Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roszponka25

Uczulenie na ukochanego...

Polecane posty

Gość Roszponka25

Czy jest możliwe abym była uczulona na mojego faceta? Spotykamy się od kilku miesięcy z tym, że po trzecim spotkaniu mieliśmy długą przerwę bo on wyjechał za granicę. Ostatniego dnia przed jego wyjazdem namiętnie się całowaliśmy. Kilka dni później wokół moich ust pojawiła się wysypka. Nie trwało to długo i nie wymagało stosowania żadnych leków. Teraz od kilku miesięcy regularnie się widujemy a wysypka pojawiła się około tygodnia po naszym pierwszym spotkaniu odkąd wrócił do PL i nadal się utrzymuje. Raz tylko się zmniejszyła, było to wtedy jak on wyjechał na tydzień. Po prostu mam wrażenie, że jest to z nim związane ale nie wiem czy takie rzeczy są możliwe :/ Cholera no!

Gość Roszponka25
Zawsze robię mu loda bez zabezpieczenia i rimming

Gość ochhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
może masz podrażnienia od jego zarostu?

Gość ile masz tych alimentów
może cię czymś zaraził?

Gość Roszponka25
Do mojego podszywa: Wytłumacz mi czym jest rimming? :) Ochhhhh... podrażnienia od zarostu? Hmmm mogłoby tak być, bo on nigdy nie goli się na gładko, co kilka dni maszynką elektryczną i zostawia 2 mm zarostu. Sexuarium, na kospetyki raczej nie bo on nie używa ani kremu ani wody po goleniu. Jedyne co to żel do twarzy ale ja też używam tego samego. ile masz tych alimentów: Wątpię aby mnie zaraził bo nic mu raczej nie dolega, poza tym on nie ma żadnej wysypki.

Gość podszyw54855
rimming - lizanie kakaowego oczka :)

Gość bardzo prawdopodobne
że to od jego zarostu, facet zwyczajnie cie nakłuwa jak szpilkami jak mój dokładanie nie ogoli pyska to mam to samo, choćby mnie całował po plecach, nogach czy po tyłku, wszystko wysypane i swędzące, niech facet się ogoli jak należy i spróbujcie od nowa :D

Gość Roszponka25
na razie od 3 dni sie nie całujemy :P zobaczymy co wyjdzie :)

Gość simaaa
Roszponka opryszczka to tez moze byc-wystarczy ze sklad sliny sie rozni-nawet sposob odzywiania i tyle. tez weneryczny aspekt pij wapno musujace..ulzy.

Gość Roszponka25
Dodam, że bylam z tym juz raz u dermatologa i pani powiedziala ze to zapalenie skóry wywołane najpewniej zjedzeniem jakiejs ostrej przyprawy. Zapisała mi maść z antybiotykiem. Smarowałam ponad tydzien i nic, zero jakiejkolwiek poprawy. Niedługo się wybiorę jeszcze raz do niej..