Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka w wannie

Przyjezdni faceci: najgorszy materiał na męża i żadna partia

Polecane posty

Gość krzysztof88wielun
to jest normalne że atrakcyjna i wartościowa kobieta ma wymagania, jednak moim zdaniem skreślanie wszystkich wieśniaków na starcie jest bez sensu. Są wartościowi faceci ze wsi, choć czasami fakt brak im ogłady. Ale to da się czasami zmienić.

Gość Anitka w wannie
To nie jest istotne jakim ja dysponuję. Wiadomo że to facet ma zapewnić byt rodzinie a nie kobieta. Ważne żeby była na średnim poziomie finansowym, kulturalnym i żeby była ładna(!) Jestem ładna i młoda więc bez trudu znajdę sobie faceta na poziomie. Już byłam w podobnym związku.

Gość ja spotkałam
się z takim przypadkiem, chłopak miał dwie siostry, opowiadał ze jedna buduje dom BEZ KREDYTU druga kupiła mieszkanie w wawie BEZ KREDUTU ze dali rodzice... i ze ma dużo terenów u siebie w miasteczku i co się okazało>>>?? wszystko oszukał!! obie zakredytowane a on biedak i wredny

Gość Kociczka1888888
Dziwna jestes troche. Ja nie mialabym nic przeciwko facetowi ze wsi, w porownaniu z miszczuchami ( bo raczej nie "mieszczanami"...) wydaja sie byc mniej pokretni, mniej klamliwi i nie tak sklonni do oszustwa i zdrady. I wcale mi nie przeszkadza ze nie ma samochodu lub mieszkania - pracuje ciezko wiec w koncu sie dorobi. A dzieciaki dziadkom na weekend podrzucic i samej na swierzym powietrzu odpoczac - czemu nie.

Gość to nie chodzi o to co maja
krzysztof informatyka nową branżą? Juz raczej w miarę stabilna branża. A jak jesteś dobry jako specjalista , w jakiejkolwiek branzy, to pracę wcześniej czy później znajdziesz.

nei rozumeim jak można spotykac się z facetem i wymagać od niego mieszkania na własność itp. :O co za żałosne podejście, sponsoring ukryty pod pozorami :O

Gość ja spotkałam
byt bytem ale skad mieszkanie wziać? czyli facet ma mieć spadki mieszkania i zarabiać dużo a kobieta nic?? no ... bez przesady... kiedyś uroda minie a on sobie odejdzie do młodszej ładniejszej !! zreszta faceci tez patrza na kasę!!! CI bogaci mi chodzi

rozumeim wymagać ambicji zawodowych, żeby np. miał podobne wykształcenie, pracę, ale cała lista warunków jako przyszłego sponsora, świat schodiz an psy :O

Gość Anitka w wannie
"ma samochodu lub mieszkania - pracuje ciezko wiec w koncu sie dorobi." W tym kraju to się szybciej dorobi garba niż się dorobi czegoś materialnego;P Fakt są wyjątki ale nieliczne. Jedyna szansa dla przyjezdnego (zeby się dorobić) to założyć własną firmę. W państwówce królują znajomości (których przyjezdny nie ma) a w prywatnej firmie nie ma szans żeby za dużo kasy dostał nawet na etat.

Gość przesadzacie !
Do Anitka :) będziemy budować dom, mamy 250 tys na początek ( 150 tys jego , 100 tys. moje). Tak nie zarobiliśmy tego, każde dostało od swojej rodziny. Nie mamy wyliczenia jego/moja kasa, jego/moja wypłata. Teraz on zarabia więcej, ja mniej, jestem na aplikacji adw. a to wiąże się z kosztami. Za kilka lat on może zarabiać, ja więcej.... ale kto to wie? Teraz razem mamy 3 tys. ale niczego nam nie brakuje :) Żyjemy raczej skromnie, ale jesteśmy szczęśliwi. Potrafi ciężko pracować i ugotować obiad, wie jak działa pralka i często kupuje mi bukieciki za 5 zł :P . Jego rodzice nigdy nie żyli z tzw. ziemi, ale jego matka nauczyła swoich synów, że pracować trzeba. Wcześniej chodziłam z chłopakiem z dużego miasta, nic nie chciał robić, wystarczy, że był :)

Gość ja spotkałam
no ale ktoś musiał wcześniej zarobić żeby ktoś odziedziczył... no wiec kolejne pokolenie tez musi czegoś się dorobić

Gość krzysztof88wielun
informatyka cały czas się rozwija, czy internet wygląda tak samo jak 5 lat temu? No właśnie. Jakieś szanse są. Poza tym dla mnie sponsoring to jest między starszym facetem a młodą kobietą, jeżeli ludzie są w podobnym wieku to jeżeli facet utrzymuje dziewczynę moim zdaniem nie ma w tym nic złego.

Gość Anitka w wannie
"zreszta faceci tez patrza na kasę!!! CI bogaci mi chodzi" Po co bogaty ma patrzeć na kasę przecież sam zarobi...to tylko złudne wrażenie faceta bez kasy. Dla bogatego wazna jest młodość uroda i żeby była inteligentna (no i z dobrego domu a nie świniopaska;P).

