Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexylaleczka

Jak wrocic do kraju? Kto moze pomoc?

Polecane posty

Gość Bulbia
Czytaj ze zrozumieniem nie napisalam ze w azji czy w afryce zyja tylko arabowie ale ogolnie Ludzie o innej kulturze, tradycji czasem wyznaniu Gdzie ja napisalam ze chinczyk to arab,

Gość Bulbia
Azebys wiedziala ze jestem wysoce wyksztalcona :) mam troche wieksze pojecie o zyciu nic wy, czyli w azji I afryce nie ma krajow III swiata, co wiecej to nie tam jest najwieksza bieda, najwiecej wojen a co najwazniejsze najwiecej przypadkow lamania praw czlowieka

Gość Bulbia
Macie tutaj problem z czytaniem ze zrozumieniem :) Juz chyba wiem skad tyle awantur na kafeteri

Gość Są rózne kraje azjatyckie
Azja to akurat jest wyżej rozwinięta niż Polska, ty ciemna matolica, Polacy do pięt nie dorastająRosjanom czy Chińczykom w technologi, to my odpiero jesteśmy zacofany kaj trzeciego świata

Gość To forum to beka
"Azebys wiedziala ze jestem wysoce wyksztalcona" Watpie! :) "mam troche wieksze pojecie o zyciu nic wy" Ciagle watpie :) A stolica RPA to... Paryz prawda? ;) "Macie tutaj problem z czytaniem ze zrozumieniem" A ty masz problem z geografia, ale to juz nie moja wina, tylko rodzicow, ze dziecka nie wyksztalcili nalezycie i tolerancji nie nauczyli. :(

Gość Bulbia
Tak rosja to moze jest rozwinieta technicznie w kwestii konstruowania broni jadrowej, chodzi mi o spoleczenstwo rosyjskie, ktore czesto zyje w skrajnej biedzie, nie ma praw ani mozliwosci wypowiedzenia swojego zdanie, tylko nie wyjezdzaj mi tu z oligarchia rosyjska bo nie o niej jest mow a Chiny no tak miliony fabryk gdzie Ludzie pracuja za 20 dolarow tygodniowo, dzieci sa zmuszane do pracy, oraz kolejny raz brak jakichkolwiek praw Tak to jest tak jak w Polsce Zauwaz ze w Polsce nasz poziom zycia rozni sie od poziomu zycia w ta tych krajach, nie chodzi mi tu o pieniadze, a o to ze mamy jAkas tam sluzbe zdrowia I swoje prawa

Gość Bulbia
Jestem nietolerancyjna coraz bardziej sklaniajaca sie ku rasizmowi, dlaczego bo zyje w kraju w ktorym z tym gownem spotykam sie na co dzien :) A nie w polsce na wiosce, gdzie murzyna czy araba w telewizji widzialam :) Mam doczynienia z tymi ludzmi I tak porozmawiac z niektorymi mozna szczegolnie tymi urodzonymi juz w europie ale imigranci to bariera nie do przejsciA

Gość Są rózne kraje azjatyckie
Pod względem technologii i rozwoju stoimy mimo wszystko mniżej, a o polskiej służbie zdrowia to można dowcipy co najwyzęj pisać, sama ostatnio czekałam 4 lata na kardiologa z nfz , prędzej bym umarła niż się doczekała

Gość Bulbia
W paryzu akurat bylam, zreszta zwiedzilam napewno wiecej niz Ty, wiecej widzialam, wiec mam wiecej do powiedzenia No ale tak jak taka dzieczyna z koziej wolki zobaczy kogos o innym odcieniu skory to milosc az po grob a potem ze mnie bije I dziecka nie chcce oddac

Gość To forum to beka
Tak, a w Chinach to normalnie kobiety nie maja zadnych praw, maz codziennie myje podloge wlosami swojej zony, nie ma lekarzy, nie ma zadnej opieki sloecznej i w ogole, totalny ciemnogrod. A Japonia to juz wogole, kurde gdzie ta Japonia jest? Kolezanko wyedukowana, moze mi podpowiesz, bo przeciez ty jestes wyksztalcona a my te ciemne buraki, co to nosa nie wytkneli poza Polske. :) Jedynie Polska jest numberem 1 dlatego wszyscy chetnie zjezdzaja sie do Polski, podziwiaja ja, pisza o niej w gazetach, zakladaja firmy w Polsce. Polska rzadzi! Yeah!!! :D :D :D

