Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SYNOWAAAAA

TEŚCIOWA - POWÓD DO NERWÓW

Polecane posty

Gość ydhwguvcbuwyeg
To powiedz jej, zeby umyla rece po paleniu. Geby nie masz? Zreszta teraz sie palenia uczepilas, a w pierwszym poscie bila od Ciebie zaborczosc i zazdrosc o dziecko. A gdy wiekszosc Ci napisala, ze przesadzasz, to dopiero robisz wywody o szlugach w kazdym nastepnym poscie.

Gość SYNOWAAAAA
SETKI RAZY MÓWIŁAM O MYCIU ŁAP...... TA KOBIETA NIE ROZUMIE :d D DLATEGO MOJEGO MALCA JEJ NIE DAJE :D

Gość kkkiiikkkaaa
Wyłącz tego caps locka, bo się czytać nie da.

Gość kaa23
u mnie problemem jest to że oni za bardzo kochają wnuczkę. Sytuacja z przed kilku dni, teściowa planuje czy może moja córa nie poszła do szkoły u nich w mieście zamiast u nas na wsi i zamieszkała u nich a do na na weekendy. Zaniemówiłam. Ale mówię spokojnie ,,no co mama teraz, to jest moje dziecko, nie oddam jej bo z tęsknoty umrę,, Teściowa:,,To zrobicie sobie drugie,, :-/

Gość SYNOWAAAAA
NO TO NIEŹLE. PODZIWIAM OPANOWANIE :) U NAS PEWNIE UNORMUJE SIĘ JEJ ZACHOWANIE JAK WYJEDZIEMY NA KILKA DNI NA WCZASY..... JESZCZE JAK NIE BYŁO MALEŃSTWA TO WTRĄCAŁA SIĘ W NAS...PO ODPOCZYNKU OD SIEBIE TAKIM TYGODNIOWYM BYŁO LEPIEJ...ALE ZNÓW MUSIMY POJECHAĆ WIDOCZNIE :/