Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek290029

Młodsza

Polecane posty

Gość piotrek290029

Mam problem. Mam 29lat i strasznie spodobała mi się dziewczyna o 14lat MŁODSZA !! Czyli ona ma 15lat. Jestem wysoką blondynką zielone oczy włosy do ramion. Jest śliczna. Jestem rozwodnikiem i mam jedno dziecko (córkę). Nie wiem co mam robić. Kiedys jej napisałem na gadu (znalazłem ją na nk) ze chciałabym ją pocałować to ona mi odpisała zebym nie robił sobie z niej jaj i jestem dla niej za stary. Ok rozumiem za stary. Ale ja naprawdę chciałabym sie do niej zbliżyć. Nie jestem pedofilem. Z seksem przecież zawsze można zaczekać. Co ja mam robić? Dać sobie spokój?

Gość piotrek290029
Sory ze błędy. Miało być JEST wysoką blondynką.

Gość kciukie mwygladajak upiór
boze co daremne prowo a jak nie prowo to jestes nieyobrazalnie głupi

Podoba Ci się fizycznie. A znasz ją na tyle dobrze, żeby wiedzieć, że chcesz z nią być? 15 lat to jednak gimnazjum. Nie musi być głupia jak reszta, ale i tak będzie między Wami różnica poglądowa.

Gość piotrek290029
Nie nie znam jej na tyle dobrze. Własnie dlatego chciałabym ją poznać bliżej,porozmawiać. Ale nie wiem jak do niej trafić. Mieszka tylko jedną ulicę dalej ode mnie widze ją codziennie jak chodzi do szkoły. Nawet nie wiem czy ma chłopaka...

No to jak masz jej gg to rozmawiaj z nią jakby nigdy nic i chociaż zobaczysz w jaki sposób mówi, po prostej rozmowie możesz się dużo dowiedzieć.

Gość anna678
Wybacz, ale zaczynać znajomość od takiego tekstu to porażka na całej linii. Gdybym ja miała 15 lat i napisałby do mnie tym tekstem gość dwa razy starszy to uznałabym, że jest napalonym zboczeńcem. Zastanów się, co w takiej sytuacji doradziłbyś SWOJEJ córce. Porażka.

Gość anna678
Tzn gdyby zaczął gadkę od tekstu "chcę cię pocałować". Yuck :/

Gość kciukie mwygladajak upiór
29 latek piszacy do 15 latki ze chcialby ja pocalowac , sory ale na jej miejscu pomyslalbym ze jestes niesprawny umysłowo :D

Gość piotrek290029
I pewnie tak pomyślała