Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuly_i_kochajacy

nienawidze przeszlosci mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość nigdy w zyciu...
nie bylbym z taka dziwka rozklafala nogi na prawo i lewo byle komu. kolesiom z neta. zenada. fuj. a teraz ty ja w cipsko calyjesz a ile wackow tam bylo. ble. w dupe tez pewnie ja ruch ali. chyba pawia bym puscil. dobra umawialiscie sie na sex spoko chcieluscie i tyle ale wez przestan z ta sie wuazac i jeszcze pisza do niej. kurna numer od razu bym kazal jej zmienic. a wogole prawda jest taka ze: CHARAKTERU SIE NIE ZMIENI.

Gość 3ergfeh
tak kurwy ja nie wybaczam i mozecie mi laske zrobic milosc nie istnieje im szybciej chlop to zrozumie tym mniej kasy straci

Gość czuly_i_kochajacy
@inna sprawa ciesze sie i kocham ale czasami nachodza mnie takie mysli, ze zaczynam watpic i wszystkiego mi sie odechciewa to jest silniejsze ode mnie :/

Gość buquile
Autorze, jeśli ten topik to nie ściema i naprawdę ja kochasz a nie tylko "jesteś zakochany" to wiedz, ze jedyny spsob na to by jej przebaczyć (bo o to w tym wszystkim chodzi) to jest zobaczyć w niej ułomnego człowieka. Gdy zobaczysz że ona jest istotą, która może i chce dobrze, ale często nie potrafi albo jej nie wychodzi, bo taka została stworzona. Jest to człowiek, który często może i deklaruje górnolotnie, a kończy się to na zwykłym syfie. Tacy jesteśmy, oczekujemy dobrych postaw i dobrej praktyki od ludzi, czyli istot, które nigdy tego nie spełnią - bo nie mogą, choć może i chcą.

Gość jestes hipokrytą
sam ruchałeś co popadnie a masz pretensje do dziewczyny? Burak z Ciebie. Natura nie ma nic do tego, bo wcale nie jest tak że wy jesteście zaprogramowani na ruchanie czegokolwiek a my na szukanie księcia z bajki. Poczytaj troche, to kobieta jest zaprogramowana na seks z dużą ilościa partnerów- wielokrotne orgazmy, zwalczające sie plemniki. Swoją "naturą" zakrywasz tylko kompleksy i niepwność. Ogarnij sie jeśli naprawde Ci na niej zależy.

Gość dalej umawiaj się z nią na
seks tylko a przy okazji szukaj porządnej dziewczyny

Gość czuly_i_kochajacy
@buquile dzieki, to rzeczywiscie najbardziej pomaga! sama mowi, ze zaluje i nigdy by tego nie zrobila, gdyby wiedziala, ze sie poznamy i to jest cudowne w niej!

Gość laura232321
SWIAT jest powalony. ciesze sie, ze nie mieszkam w polsce. tutaj ludzie nie maja takich problemow i zyja duzo lepiej.

Gość czuly_i_kochajacy
@jestes hipokrytą to czemu kobiety zazwyczaj jesli juz, to maja jednego kochanka, a facet szuka wielu? ona w tej kwestii zachowywala sie jak facet, bo spotykala sie z kilkoma jednoczesnie, i to jest dodatkowo drazniace! Was tez wkurza, kiedy facet zachowuje sie jak "baba"!

Gość buquile
Autorze, człowiek to jest duchowo-cielesna hybryda która w większości przypadków chce dobrze - ale różnie wychodzi a nawet źle. Już 2000 lat temu Św Paweł pisał: " Jestem bowiem świadom, że we mnie, to jest w moim ciele, nie mieszka dobro; bo łatwo przychodzi mi chcieć tego, co dobre, ale wykonać - nie. 19 Nie czynię bowiem dobra, którego chcę, ale czynię to zło, którego nie chcę" Rz 7.18

Gość jesteś hipokrytą
haha, nie może byc tak że facet spotyka sie niewiadomo z iloma kobietami a kobiety mają tylko 1 kochanka-to przeciez logicznie niemozliwe :D To nie nkwestia natury tylko wychowania, kobiety maja tak samo ochote na seks, nawet taki przygodny, ale wychowanie robi swoje. Zobacz na kraje zachodnie, tam jest już inne myslenie- kobiety przyznaja sie do takiej samej ilości partnerów jak faceci, do masturbacji, śmiałych fantazji..

Gość chemiamozgu
Twoja dziewczyna musi mieć dużo testosteronu ;)

Gość no to jak w końcu jest
bo nie odpisałeś, brzydzisz się ruchać kobietę którą podobno tak kochasz kutasem który w niejednej dziurze siedział? Przeciesz to takie złe jeśli partner miał kogoś przed nami och zaraz sie porzygam!

