Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexylaleczka

Mam meza Obcokrajowca...Niebo czy pieklo?gdzie szukac pomocy?

Polecane posty

Mam meza Ormianina.Bylismy tak w sobie zakochani ze po pol roku znajomosci wzielam z Nim slubzostawiajac majatek....Po slubie zmienil sie 360 stopni!Zaczol podnosic na mnie reke do tego po roku maluzenstwa urodzilam cudnego synka.Zyje w piekle przez 5 lat,jestem mloda 25 latka mama i nieszczesliwa zona!Wyjechalam do jego kraju i nie umiem wrocic do ,,Domu" do Polski:( Raz mialam pomoc od Ambasady .Teraz nikt mnie z tad nie wyrwie a chcialam byc lojalna matka i zdecydowalam ze wroce na wakacje by ojciec zobaczyl synka ...teraz nie mam powrotu utknelam w PIEKLE zwanym Armenia.

Gość hnyuuini
yy... a spodziewalas sie czegos innego???

Gość hnyuuini
tzn nei chce Cie dobijac, ale takich historii jak twoja jest na peczki..

Gość czeczeroreczeczeczeroreczeczec
Mam znajomego z Armenii i jest przesympatyczny. To mąż mojej "teściowej", nigdy ręki na nią nie podniósł. Choć muszę przyznać, że straszny zazdrośnik z niego... :)

Gość wierz mi, że
ta... i z tej rozpaczy szuka perfum na innym wątku...a w stopce podaje że jest szczęsliwą zona.

Tak spodziewalam sie ze bedzie jakiego poznalam normalny facet jakich wielu nie byl przesadnie idealny ale byl moim idealem takim ktorego bylam gotowa poslubic,a mojej histori nie porownoje do wielu sa takie ale kazda inaczej smakuje tylko konczy sie pewnie tak samo ...niestrawnoscia.Nie jestem glupia w tym temacie pochodze z rodzin wyzszych sfer.I Mam orientacje o kulturach i swiecie Tylko Ta osoba nie rownala sie do swojego kraju nie chodzi o wiare bo sa naszej wiary ale obyczaje inne ...:( Mnie zapewnial ze brzydzi sie przemocy i nie wpajal mi wlasnych zasad zylismy w polsce.Ale co z tego jak mnie bil a teraz slowo jest jak rozkaz na porzadku dziennym tu w Armenii.

chodzilo mi ze szczesliwa matka i tez jestem zona nie dopatruj sie innych senariuszy prosze dobrze? co do perfum szukam ich bo przypominaja mi polske!!!!!!! czlowiek jak teskni doszukuje sie wspomnien ten zapach przypomina mi siostre z ktora bylam na marywilskiej i dzielilam sie z nia tymi perfumami!!!!!!!!!!!! ok? dziekuje

Do Minewry Pojechalam bo do czasu jak nie ograniczylam mu praw rodzicielskich ma prawo widziec dziecko lecz koszty wszelkie naszego przyjazdu oplaca on. a maz jest na czarnej liscie na granicy i nie moze juz przyleciec do polski wlasnie z tego powodu co na poczatku pisalam :(Zrobilam cholerna glupote wiem teraz za to place gruba cene