Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniołemNIEjestem

Wkurza mnie jego była!

Polecane posty

Gość AniołemNIEjestem

Jestem ze swoim partnerem 7 mies.Dodam że mies.wcześniej zanim mnie poznał był z tą kretynką która cały czas mnie dręczy,wypisuje na N.K. i Facebooku podszywa się pod różne nazwiska facetów, myśli że ja zacznę im odpisywać . Wypisuje do mnie smsy z różnych numerów . Myśli że ja nie wiem że to ona. Straszy,wyzywa od szmat ,że odbiłam jej faceta ,że sama z córką została przez ze mnie. A to nie moja wina,a chociaż by, co to ją kurde obchodzi wybrał mnie i koniec,nie ma za grosz szacunku do siebie bo mojego partnera też zamęcza smsami,jak to wszystko czytam to za głowę się trzymam. Nigdy bym się tak nie poniżała. To jest zazdrosna kretynka,dlaczego byłe nie mogą pogodzić się ze szczęśliwym życiem swojego ex??? Zna ktoś odpowiedz?

Gość vann zann
zaraz zacznie wkurzać cię przyszła :D

a ten Twoj chlopak to rozumu nie ma zeby ja zlapac za szmaty i potrząsnać zeby się odwaliła ??? co? macie po 16 lat czy Twoj facet to cipciuś i lubi gdy ktos Cie obraza :O ?

Gość AniołemNIEjestem
No żadna mnie mocniej nie wkurzy! Na pewno bym nie płakała jak kundel!

Gość AniołemNIEjestem
Mówił jej nie raz,to ona jego wyzywa i grozi że córki nie zobaczy ,że wyjeżdża z nią za granice.

Gość JA CHCĘ ŚWIĘTA
Pierdolnij jej w łeb to się odpierdoli buhaha To niech wyjeżdża z tym bękartem :classic_cool:

Gość adamusiek
NOO ZEBYS NA MNIE TRAFILA; TO JUZ BY SBEZ WLOSOW CHODZILA!!!!!!!!!!!!!!ALE WIEDZ O TYM ZBUDOWALS SZCZESCIE NA SZCZESCIU INNEJ KOBIETY ; ZOBACZYSZW ZYCIU JAK BEDZIE CI SIE NIEUKLADAC1!!!!!!!!!!!!! NIE WIERZYSZ SAMO WYJDZIE ;ALE NIE DZI(W SIE DLACZEGO CI SIE NIE BEDZIE UKLADALO; TA EX KOBIETA BEDZIE PRZYCZYNA TWOICH NIESZZCESC W ZYCIU; GDYZ TY JJE W ZYCIE WESZLAS;M I JEJ SZCZESCIEM SOBIE SZCZESCIE ZBUDOWALAS;!!! NA TAKA JAK TY BYM UROK RZUCILA; NIE DO ZDJECIA;ALE SKAD WIESZ CZY ONA NIE ZAJMNIE SIE CZARNA MAGIA; I NA CIEBIE NIE RZUCI UROKU;ALBO NA TWOJE PRZYSZLE DZIECI1!!! znam taka jedna co wlasnei tez na szczesciu iinnej kobiety sie oparla, ma 3 synow i kazdy z nich to alkoholik, ..tak jej wyszlo, ona czesto placze nad swoim losem ,ale zapewne wie dlaczego z tego zwiazku ma takie dzieci,...ojca odebrala innym dzieciom!!! I DOBRZE IM TAK

Gość AniołemNIEjestem
Wiesz dla mnie ONA może wystartować w kosmos,ale też jest jego dziecko i on chce je widywać. I jakoś nie podoba mi się jak nazywasz dziecko mojego faceta!!! Jej nie cierpię ale dzieciaka nie musisz przezywać!!!

Gość AniołemNIEjestem
adamusiek-wiesz za stara jestem na magie,gówno prawda,to że on z nią nie chciał być tzn. że ja mam mieć przejebane,walnij się w ten głupi dekiel

Gość bonparii
Nie zwracaj na wariatkę uwagi ,też tak miałam ,minęło już 7 lat i dalej jesteśmy szczęśliwi razem :-) powiem tylko że ona po 4 latach odpuściła :-)

Gość brałaś
gówno to je teraz wąchaj hahaahh