Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Nicht

Mój ex nie chce się nikomu przyznać, że się rozeszliśmy!

Polecane posty

Gość Panna Nicht

Ja nawet nie uważałam tego związku za poważny! Zostawiłam go 2 tygodnie temu, bo się nam nie układało. To było takie oczywiste: ciągłe kłótnie, jego coraz wyższe wymagania i moje kłamstwa. Nie dało się tego ciągnąć. Jak mu to tłumaczyłam to się popłakał. To było dziwne. Zrobiło mi się przykro i kiedy poprosił żebyśmy jeszcze nikomu o tym nie mówili zgodziłam się. Powiedział, że jego matka zawsze mówiła że jestem pusta i go zostawię i nie chce jej dawać satysfakcji. Tydzień po rozstaniu byliśmy więc na parapetówce u jego siostry i graliśmy rolę życia. Potem uznałam, że koniec tego, a on prosi ciągle o więcej czasu. Powiedziałam mu, że może powiedzieć wszystkim że to on mnie zostawił. Wkurza mnie już strasznie bo na przykład wczoraj wstawił na FB nasze wspólne stare zdjęcie. Moi znajomi wiedzą i wychodzę na wariatkę. A to on jest czubkiem... Coraz częściej myślę żeby zadzwonić do jego siostry i przekazać jej że się rozstaliśmy bo on sam tego nie zrobi nigdy. Na pewno już więcej nie zgodzę się na wspólne wyjścia, ale on trzysta razy dziennie dzwoni w ważnej sprawie, albo przyjeżdża do mnie bo akurat był na mieście... :/ Porąbana historia, co?

Gość Badalada..
Widać że masz mniej niż 18 lat...

Gość Panna Nicht
13:)