Gość Bulbia
Tu nie chodzi o technologie tylko o zwiazek z osoba z kraju o odmiennej kulturze

Gość Bulbia
Ja nie mieszkam w Polsce I nie mam zamiaru do niej wracac :) Teraz to juz sie czepiasz, japonia pomimo swojego rozwoju I poziomu technologii, nie jest Europa I ma inna kulture, ciezko stworzyc zwiazek z osoba z innej kultury, no ale wy takie otwarte na pewno wam sie uda

Gość To forum to beka
"Jestem nietolerancyjna coraz bardziej sklaniajaca sie ku rasizmowi" Ty nie jestes sklaniajaca sie ku rasizmowi, ty juz jestes rasistka, w dodatku wyjatkowow tepa! :) "dlaczego bo zyje w kraju w ktorym z tym gownem spotykam sie na co dzien " Woooow, szczeka mi opadla! Ona mieszka w UK wiec zna juz caly swiat, no kurde :) "W paryzu akurat bylam, zreszta zwiedzilam napewno wiecej niz Ty, wiecej widzialam, wiec mam wiecej do powiedzenia" Taaak, za pewne, zapewne, w koncu atlasy geograficzne nie gryza :) Napisz mi cos jeszcze o tej twojej Arbii, chetnie sie posmieje :) "ciezko stworzyc zwiazek z osoba z innej kultury, no ale wy takie otwarte na pewno wam sie uda" Ja juz stworzylam. Moze teraz napiszesz mi wyjatkowo ambitny esej na temat krajow azjatyckich, tzn... no wiesz tych arabskich i na temat ich ciemnogrodu? ;)

Gość Bulbia
Juz wiem skad wynika Twoje oburzenie Jestes w zwiazku z arabem albo jakims innym egzotykiem I jakims cudem on Cie jeszcze nie uderzyl, gratuluje I czekam z nadzieja az Ci powaznie przywali :) Nie nie mieszkam w uk Co za ograniczenie to ze mieszkam za granica znaczy sie ze w uk Przeciez jest Tyle innych panstw Ale nie pani od geografii zna tylko polske, anglie no I bagno z ktorego pochodzi Jej lubyanka, oczywiscie tylko ze zdjec, bo gdyby tam byla I cos zobaczyla to pewnie by juz nie wrocila Gratulacje dla pani z koziej wolki, ktora znalazla juz swojego araba A Ty masz juz swojego??

Gość To forum to beka
"Juz wiem skad wynika Twoje oburzenie" Moje oburzenie wynika z twojej kompletnej glupoty. Ubolewam nad tym, jak mozesz byc tak tepa :) "Jestes w zwiazku z arabem albo jakims innym egzotykiem I jakims cudem on Cie jeszcze nie uderzyl, gratuluje I czekam z nadzieja az Ci powaznie przywali" No co ty! Codziennie przy sniadaniu dostaje w twarz, potem pol dnia kaze mi kleczec na grochu. Po tymgrochu musze poslusznie gotowac obiad, potem moj maz rzuca mi talerzem w twarz i kaze mi je myc! Wyobraz to sobie! Nawet teraz pisze po kryjomu, bo w kazdej chwili moze wejsc i mi przywalic! :D :D :D "Ale nie pani od geografii zna tylko polske, anglie no I bagno z ktorego pochodzi Jej lubyanka, oczywiscie tylko ze zdjec, bo gdyby tam byla I cos zobaczyla to pewnie by juz nie wrocila" Nie trafilas, dziewczynko. Od 3 lat mieszkam w kraju meza, powiem wiecej, w tym samym apartamencie gdzie tesciowie. Ale pisz, pisz dalej, z checia jeszcze poczytam wiecej twoich historii na moj temat :)

Gość Bulbia
Apartamencie hehehhe :) Zyj w sobie w swoim zaslepieniu I co jak co ale glupia to jestes Ty Co do rasizmu w krajach w ktorych jest wieksze zroznicowanie kulturowe, rasizmu to zjawisko powszechne, bedac w polsce nigdy bym nie pomyslala ze bede rasistka, bedac za granica jest to dla mnie calkowicie normalne, wiekszosc ludzi, ktorych znam to rasisci W kazdym razie ciesze sie ze mieszkasz w kraju meza, jeden ciapacki smierdziel w europie mniej, wspolczuje Twoim dzieciom :( przykro mi

