Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhbhbhbh

Czy założyć obcasy na spotkanie z kolesiem ktory ma ok 1.83 a ja 1.66?

Polecane posty

Gość bhbhbhbh

?Obcasy to nie moj zywioł, to nie jestem ja, ale nie chce wyjsc na karlicę z nadwagą ;)

Gość komukomukomukomu
jak masz się źle czuć to nie zakładaj. to tylko 17 cm. ja się kiedyś spotykałam z facetem 198 a ja mam 158. może trochę śmiesznie wyglądaliśmy, ale jemu to nie przeszkadzało. ten twój chyba wie ile masz wzrostu?

Gość bhbhbhbh
Tak, ale nie jestem szczupła i to może głupio wygladać, ja niższa i nie, że potężna, ale jednak z kilkoma kg za dużo, a on wysoki i chudy jak patyk ;) obcasy na pewno dodaja pewnosci siebie, ale już wykluczaja spacer i poza tym to nie jest mój styl.

Gość komukomukomukomu
hmm... a czy ten facet już cię wcześniej widział? jeśli tak to nie widzę problemu. a jeśli nie to musisz dobrze dobrać ubranie by cię trochę wyszczupliło. i nie oszukuj się bo nawet najwyższe obcasy nie pomogą jeśli facet jest z tych co dopuszczają tylko dolną granice bmi u kobiet.

Gość bhbhbhbh
no właśnie nie widział wcześniej dlatego rozsadnie byłoby założyć coś co mnie trochę wyszczupli, a te obcasy ok 6 cm może jakoś pomogą ;) Tzn wedlug bmi jest OK, ale wiem ze 5 kg mogłabym sobie darować. czyli lepiej isc na obcasach mimo ze to nie jest mój styl (ale jak sie je dobierze ze jeansami to moze juz bedzie blizej do mnie ;P).

Gość butelkaaaaa76543
obcasy- koniecznie.