Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszka ulęgałka

rany, jak to boli..

Polecane posty

Gość gruszka ulęgałka

dowiedziałam sie wczoraj że mój były ma nową dziewczynę. Dalej go kocham i tęsknie a on już próbuje sobie ułożyć życie na nowo. Jak tylko to usłyszałam to rzygałam pół dnia a potem ryczałam. Chce sobie wyrwać serce :o

Gość chemiamozgu
Pewnie świeże zerwanie? No trzeba było liczyc się z tym, że prędzej czy później znajdzie sobie kogoś. Weź przykład z niego.

Gość gruszka ulęgałka
niezbyt swieże ale ja sie nie pogodziłam z tym rozstaniem. Wiem że on też dużo do mnie czuje, ale jak mówił przejrzał na oczy- jestem ciezka, przyznaje.. Nie potrafie sie do nikogo zblizyć, czułabym sie jak szmata. Tylko on mnie może dotykać..

Gość gruszka ulęgałka
niezbyt swieże ale ja sie nie pogodziłam z tym rozstaniem. Wiem że on też dużo do mnie czuje, ale jak mówił przejrzał na oczy- jestem ciezka, przyznaje.. Nie potrafie sie do nikogo zblizyć, czułabym sie jak szmata. Tylko on mnie może dotykać..

Gość chemiamozgu
Wydaje Ci się, że tylko on może Cię dotykać. jakkolwiek trywialnie to zabrzmi, czas leczy rany i kiedyś odkryjesz, że czyjś dotyk sprawia Ci więcej przyjemności niż jego.

Gość kjlj
tylko czas ukoi Twoje cierpienie.. nic na to nie poradzisz :( współczuję.

Gość gruszka ulęgałka
mam na siłe sie do kogoś zblizyć? Im więcej czasu mija tym bardziej tęsknie i tym bardziej boli :(

Gość kjlj
musisz próbować zapomnieć..

Gość chemiamozgu
Czasem wystarczy unikać miejsc w których razem się bywało. Unikac podglądania tego kogoś na portalach społecznościowych. Zająć się czymś co Cie wciągnie, bys odciągnęła myśli od niego. Ile czasu upłynęło od zerwania? Żałoba jest naturalnym procesem, a czas jej trwania jest pewnie kwestią indywidualną. Ja po jednym ze związków doszłam do siebie po 1,5 roku.

Gość ja rozstałam się tydzień temu
Zrobiłam to dla siebie, bo kiedyś chcę być szczęśliwa z mężczyzną, któremu będzie na mnie zależało.Cały czas mi mydlił oczy..3 lata poszły w cholerę.Na razie czuję się w miarę ok..nie płakałam jeszcze.Codziennie powtarzam sobie, że dobrze zrobiłam, że walczę o siebie.Czekam na ból, ale chyba jeszcze za wcześnie, teraz jestem po prostu wściekła, że wcześniej nie odeszłam:/. Autorko, myślę, że tutaj tylko czas pomoże.Najgorzej jest się trzymać kurczowo przeszłości, wspominać każdą chwilę, dotyk, pocałunki.Ja to wyrzucam z głowy i zastępuję myślą, że jest draniem, który nie miał odwagi powiedzieć wprost pewnych rzeczy tylko dla własnej wygody trzymał mnie przy sobie.

Gość gruszka ulęgałka
Staram sie tak robić, ale wszystko mi sie z nim kojarzy. Napoczątku też nie bolało, a potem jakby mi ktoś serce tępym nożem rżnał, fizyczny wręcz ból. Najgorsze że to on odszedł, przez moje zachowanie. Takbym chciała cofnąc czas.. Nie jestesmy razem prawie 3 miesiace.

Gość klopsik___

Jestem w podobnej sytuacji. Tylko, że w moim przypadku od rozstania minęły już ponad 2 lata. On szczęśliwy z inną dziewczyną, a ja nie potrafię nawiązać bliższej więzi z żadnym facetem, bo każdego porównuję do niego i każdy słabo przy nim wypada. ;) Co mogę powiedzieć... Trzeba żyć dalej. ;)

Gość oejciec
Drogie Panie:) Szkoda czasu i urody na takie żale.Trzeba się zmusić i ruszyć do przodu:).

Gość maj892
skoro sama wiesz ze odszedł przez Ciebie no to cóz mozna rzecz, daj mu byc szczesliwym z kims kto mu je da

Gość uklop89
a ile czasu byliście razem?:) podobno załoba po rozstaniu trwa połowe tego co trwał zwiazek:P

Gość to po długich związkach
ludzie w żałobie doczekają śmierci