Gość Bulbia
Juz czekam na Twoj temat Maz ciapol wiezi mnie w swoim apartamencie a jego cudowna matka nie chce mi oddac dziecka )

Gość To forum to beka
Apartament - po angielsku "mieszkanie". Mieszkamy w kilku pietrowym domu. Widzisz, ja chociaz mam wlasna sluzaca, siedze sobie caly dzien, praktycznie nic nie robiac, a ty bidulko, nie dosc, ze musisz obiad gotowac, podac chlopu, to jeszcze musisz sama sobie sprzatac kibel, mopowac podlogi, prac... och, wspolczuje :( W dodatku siedzisz z zagrzybialym mieszkanku w krainie gdzie codziennie pada deszcz, myslac o sloncu i marzac o urlopie, podczas gdy ja to slonce mam na co dzien :) Razism i zazdrosc polaczona z wyjatkowa glupota to cechy bardzo zle, charakterystyczne dla panienek po zawodowce z malego miasteczka / wsi, co to obcokrajowca zobaczyly po raz piewrwszy na wyjezdzie do UK czy Niemiec. Dobre, dobre :D "Juz czekam na Twoj temat" Ojeju... Tylko nie popusc zwieraczy ze wzruszenia, bo na zmywak rano nie wyrobisz i kto utrzyma mamusie w Polsce ? ;) "

Gość To forum to beka
"wiekszosc ludzi, ktorych znam to rasisci" Wspolczuje towarzystwa holoty :( "bedac w polsce nigdy bym nie pomyslala ze bede rasistka" No bo jakbys pochodzila z jakiegos wiekszego miasta, gdzie cudzoziemcy sa na porzadku dziennym, to byalabys rasistak tak? Rozumiem, ze w twojej rodzinnej wsi widok osoby z ciemniejsza skora to rzadkosc. :D

Gość Bulbia
Hehehe heheh Nie mieszkam w zadnym wymienionym kraju Wiem ze apartment po Angielsku to mieszkanie ale Ty napisalas apartament co wskazuje na luksusowe mieszkanie, a mi tu bardziej na lepianke w koziej Wolce wyglada :D Sluzaca masz, pewnie ja ten Twoj arabski smiec bije I gwalci :) A ja jestem w zwiazku partnerkim, jest podzial obowiazkow spytaj swojego paka czy wie co t jest :) Pogoda u mnie jest piekna :) zreszta I tak co dwa trzy miesiace jezdze na wakacje wiec slonca mi nie brakuje :) co wiecej moge nosic bikini a nie burke :)

Gość Bulbia
Nie jestem ze wsi, moi znajomi to normalni Ludzie, masz do czynienia z obcokrajowcami czy tylko ich w tv ogladasz? Uwierz ze obcokrajowcy w Warszawie a w kazdej innej europejskiej stolicy to nic, ciekawe czy jechalas kiedys metrem bedac jedynym bialym czlowiekiem w srodku watpie, a ja nie polecam

Gość To forum to beka
oooooo w dodatku sie dowiedzialam, ze jestem z Arabem, nosze burke i moj maz gwalci sluzaca... :) super. Nie mam wiecej pytan. :) rozumiem, ze ty znasz tylko jedno slowo : Arab, tak?

Gość Bulbia
Sama zasugerowalas ze jestes w zwiazku z arabem :) Zegnam was A Tobie zycze szczescia w zwiazku z kimkolwiek tam jestes, chociaz mysle ze Ciebie to by nawet Pakol nie tknal :) Gratuluje rowniez znalezienie nazwy kolejnego panstwa w europie - niemcy brawoooo, internet moze cuda, szczegolnie jak sie do niego gimnazjalistki z koziej wolki dorwa :) takze wracaj do swej lepianki gdziekolwiek ona jest I idz spac.

