Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalna i szczera

co myslicie o tym, ze facet idzie do lozka ze swoja ex?

Polecane posty

Gość naturalna i szczera

wczoraj gadalam z kumplem- no, troche razem flirtujemy, ale nic powaznego bo ja zajeta jestem i w szesliwym zwiazku:P powiedzial mi mimochodem, ze byl na imprezie ze swoja ex i poszli razem potem do lozka. ale on nie chce do niej wrocic ani nic z tych rzeczy, woli byc sam (bo ze mna nie moze;)) po co faceci to robia? z braku laku? i dlaczego na co dzien nie chce z nia byc, ale na impreze i do lozka juz tak?

Gość baszarteg ;)
A ja siem boje siem że "Śmieszny Student "chce iść ze mnom do uszka ,sex sexem ale boje siem wystawiac mojom psyche na szwang.:)

Gość ja kiedyś sypiałam ze swoim
ex, strasznie brakowało mi seksu po rozstaniu więc chodziliśmy czasem niezobowiązująco do łóżka

Gość naturalna i szczera
pytam dlatego, ze ja sobie takiej relacji nie wyobrazam- z czysto emocjonalnego wzgledu- po prostu balabym sie, ze uczucia by odzyly, przywiazanie, wspomnienia itd i zakochalabym sie na nowo w nim? To duze ryzyko chyba? Wszak byli razem kochali sie.. PO prostu bym sie bala, ze ja moge znow cos poczuc i nadal chciec byc z nim, a on nie i cierpienie gotowe.

Gość moniczka :P
bo tesknia za ich szparkami mają okazję to korzystają muchę do główna zawsze będzie ciągnie

Gość baszarteg ;)
" bo tesknia za ich szparkami mają okazję to korzystają muchę do główna zawsze będzie ciągnie "albo pot-sfidomie nienafnicisz kobiet + wontpliwosci co do ich chigieny albo masz jakoms post-katolickom skaze skoro uszywaszs takich meta-for .:)

Gość ja kiedyś sypiałam ze swoim
e tam, jak ja sypiałam z exem to jakoś się nie zakochaliśmy w sobie