Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka w wannie

Przyjezdni faceci: najgorszy materiał na męża i żadna partia

Polecane posty

Gość Anitka w wannie

w 95% przypadków (są wyjątki ale to najwyżej 5%)dlla kobiety z dużego miasta to żadna partia bo: - nie ma nic, przyjechał ze wsi z głębokiej bidy gdzie nawet posiadanie 15 letniego rzęcha to luksus najwyższej rangi -w związku z powyższym nie ma kultury bo ze wsi -Nie ma mieszkania, najwyżej na kredyt, o jakimkolwiek spadku można zapomnieć -planując z takim rodzinę można liczyć tylko na niego a nie na jego rodzinę (mieszkając w mieście nie odwiezie się dziecka pod opiekę babci na 2 godzinki; no chyba że się planuje wyjazd na wieś) -Najcześciej bez samochodu -nie ma znajomości, więc o lepszą pracę będzie mu trudno chyba że jest po medycynie albo jest inżynierem(to drugie raczej też trzeba mieć znajomości)

Gość fafamaffaaa
no tak kurwy tylko kase trzepia

Gość martinnn
no i?

Gość oj materialistki
i to same bez kultury i grosza przy duszy

Gość Anitka w wannie
no i...święta prawda i tylko prawda:D

Gość martinnn
no prawda i co z tego?

Gość krzysztof88wielun
ale czasami wieśniacy oderwani od pługa są lepsi w łóżku niż wychuchani miastowi

Gość Anitka w wannie
Lepszy w łóżku? chip n dale's to żadna kariera;Phehe

Gość dck
cóż, taka prawda :)

Gość Anitka w wannie
Acha zapomniała też wspomnieć że przyjezdni faceci też czyhają na miastowe żeby się do nich wprowadzić;)... oczywiście nie tak od razu i prosto z mostu;P Kilka latek, niby nic niezobowiązującego na początek, później pokazuje jak mu zależy a jak kobita się zakocha to siup i ślub...a poźniej to już tylko kanapa, tv i marna robota za 1500;)

Gość i mówi to ktoś kto jest nikim
kobiety wymagają a nic nie oferują w zamian hipokryzja

Gość krzysztof88wielun
to zależy co rozumiecie przez ambicje, fakt że niektórzy faceci osiadają na laurach bo są w mieście, nie muszą myc się w misce, karmić świń, piją chianti zamiast pryty pod sklepem itp. Ja myślę jednak żę miastowi wychuchani maminsynkowie co to w życiu nie odbierali porodu u krowy też mają swoje wady.

Gość 3ergfeh
tylko kasa sie liczy kurwy juz dawno zapomnialy co to milosc

Gość ddad
jakbym czytała o sobie;((( mam takiego a ja jestem bogata i w ogóle z wykształconej rodziny... nie mam za grosz szczęścia:( mój nie ma samochodu nawet nie stać go:(( masakra jakaś... a poprzedni okazał się aseksulany ja pier**** tylko się połozyć i płakać

Gość krzysztof88wielun
kasa to nie wszystko jak to pan Zagłoba mawiał trzosikiem niewieście w łożu nie dogodzisz

Gość ddad
wydaje mi się ze Ci biedni jakoś taki jest ich los że są przeznaczeni to tych z lepszych sfer:( to jest niesprawiedliwe... po przeczytaniu Twojego postu uzmysłowiłam sobie jak w beznadziejnej sytuacji jestem... tylk owszystko na mojej rodzinie spadnie.. a on nie ma NIC, straszne to. musiałam się wygadac

Gość krzysztof88wielun
wielu prezesów wielkich firm nie miało na początku nic. Daj mu szansę.

Gość ddad
dziękuję za pocieszenie

Gość nie dziwi mnie taki temat
wszak wiadomo, że kobieta bez mężczyzny jest nikim i nic nigdy sama nie osiągnie chyba, że da dupy

Gość krzysztof88wielun
nieprawda, myślisz że taka np. Kopaczowa jest marszałkiem Sejmu bo dawała d...?

Gość przesadzacie !
oj ale wymyślacie, teraz nie ma reguły. Mój mąż dostał działkę budowlaną z ziemią po dziadkach, kiedyś może mało wartą ale teraz sporo, mimo, że polska B. Pracę (inż.) i samochód ma :P (jak go poznałam fakt, 15letnie volvo ale mieliśmy wtedy po 19 lat), rodzice są po studiach (mimo, że są to starsi ludzie). Ja jestem z dużego miasta, ale rodzice nie skończyli studiów i ogólnie ciężko im się żyje.

Gość siedem morz
Anitka we wannie a teraz opowiedz nam o sobie. jaki masz kapital. chodzi mi o materialny, bo ze kulturalnego nie masz zadnego to widac jak na dloni. pewnie nawet nie wiesz co to znaczy.

Gość Anitka w wannie
wielu prezesów wielkich firm nie miało na początku nic. Daj mu szansę. haha, w jakim świecie ty żyjesz? Wielu prezesów firm, owszem. np. bill gates ale on założył WŁASNĄ firmę. Taki przyjezdny w życiu nie zostanie prezesem nie swojej firmy bo koneksje są już tam ustabilizowane.

Gość to nie ważne
znam kilka facetów których rodzice są lekarzami prawnikami i w ogóle bogaczami a dzieci NIE DOSTAŁY NIC, a dziewczyny wyszły za nich za mąź dla pieniędzy i co> jedna już ma dziecko z innym a druga siedzi na siłe. Ożenienie się z kimś z bogatej rodziny nie gwarantuje luksusu, luskus moze mają ale rodzice tychze dzieci ( facetów)

Gość Anitka w wannie
do przesadzacie. Widocznie taki malutki wyjątek. ALE facet pewnie na tej działce będzie chciał budować dom a to oznacza że jego pensja będzie szła na budowę...i będziecie żyć za twoją pensję i to nie wiadomo na jak długo;) Pewnie takie ma plany. Kiedyś spotkałam się z facetem z małego miasta. Delikatnie mi napomknął że chciałby w przyszłości budować dom (on nie ma nic oczywiście, ani działki ani pracy ale fakt że po niezłych studiach) a ja się spytałam jak? No a on powiedział że wtedy się żyje na jednej (kobiecej)pensji;P

Gość krzysztof88wielun
ale pojawiają się nowe branże np. informatyczna gdzie nowicjusz ma jakieś szanse. Fakt że niewielkie ale jednak. Kto wie co będzie w modzie za 5-10 lat.

Gość to nie ważne
anitka w wannie napisz coś o sobie, czy Ty dysponujesz jakimś zasobem materialnym?

Gość to nie ważne
rzeczywiście z tym budowaniem domu to tak jest, hasło takich facetó to: chciałbym budować dom albo najlepiej za granicą albo nie potrzebny mi samochód

Gość to nie ważne
chciałam napisac najlepiej by było pracować za granica:))

Gość to nie chodzi o to co maja
tylko o to czy w ogóle chcą mieć.Muje dobrze to ujęła.Nie mają ambicji , ani chęci.Nie każdy musi być dyrektorem, znam paru po zawodówkach , ale coś robili.Pracowali, zakładali firmy.I podniosłaś mnie na duchu, bo myślałam ,że tylko ja na takie egzemplarze trafiam.Jeżeli sedno dnia faceta 20 , 30 paro letniego stanowi picie piwa, nawet jak mają prace, najczęściej dorywcze, to wszystko wkładają w przelew. Pare piwek, fajki i zycie jest cudne.Mama da jeść, mama da gdzie mieszkać, po co się starć , ot ich filozofia zyciowa