Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexylaleczka

Jak wrocic do kraju? Kto moze pomoc?

Polecane posty

Gość sharonek
odezwij się do mnie na maila annaxpx@wp.pl

Gość sprobuje pomoc
ale podaj jakis kontakt,mail

Gość prowo jak byk :)))
masz babo internet i zamiast szukac ratunku na stronie polskiej ambasady, organizachi zajmujacych sie tego typu sprawami to probujesz od kilku dni naprowadzic nas na "pomozemy, podaj numer konta" :D:D:D:D:D:D:D

Boze ...mam zablokowany mail i chce zalozyc nowy to mam tez blokade pisze cos po rusku tez: Веб-страница недоступна. Веб-страница по адресу https://profil.wp.pl/rejestracja.html?idu=99&serwis=nowa_poczta_wp&url=http%3A%2F%2Fpoczta.wp.pl%2Findex.html%3Fflg%3D1, возможно, временно недоступна или постоянно перемещена по новому адресу. Дополнительная информация об этой ошибке Исходное сообщение об ошибке показано ниже Ошибка 320 (net::ERR_INVALID_RESPONSE): Неизвестная ошибка.

Do prowo jak byk Daj mi ku... spokoj!!!!!!! Nie znam sie na takich stronach nigdy nie wiedzialam jak szukac od czego zaczac !!!!!!!!!!! Ja nie prosze o pieniadze!! tylko o ludzi ktorzy niech chociaz sie z nimi skontaktuja jak Ja nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sharonek
wejdz na wp załóż emaila nowego. jak ci mamy pomóc jak nie ma z tobą kontaktu prócz kafeterii , przecież nie bedziemy tego robić na forum publicznym

Gość sharonek
hej kobieto emaila nie masz , skype nie może być , gg odpada....pozostaje gołąb pocztowy ale jemu to troche zajmie zważywszy że ja nie mieszkam w pl

tAM NIE CZESTO WCHODZE OSTATNIO WIELE MIESIECY TEMU ALE W TEJ SPRAWIE BEDE PROBOWAC TAM WCHODZIC RYZYKOWNE ALE MUSZE TO JEDYNA SZANSA!!!!!!!!!!

Gość sharonek
moze nk

Gość sharonek
jak cię na tym fb namierzyć

Sharonek mam mail ale wyslalam kopie co mi wyskakuje! Nie zezwala na wejscie ani nowa rejestracje wiec mam face book tylko!

Gość sharonek
spróbuj założyć emaila na yahoo.

Gość eciepecie partia plecie
Masz ciekawy nick...bardzo a' propos maltretowanej żony. To po pierwsze. Po drugie - jesteś mitomanką. Mamy uwierzyć w przybranych rodziców dyplomatów obracających się w kręgach parlamentarnych??? Naprawdę masz nas za takich frajerów? Skoro byłaś adoptowana, to dlaczego w swoim opisie piszesz,że urodę masz po mamie? Po której mamie?? Przybranej? :D Po trzecie - masz charakterystyczny sposób pisania dla osób zza wschodniej granicy - na pewno nie jesteś Polką. Co do tego nie ma 2 zdań. Nie umiesz pisac po polscu i uzywasz rusycyzmów oraz nieprawidłowej składni. Na tyle nieprawidłowej,że żaden, nawet źle wykształcony Polak, tak jak ty by nie pisał. Zainteresowanym radzę zerknąć do stopki autorki. Piszesz charakterystycznie dla osoby, dla której język polski jest obcy i wyuczony. Nie wciskaj więc kitu,że jesteś Polką, w dodatku od bogatych i wpływowych rodziców. Niewolnica Isaura się kłania. Jesteś cwaną panną ze wschodniej Europy, która chce naciągnąć frajerów na kasę albo na przyjazd do Polski ( tę opcję bardziej obstawiam). Ewidentnie szukasz kogoś, kto umożliwi ci przyjazd do Polski, kto się zlituje i będzie ci mógł jakos pomóc. Cwane, bardzo cwane.... Sexylaleczka......to może lepiej poszukaj sponsora Polaka, obiecaj mu ten seks, to może wyrwie cię z tej dziury w której mieszkasz gdzieś daleko na wschodzie.

Wchodze na moj facebook ale mam szara strone!!!!!!!!!! nie rozumiem!!!!!!!!!! widze ikonke z moim zdjeciem na pasku a cala strona szara lub jak klikam na wiadomosci czarna ramka a w srodku pusto!!!! ok...bez paniki moge prosic o godzinke??? zaraz cos wymysle jak chociaz podac moj numer telefonu? moge tak? daj mi chwile juz sie denerwuje...

Gość eciepecie partia plecie
Śmierdzi go coraz bardziej....przestrzegam ludzie, bo cos tu jest mocno nie halo. Pani na 100% nie jest Polką, przed chwilą konsultowałam to z moją nauczycielką rosyjskiego z dawnych lat, sexylaleczka stosuje charakterystyczne rusycyzmy, których nie użyłby żaden Polak. Uważajcie z ta pomocą, bo się strasznie natniecie.

Gość jhgfdsertygfd
pisz do la strady pomogą ci

Gość prowo jak byk :)))
hahahahaha! Nawet jej facebook siadl :D Ale nie martwcie sie dobre, naiwne dusze....na kafe numer konta moze wam podac :D:D:D:D

Gość a taka sobie rybka
a ten fb to chyba jej potrzebny by oczaić z kim ma do czynienia i jak dużo może pociągnąć

do eciepecie partia plecie Kurwa Wez czekaj jak przyjade to tak ci pojade Po Polsku ze uwierzysz!!!!!!!!!!!!Sama pierdolisz jak te wyjadacze ryzu!!!!!! To sie zamknij jak cie glowa boli od tego tematu to wypad z tad !!!!!!!

Gość sharonek
jak już nawet fb Ci siadł to ja wyłączam się z gry . za dużo kombinowania i krętactwa.

Ludzie nie dowiezajacy to do was....bedzie wam hujowo i wstyd jak nie macie racji tylko ja to ryzykowne ale moge podac numer telefonu to dla osob ktore chca mi pomoc a nie doprowadzac mnie do placzu!!!!!!!!!!

Twoja stopka: ''Urode odziedziczylam po dobno po mamie Aniele.Tak mowia moi znajomi. Uroda nie najwazniejsza tylko wnetrze,ale urode trzeba pielegnowac jak kwiatu.;)Tyle musi starczyc dla przyczepnych!'' jak na Polkę to strasznie dziwnie piszesz...

Do sharonek I przez takich debili jak niektorzy ludzie nie maja zaufania ja mowie jak jest i to nie powinno nikogo dziwic nawet mnie juz ze sa blokady PODALAM WAM DANE INNE!!! aMBASADA POLSKA W ARMENII!!! PAN ANDRZEJ DZWONCIE TO WAM ON ODPOWIE ALBO POWIEDZA WAM O MOJEJ SPRAWIE I TERAZ NIEDOWIARKI HUJOWO WAM BEDZIE!!!!!!!!! PROSZE MNIE NIE STRESOWAC TYLKO ZROZUMIEC

Gość kxfvgisdbhvj
sympatia.pl tam umieśc anons

Po mamie urode odziedziczylam biologicznej mi chodzilo mam jej zdjecia jak przychodzila do domu dziecka swiateczne zdjecia i wogule nie powalilo sie wam w tych glowkach zadawac tak prywatne i ciezkie pytania bo dla mnie takie sa!!!!