Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plemniczkaa

Jak to jest z tymi plemnikami?

Polecane posty

no zaraz mykam do domku :)nawet mi szybko dzis zleciało :)no mój m by sie cieszył z chłopca :)ja tez :)ale wolałabym dziewczynke :)ale najważniejsze dla nas jest zeby było :)nasze takie kochaniutkie i wyczekane :)no i zdrowe rzecz jasna :)no to ja sie powoli żegnam :)miłego popołudnia i do jutra 🖐️

no mnie się zaczęły płodne dni.. śluz mam jak kurze białko. owulki nie widać ale kreska już ciemniejsza..

hej :)Tyśka no to od dzis sie bierzemy do roboty :)ja tez mam płodne :)zielone światło na ovufriend :)i śluz od wczoraj wieczór :)chociaż na tescie ledwo cień testowej kreski..ale nieweim czy za bardzo mocz nie był rozcienczony..bo pic mi sie chciało duzo wczoraj i duzo piłam...a przed testem powinno sie ograniczyc..no a ja sobie zapomniałam...ale dzis już będe pamietac :)

wiesz, ja zawsze bardzo dużo piję, więc mocz mam pewnie cały czas rozcieńczony :D druga kreska nadal jasniejsza, ale śluz sprzyjający. dziś mąż ma wolne, może go zwerbuje na małe przytulanko.. zobaczymy. trzymam kciukasy za ciebie staraczko :*

Tyśka a aa za Ciebie :* ja to Ci powiem że nie bardzo tym testom ufam...wolę kierować sie oznakami mojego organizmu :)jest śluz spadek temp dzis mam -jak zwykle dzień przed skokiem...:)oby staranka były udane :)

ja tam też słucham własnego ciała.. wykres potrzebny mi tylko do temp. nawet już nie zaznaczam dolegliwości, tylko leki i ból jajników żeby wiedzieć co i jak. dzis też miałam spadek temp, może to zwiastuje nadchodząca owulację? ciekawe czy mój mąż schowa swoje opory daleko w kąt czy znowu bedzie mówił że go głowa boli, że zmęczony i nie będzie przytulanka w ciągu tych paru dni... ciekawe...

ale masz niską tempeturę :) i wam jakos tak skacze a moja jest raczej jednostajna w I fazie.. mój urok taki widocznie.. czemu ci zaznaczył przerywana w 10 dniu?

Tyśka to i tak wysoka :)bo nie raz ten spadek przed skokiem to miałam ponizej 36...no ja mam niska podstawowa temperature ciała :)taką temp jak Ty w I fazie to ja mam po skoku )a w 10 dc ignorowalam temp bo strasznie krótko spałam..dlatego taka podwyższona....

wszystko mozliwe.. :) owu to jeszcze nic, ale by było gdybyśmy np razem zaciążyły w tym samym cyklu i miały wyznacony poród na ten sam dzień :)

no fakt :)to by było cos :)ale fajnie by było mieć sie z kim dzielic swoimi dolegliwosciami watpliwościami..i wogóle :)jeszce jak jak bym miał córeczke a ty synka to kto wie :D moze by cos w przyszłosci z tego było :D

pije dzis już chyba trzecia herbatę... w pracy nie grzeją, zimno jest jak w "psiarni" :P podobno zaczną grzać 15 października.... łoł w domciu tez jeszcze nie grrzeją.. a ja z tych ciepłolubnych jestem..

smacznego :) mnie tez ostatnio głód dopada częściej niż zwykle... organizm przestawia się na tryb zimowy, tłuszczyk odkłada:)

no to ciśnienie mi sie podniosło... ale raczej pozytywnie.. mówiłam już że mój m ma dziecko z poprzedniego małżeństwa..(tak, tak ja byłam panną a on rozwodnikiem) a ja za tym jego dzieckiem nie przepadam.. ale co 2 tyg sie widywali, on jeździł po córke do szkoły i zawoził do swojej mamy (teściowej mojej). ona tam spała, bo u nas nie ma takich warunków. no i mimo wszystko że ojciec ma prawo widywać się z dzieckiem, to mnie to denerwowało że te weekendy miał zajęte.. a ja tylko w weekendy mam wolne.. i mijaliśmy się.. a ja chciałam miec męża tez dla siebie.. więc mu powiedziałam żeby zmienił dni widywania z dzieckiem.. bo on tak pracuje że w tyg. ma wolne. i podsunęłam mu pomysł żeby w jego wolne dni (1,2 w tyg, ile chce) jeździł po córke do szkoły jak ona skończy lekcje i spędzał znią czas.. a wieczorem odwoził do domu. a w weekendy i tak pracuje a jak nie pracuje to chciałabym żeby spędzał ze swoja żoną... i on na to przystał :) i jego była żona jędza też sie dzis zgodziła. no w końcu coś wywalczyłam :D

Tyśka no to super :)będziecie miec wiecej czasu dla siebie :)a u mnie znowu na odwrót :(cisnienie mam słabe :(prawie spię..m mi pisze ze to samo ..;(takze nawet sie nie nastawiam ze cos będzie z dzisiejszych starań..ide zaraz druga kawe sobie zrobic :)moze pomoze :)

uuu to niedobrze... może do wieczora wam sie uda uporać z ciśnieniem.. ja nie wiem co mi dziś wieczór przyniesie... a wiesz co bym chciała :D

Gość plemniczkaa
Witajcie kochane :) ja dzisiaj pozniej bo nie jestem w pracy i bylam u dentysty, zęby mnie teraz bolą :( U mnie na dworze jest cieplej niż w mieszkaniu... serio juz powinni zacząć grzać. Super ze macie juz plodne dni i to obie w tym samym czasie! hehe ale by bylo jakby tez razem udalo wam sie zafasolkowac.... :):) Zycze by do waszych dzisiejszych staranek doszlo i by byly owocne :P tyśka ciesze sie ze dogadałaś sie z mężem w sprawie jego córki :) Ej dziewczyny mam takie pytanko, czy wiecie czy jest to normalne by @ skrócila sie o 2 dni? Zawsze mialam 4 dni, czasami nawet 5 dni okresu, a w tym miesiącu tylko 3.... a dzisiaj juz nawet plamień nie mam....

a to był normalnie krwawy okres? znaczy czy była krew czy tylko plamnienia? ps. jak tam ząbki już wyleczone?

Gość plemniczkaa
tyśka no to bylo normalne krwawienie, tylko ze 2 dni krótsze :) A w sumie zle sie wyrazilam, bylam u ortodonty, a nie u dentysty. Zdecydowalam sie zalozyc aparat na zęby by skorygowac wade zgyzu.. no i po wizytach u ortodonty, jak mi te druciki przykręca bardzo boli jeszcze kilka dni :(

Gość plemniczkaa
w sumie to dzisiaj moge uznac ze bardzo malutkie plamienia mialam, wiec chyba jest ok... 3 dni + 1 dzien plamień chyba jest normalny, chociaz dziwnie bo zawsze mialam z 5 dni... u was pewnie przytulaanka trwają :P

Gość wronanagalezidrzewa
tyska, robisz wrazenie nieslychanie wrednej osoby :O

u mnie nie trwają póki co :) coś mnie bierze przeziębiewnie chyba, gardło mnie łaskocze a to niedobry znak... plemniczkaa czasem tak bywa że okres jest albo dłuższy albo krótszy. nie ma powodu do obaw :)

Gość plemniczkaa
tyśka to bierz szybciutko jakieś leki i nie daj się przeziębieniu... a będą dzisiaj jakies staranka? ;)