Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominikass1

Problem z seksem:(

Polecane posty

Gość Dominikass1

Moim problemem jest to,ze podczas seksu nie odczuwam żadnej przyjemności.jak zaczynamy gre wstepną z moim facetem jestem bardzo podniecona,ale jak już zaczynamy sie kochac i on we mnie wchodzi nie odczuwam żadnej przyjemności.. Wie ktoś moze dlaczego tak jest? Mam 19lat.

Gość kotwicą w plecy
jak nima seksa to nima wierności gupia babo

Gość bla123456689435345
Może to kwestia psychicznego podejścia? Ja dopiero rok po rozpoczęciu współżycia zaczęłam czerpać z tego prawdziwą przyjemność. Najważniejsze, żeby się podświadomie nie bać wpadki, ani też ciągle myśleć o tym, żeby dojść, żeby było jak najlepiej. Takie rzeczy tylko stresują. Wiem po sobie, że nawet gdy jestem napalona to gdy ciągle myślę tylko o orgaźmie, to nie umiem dojść i mnie to jeszcze bardziej wkurza :P

Gość byłam noł lajfem
Mam to samo...tez jestem w twoim wieku

Gość o rany julek
poczakj az podrosniesz to sie wszystko ulozy

Gość bla123456689435345
Czasem sobie człowiek sprawy nie zdaje, ale gdzieś podświadomie myśli o wpadce albo o tym, że to obrzydliwe czy coś. A jak się na siłę chce dobrze to też lipa. A długo już jesteście ze swoimi facetami? Może jeszcze nie wiedzą jak was zadowalać? Może wy same jeszcze nie wiecie jeśli niedawno rozpoczęłyście współżycie? Może facet po prostu za szybko dochodzi?

Gość Dominikass1
Ja jestem ze swoim 3miesiace i dopiero zaczęliśmy współżycie. Jak straciłam dziewictwo to też nic mnie nie bolało.. Chyba ze mną jest cos nie tak

Gość ente
no g..wniara ma 19 lat.. nic dziwnego ze nie czuje przyjemnosci. jak sie dziecko za seks wzielo to co ma czuc.. :/

enteZa czasów naszych babci kobiety rodziły w wieku 18, 19, 20 lat i były już zamężne. To nie jest dziwne, że 19 latka uprawia seks.

Gość o dżizys krajst
jakie dziecko?:O 19 lat to juz nie dziecko...

Gość Dominikass1
Nie jestem dzieckiem,skończyłam szkołe,pracuje nie dlugo rozpoczynam studia nie czuje sie jak dziecko..

Gość o dżizys krajst
własnie :O kiedyś niektóre juz 17 lat i miały dzieci...więc nie ma w tym nic dziwnego

Gość bla123456689435345
19 lat i dziecko? Ja zaczęłam dużo wcześniej i nie żałuję :) mam stałego partnera, ufam mu, więc jestem podczas seksu rozluźniona psychicznie i sprawia mi to przyjemność. Musisz być pewna za partnera. No i szukać pozycji, która najepiej Ci pasuje :)

Gość Mrrgrr.
Jakie znacie pozycje,w ktorych dochodzicie?

Gość bla123456689435345
Od tyłu i na jeźdźca! ;D

Gość Mrrgrr.
Jak robicie to na jeźdźca?bo ja chyba nie potrafie heh.

Gość bla123456689435345
też powoli dochodziłam do wprawy :) ale najwygodniej mi gdy mój facet siedzi oparty np na kanapie, ja na nim i opieram się rękami na jego udach :)

1)On na plecach, ja na nim, ale tyłem do niego, pochylam się w jego stronę.2) na łyżeczkę3)ja na brzuchu, on na mnie