Gość nigdy w zyciu...
kurwa z kilkoma jednoczesnie ale szmata orgie sobie uprawiala albo moze z jeden wychodzil a nastepny przychodzil. bleeeee to niezle rozjechana jest fuj. to pewnie cala reke mozesz jej w cipsko wpakowac.

Gość laura232321
moj pierwszy partner po pierwszym razie sprzedal mi opryszczke, a to bylo z mlosci. wiecej chrob nie mialam - wiec widzisz i dziewica moze sie zarazic, albo taka puszczalska nic nie zlapac. ja sie badam regularnie co pol roku na wszystkie mozliwe choroby.

Gość onawi
ten zwiazek nie ma szans na przetrwanie i na przyszlosc nie opowiadajcie tak ze szczegolami o swojej przeszlosci.....

@onawi jasne, najlepiej wszystko ukrywac, zeby sztucznie utrzymac zwiazek przy zyciu a pozniej i tak sie wyda przez przypadek i bedzie nieszczescie (bo na przyklad pojawia sie juz dzieci) moim zdaniem lepiej od razu sobie z tym poradzic (lub nie i rozstac sie)

Gość czuly_i_kochajacy
@laura232321 no pewnie, ze mozna tylko tu nie chodzi o zarazenie, a swiadomosc i moje meskie ego

Gość rerrewer
Szwagrzy sie odezwali,ale sie nie przejmuj stare dziadki tez ja pykaly.To tak samo jakbys im robil czasem pauke;)

Gość jesteś hipokrytą
a pomyślałeś o niej? Mi sie niedobrze robi jak pomyśle o tym że mój facet przede mną uprawiał z kimś seks, to obrzydliwe.. Ale wiekszość ludzi sobie z tym radzi, ty zaczynasz mnieć obsesje.

Gość śwaidomość
jesli chodzi tylko o Twoje męskie ego to nie jesteś jej wart nawet jeśli miła kilkunastu facetów... jesli nie możesz przestac myślec o jej bylych to nie jeseście la niej lepiej teraz sie rozstać niż rok po ślubie

Gość nie-pierwszy-raz
stary, nie poradzisz sobie z tym bedzie tylko gorzej zostaw ja - czasem taka strata mniejsza...

Gość buquile
Jednego autor nie napisał: co ma takiego dziw.ka w sobie że można się w niej zakochać. To jest typ kobiety, którą praktycznie nie ma za co pokochać. Z punktu widzenia mężczyny napalić się lub "zakochać" można się w dowolnej laleczce o podnicającym wyglądzie. ALe by kobietę pokochać, to ona musi miec odpowiednie cechy. Musi mieć dobre serducho, by urzec mężczynę a nie tylko kształtną du.pę. Musi umieć się szczerze uśmiechać nie tylko wysyłać dziwkowate uśmieszki, musi cos umieć robić w domu i poza, by nie być tylko pasożytem ciągnącym kasę a płacącym du.pą. Musi byc wierna swoim decyzjom, a nie być chorągiewką. Takż można pokochać.

Gość czuly_i_kochajacy
@buquile nie wiem, co ma dziwka moja kobieta ma wszystko, o czym piszesz, i duzo wiecej dlatego tym bardziej mnie w**rwia ta przeszlosc

Gość gchnjfcgncfgnfd
gdyby taka nie byla pewnie nie polaczylaby WAS ta 'chemia'.. wyluzuj. gowno z tym teraz zrobisz

Gość zasłyszane na weselu
" Szkoda, że wychodzi za mąż, zawsze była chętna i świetnie obciągała"- znajomy panny młodeje do podpitego kolegi. "Może nadal będzie się pchała" koleś na to. "Pewnie tak, ale ja zaobrączkowane omijam." "Po chuj się tak ograniczać."

Gość czuly_i_kochajacy
"" Szkoda, że wychodzi za mąż, zawsze była chętna i świetnie obciągała"- znajomy panny młodeje do podpitego kolegi. "Może nadal będzie się pchała" koleś na to. "Pewnie tak, ale ja zaobrączkowane omijam." "Po ch*j się tak ograniczać."" jakby ktorys z tych chujow przy mnie tak kiedys o niej powiedzial, to zabilbym

Gosciu, ty masz niezle kompleksy. :D Zostaw laske w cholere i pozwol jej znalezc kogos normalnego, kochajacego i pewnego siebie. :D Czemu wkladasz w nia smierdzacego kutasa ktorym ruchales juz tyle dziur? :D

Gość buquile
"jakby ktorys z tych ch*jow przy mnie tak kiedys o niej powiedzial, to zabilbym" Ale za co byś zabił, za ujawnienie prawdy o niej, czy za kłamstwo?