Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petuniaaa5

kuzynka obiła mi faceta

Polecane posty

Gość Petuniaaa5

Postaram się nie rozpisywać za bardzo ;p Zacznę od tego , że z Panem M znamy się dość długo. Często piszemy i spotykamy się ale niestety w gronie przyjaciół. Pewnego Dnia umówiliśmy się, że w niedziele się spotkamy i pogadamy o wszystkim (o nas) . Kilka dni wcześniej napisał, że musi mi coś powiedzieć a ja jako osoba bardzo ciekawska nalegałam żeby mi to napisał bo te kilka dni to dla mnie wieczność ... no i napisał, że coś do mnie czuję , że nie jestem mu obojętna i bardzo mu na mnie zależy. no ale dokładnie mieliśmy pogadać w niedzielę. Nadszedł piątek przyjechała do mnie kuzynka. cieszyłam się bo i tak chodziłam i cały czas myślałam o niedzieli a przebywając z nią mogłam troszkę zapomnieć. Nie opowiadałam jej o nim bo nie chciałam zapeszyć i być pewna co do tej naszej sytuacji zanim cokolwiek zacznę mówić. No i wreszcie sobota! dzisiaj też się z nim zobaczę bo jak to w soboty spotykamy się regularnie całą naszą grupą a , że kuzynka u mnie była zabrałam ją ze sobą. No i to był mój najgorszy błąd. Usiadła koło niego, szczypała po nogach, zaczepiała a na końcu chwyciła za rękę. nie wiem nawet kiedy z mojego tel spisała sobie jego nr. Od tego zdarzenia minął tydzień .. on w ogóle już się do mnie nie odezwał. wczoraj znowu u mnie była i przyjechali wszyscy na kawę a oni się tulili i w ogóle... Pewnie część z was mi napisze, że mogłam jej o tym powiedzieć ale raz już miałam taką sytuację i wcale się nie przejmowała tym, że to był mój facet ,. ale było minęło , pogodziłyśmy się . Aczkolwiek cieszę się, że o niczym nie wie. niech tak zostanie. a ja? jakoś sobie dam radę. Potrzebowałam tego żeby komuś o tym powiedzieć.

Gość tacy sa faceci
ja powiem tak, ten facet chyba klamal mowiac ze nie jestes mu obojetna, bo nie pocieszyl by sie tak szybko nowa dziewczyna, kuzynka hmm o niczym nie wiedziala wiec nie masz o co miec do niej pretensji. Raczej on pokazal swoje "zaangazwowanie". Moglas mu naposac skromnego esa, ze dobrze ze napisal Ci to w wiadomosci w sensie o tym ze mu zalezy, bo jakbys uslyszala to z jego ust, nie daj Boze byc uwierzyla :)

Gość Petuniaaa5
Bardziej do niego żywię uraze za tą całą sytuację. Tylko nie rozumiem jak można komuś gadać takie mocne słowa. bo dla mnie powiedzieć komuś ,że zależy itd to nie jest byle co. no cóż jakoś przy nich udaję , że po mnie to spływa . na szczęście jestem dość silna żeby to po prostu przetrwać. zresztą znam moją kuzynke. to będzie trwało krótko... daję im 4 miesiące . podejrzewam, że wtedy przyjdzie do mnie a mnie już dla niego nie będzie . :)

Gość tacy sa faceci
Faceci sa naprawde okrutni i rania kobiety... Takie puste slowa, ze zalezy i ze beze mnie nic nie ma sensu, ja slyszlaam tydzien temu, jak byly prosil zebym wrocila. Co jest po tyg? Jest jak przedtem. Ma mnie gdzies pretensje o nic, a ja juz nie mam sil, tyle co wczesniej... Czuje sie jak idiotka.Bledne kolo. Ciesz sie, ze miedzy wami nic wielkiego nie zaszlo, bo wtedy bys dopiero zalowala i glupio sie z tym czula, szczegolnie przy nich. Ja jestem tego zdania ze los bywa odwrotny, i jemu na pewno kiedys bedzie tak samo przykro jak Tobie teraz i niewykluczone, ze przydarzy mu sie cos podobnego, badz oby jeszcze gorszego:)

Gość Petuniaaa5
No tak nie jest wykluczona, ze to wszystko się na nim odbiję. Tobie równiez życzę powodzenia i dziękuję :)

Gość baszarteg ;)
na szczypanie po nogach nie ma mocnych.

Gość Petuniaaa5
baszarteg ;) : chodzi mi o to , że go podrywała i chciałam to dokładniej opisać :)

Gość Petuniaaa5
odbiła* pomyłka w tytule

Gość Petuniaaa5
niestety krwi nie było :p

Gość neurolingwistcznie rozdygotany
" odbiła* pomyłka w tytule " frojdoska pomylka albo pogruszki w najlepszym nlp-owskim stylu ,moszna siem zdygać

Gość baszarteg ;)
tjaa códa na kiju -ale to nadal i zawsze tylko arbuz ..jesli wiesz co kce powiecieć :)

Gość takie tam duperele nic więcej
i czym się przejmujesz? ominęła cię tragedia zdrady i porzucenia przez kłamliwego dzifkarza, dziękuj Bogu :)