Gość To forum to beka
"a mi tu bardziej na lepianke w koziej Wolce wyglada" Przyjedz, to sama zobaczysz czy pisze prawde czy nie. Jestes totalnym bezmozgiem. Taka typowa glupia polska cipa ktora zyje stereotypami, a nosa poza Europe nie wysciubala. Przyjmij wreszcie do swojego mozgu ( jesli masz jakis ), ze zwiazek z cudzoziemcem moze sie udac, trzeba tylko trafic na dobrego mezczyzne. Ty masz partnera, piszesz, ze macie podzial obowiazkow. Ja mam meza i czuje sie lepiej niz z Polakiem, bo przy Polaku sie nachodzilam, donosilam jak sluzaca, a ten sobie siedzial z piwem jak buc. Teraz dopiero odzylam! Mamy sluzaca, ktora przychodzi codziennie i sprzata, pierze, czasem gotuje, ale zalezy, gotuje jak je powiem, bo czasem chcemy sobie sami cos ugotowac, bez niej. I wyobraz sobie, ze moj maz mi czasem cos ugotuje, a czasem ja. Jak jestem chora, to skacze kolo mnie z herbatkami i wszystko przynosi do lozka. Tak ciezko ci jest to zrozumiec? Dlaczego starasz sie na sile komus wcisnac, ze kazdy bije i poniewiera? Poznalas kazdego cudzoziemca? Nie. Moze jakbys poznala mojego meza, to bys sie zmienila, rasistko. Poza tym, jestem zszokowana twoim slownictwem, brakiem kultury i manier. Wspolczuje twojemu partnerowi i twoim rodzicom, ze tak zle wychowali corke. "ciekawe czy jechalas kiedys metrem bedac jedynym bialym czlowiekiem w srodku watpie, a ja nie polecam" JECHALAM! Masz jeszcze jakies pytania i domysly na moj temat? Bo poki co nie trafiasz w sedno.

Gość To forum to beka
Dziecko drogie, ja nic nie sugerowalam. Nigdzie nie pisalam, ze jestem z Arabem. Moj maz nie jest muzulmaninem i zyjemy zupelnie tak samo jak ty. Ale czego ja oczekuje od laski, ktora pare postow wyzej napisala, ze w np.Armenii zyja Araby? :o

Gość To forum to beka
"chociaz mysle ze Ciebie to by nawet Pakol nie tknal " Mam dobra rade : Nie mysl za duzo. To nie jest twoja najmocniejsza strona :)

Gość Bulbia
Sluzaca to chyba glowne osiagniecie Twojego zycia :) tak sie nia chwalisz :) Tak zazdroszcze Ci niesamowicie, przestan glupoty piepszyc, potem tepe idiotki to czytaja I wyjezdzaja z Polski gdzie sa bite I poniewierane, nawet jezeli Tobie sie udalo, wez pod uwage te dziewczyny ktorym sie nie udalo a mysle ze to jest jak przyrownac jeden do stu, Twoje bzdetne wypowiedzi namawiaja kolejne do wyjazdu bo on tez beda chcialy miec slzaca a dostana Bol I cierpienie. Argumentowamie kazdej wypowiedzi ze masz sluzaca jest juz nudne :) jak bym chciala to tez bym miala, ale do pralki to jeszcze wlozyc rzeczy umiem, gotowac lubie a jak sie sprzata regularnie to nie poswieca sie na to duzo czasu Ty tez generalizujesz czyli jezeli jestem w zwiazku z Polakiem to znaczy ze on mi herbaty nie zrobi jak jestem chora ehhhhh Piszesz ze ja jestem tepa I glupia a wez przeczytaj sobie swoje wypowiedzi, a I Bzykanie z ciapolem czy innym egzotykiem nie swiadczy o nie byciu rasista, bo u Ciebie widze nienawisc w druga strone szczegolnie do polakow ;)

Gość mmmmmyyy
09:04 [zgłoś do usunięcia] sexylaleczka Do Niki 2134 Bardzo dziekuje tobie za pomoc!!! To wiele dla mnie znaczy tylko jak myslisz co oni moga zrobic?Boje sie ze to zglosza Tu na Policje i tylko dadza mu uprzedzenie wtedy boje sie pomyslec co ze mna bedzie.Teraz nie moge planowac jeszcze powrotu do Polski bo nie mam tam dachu nad glowa!! gdzie ja pujde z synkiem?! prace mam ale nie mamy gdzie mieszkac,a to na pierwszym miejscu musze zalatwic. najlepszy kawalek: Teraz nie moge planowac jeszcze powrotu do Polski bo nie mam tam dachu nad glowa!! TE PROWOKACJE CORAZ LEPSZE:D:D:D