Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Choinka bez igieł

Odkurzacz taki mały do ręki !

Polecane posty

Gość Choinka bez igieł

Jako, że ten dział forum jest najbardziej oblegany, a sama tu czasem bywam, no i każda z nas przecież sprząta chciałam was prosić o opinie na temat odkurzacza, takiego małego ręcznego. Nie wiem jak one się fachowo nazywają - chodzi mi o coś takiego - podaję tylko zdjęcie dla przykładu jakie znalazłam naq googlach http://www.gorenje.pl/company/informacje_prasowe?aid=3193 Czy jesteście w posiadaniu takiego odkurzacza ? Jakiej marki ? Jak się sprawdza ? Czasem mam troche naśmiecone w kuchni, albo dziecko ciastko rozkruszy i nie chce mi sie tej wielkiej krowy za kazdym razem wyciągać i pomyślałam o zakupie czegoś takiego. Moja mama miała odkurzacz tego typu ale nie była zachwycona, z tym że ona to myslała cały dom tym posprzątać, no ale wiadomo, że takim czymś się nie da raczej. Mnie chodzi bardziej o małe poprawki w sprzątaniu czy szybkie usunięcie czegoś z podłogi. Dziękuję z góry za odpowiedzi :)

Gość azu
mam mały odkurzacz ręczny i jest ok tyle że bateria słabo trzyma i szybko się rozładowuje.

Gość Choinka bez igieł
Są też takie na kablu, więc raczej taki bym kupiła.

Gość azu
no to sobie kup :)

my tez mamy Electrolux rapido juz kilka lat i fantastycznie nam sie sprawdzil; przy malych dzieciach bardzo praktyczny jak chce sie ogarnac tylko np. to co nakruszyly przy stole itp.; nasz juz praktycznie zajechalismy bo nieraz nie chce sie wyciagac duzego odkurzacza na pare okruchow, troche ryzu czy maki w kuchni na podlodze,; fakt ze trzeba zwrocic uwage na wytrzymalosc baterii; stara wersja electroluxa ma slaba baterie, nasza juz ledwo zipie, ale przymierzamy sie do kupna nowej wersji z lepsza bateria;