której stronie i kto komu za jaka wypowiedz dał lajka ( ona to liczy i sprawdza 😃 autentyk), to ze tematy spadaja a ona na nowy dzień może udawac ze deszcz pada jest rozw idealnym. Do tego coś tam dopowie domanipuluje i mamy nowego człowieka 😉 w ogóle libed mówił ze to ze ona o swoim gachu sama pisze Janusz to tez była odpwoiedz na to ze kazdy czy tam poka tak pisali o jej typie co ja wkurzało wiec z tym swoim pseudo dystansem ogromnym zaczela tak sama pisać żeby wytracić jej argument z rak;). Taki ściemniony dystans coś jak wstawienie tej sygnatury. 

Ja mowie ze tu doktur z jutuba mógłby sie habilitować na jej kompleksach 😃

Edytowano przez dep_sour

12 minut temu, Qwerty88 napisał:

Tej, bo się po tantiemy zgłoszę.

3 minuty temu, Malowany napisał:

Tak. W klubie piłkarskim wyrabiam 250 godzin 😄

Zazdrościsz? Pracuje na twoją rentę alkoholową i długi, które masz przez własną głupotę. Nie zaczepiaj mnie więcej , bo dla mnie kobiety z klasą twoje posty i zapach to ujma. Ble 👋

Edytowano przez niemaszuprawnień

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ty idź będzie najlepiej i najspokojniej.

Mnie interesuje ten pokój za 500 złotych i koktajl z kociołka 😎noe😎

10 minut temu, afekafe napisał:

I to jeden z licznych powodów, by cieszyć się z menopauzy. 

Wy serio nie macie zielonego pojęcia z czego się nabijacie. Jakby to był koniec świata 🤣 

Ale wybuchy gorąca i sucha pochwa to nie jest nic co by zachęcało do menopauzy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się