Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plemniczkaa

Jak to jest z tymi plemnikami?

Polecane posty

matacz sama jestes tępa. Wyobraz sobie ze nie, akurat konkretnie na ten temat nie uczyli!!! to ty z tą swoją ignorancją, bezmyślnością i chamstwem pokazujesz co masz w głowie. Idz z tym swoim jadem do reszty takich jak ty!

plemniczkaa daj spokój tym ludziom. zakompleksieni i już. jesteśmy na ovu i cie zapraszamy :) w temacie jesteś także znajdziesz bez problemu

Z góry dziękuję za szybką interpretację wyników czas wstrzemięźliwości- 7 dni ilość: 5,5 ml barwa; mleczna ph: 7,4 konsystencja: płynna leukocyty: nieliczne plemniki energiczne o ruchu postępowym: 212 mln/ml plemniki energiczne o ruchu innym niż postępowym: 32 mln/ml plemniki słabe o ruchu postępowym: 26 mln/ml plemniki słabe o ruchu innym niż postępowy: 12mln/ml plemniki martwe: 164mln/ml razem: ilość plemników o ruchu postępowym: 238 mln/ml

Ciekawi nie jedno Czy jeżeli na bieliżnie kobiety znajdzie się trochę nasienia po czym 10 min od stosunku ją założy to czy może zajść w ciąże. Załóżmy że jest płodna

Gość ritjnduvvb
nie nie będziesz w ciąży, nie zajdziesz. nie ma takiej możliwości.. plemniki nie dostaną się z majtek do środka..

No a pytam się odnośnie tego przypadku z tą dziewczyną, która tam się gdzieś wytarła ręcznikiem ze spermą i zaszła w ciąże

Gość gość
czy jesli uprawiałam sex z chłopakiem i on za pożno wyciągną (tylko troche zostało w środku) ale zaraz to obmyłam wodą a pożniej zrobiłam lewatywe z ciepłej wodyi mydła to mogę zajść w ciążę? dodam ze mam 2 dni po owulucji