Baby to mają fajnie: znaleźć sobie chłopa bo on o wszystko zadba :D

"zreszta faceci tez patrza na kasę!!! CI bogaci mi chodzi" Widać, że żadnego nigdy nie spotkałaś.

Gość Anitka w wannie
A spotkałam, spotkałam i to nie jednego. I żaden nie oczekiwał kasy od kobiety tylko tych rzeczy co wymieniłam no i może ewentualnie ambicji. Z moich doświadczeń na kasę patrzą tylko tacy faceci z małych miasteczek co nic nie mają i muszą się dorabiać od zera. Jeśli się kobieta na to zgodzi i też nic nie ma to ok, w sumie też są takie małżeństwa z miłości;)

Panienki ze wsi też polują na bogatych z miasta.I ich jest więcej niż facetów ze wsi.

Gość krzysztof88wielun
wolałbyś urodzić się kobietą?

Gość przesadzacie !
a jego koledzy, też znaczna cz. ze wsi. Jeden jest kierowcą, ma swoją małą działalność i dziewczyną od kilku lat, drugi jest mechanikiem (studiuje zaocznie budowę maszyn), trzeci jest kierownikiem w popularnym dyskoncie (też źle nie ma). Tak jakoś wyszło, że z ludźmi od siebie nie utrzymuje kontaktu, bo wiecznie sfrustrowani i źli, że ich życie to nie serial o magdzie m.

Gość tralaralalalalalaa
chodziłam z chłopakiem z miasta, ojciec prezes firmy matka malarka, syn wredny x10000 ale chodziłąm na siłe dla kasy. nie znał podstaw kultury nawet przez telefon mi przerywał co drugie zdanie seks tragedia zero orgazmów przez 3 lata brzydki nie dostał się kilka razy na aplikacje w kóncu ojciec znalazł sobie kochanke i zabrał wszystkie pieniadze z konta przeznaczone dla syna i opusciałam go równiez ja morał nie warto być z kimś dla pieniedzy teraz mam ze wsi orgazmy co noc przystojny zaradny i kochany:)

Gość krzysztof88wielun
nie kierujmy się stereotypami, nawet wsród miastowych z tzw. dobrych rodzin zdarzają się nieudacznicy zarówno w życiu jak i w łóżku.

Gość naturalna i szczera
trzymam sie w zyciu zasady: mysz ze wsi, mysz z miasta to dwa rozne swiaty:) za maz wyszlam za miastowego, bo sama jestem miastowa (w dodatku to samo miasto, 15 min od siebie mieszkalismy) zupelnie jednak inna mentalnosc.

Gość Anitka w wannie
Co wy macie z tym łóżkiem? Jakoś nie chce mi się wierzyć że bystry facet (nie-impotent)nie jest w stanie nauczyć się bycia dobrym w łóżku. To ŻADNA PRZEWAGA! Do tego nie trzeba doktoratu nawet średnio inteligentny chomik potrafi uprawiać seks;P Gorzej w drugą stronę dobry w łóżku może nie być życiowo zaradny...w drugą stronę może iść prościej

Gość to nie chodzi o to co maja
krzysztof nie napisałam ,że się nie rozwija , tylko ,że to nie początki informatyki, rozwijać się będzie zawsze , o intelu 4004 raczej nie rozmawiamy.Chodzi mi o to ,że jak ktoś ogólnie chce coś od życia będzie się rozwijał. I nie chce tu nikogo obrażać, znam małe miasto i duże. Wiem ,że w małych miastach ludzie żyją inaczej, mają inną mentalność.To są fakty, od kury nie wymagasz bycia orłem , od orła kurą.Minimum inteligencji wystarczy , aby to zrozumieć.A plusy i minusy małych i dużych miast , to oddzielny temat.

Gość Anitka w wannie
no właśnie informatyka rozwijać się będzie zawsze;P...ale już wskoczyć w posadkę tak jak kiedyś nie da rady. 5-10 lat temu w informatyce dorobić można się było owszem (jak się było mego dobrym). Tak samo jak w prl znajomość j. ang. na poziomie FCE (średnio zaawansowany) robiło mega wrażenie i można było tylko na tej podstawie dostać fuchę...ale te czasy daaawno minęły.

Gość Lord Arkadiusz25
tralaralalalalalaa to zwykły ku.rwiszon blokowy ;)

Gość nie wiem czy chce...
a wiesz...u mnie na wsi , jesli chłopak bierze sobie za żonę dziewczynę z miasta, to mówią że ona jest biedna bo z bloków.

Gość siedem morz
tralala inteligentnie wysmiala autorke ale tylko nieliczni wylapia ironie ;)

Gość bo w blokach nie
można mieć świń i krów, a na wsi to oznacza bogactwo,,i czy ma traktor albo siewnik w posagu łapiesz bejbe?

Gość simaaa
do autorki jesli masz takie wymagania -wiedz o tym ze mezczyzna ma prawo tez miec wymogi- gdzies tam widze ze masz pojecie o tradycyjnym zwiazku(zakladam ze szukasz partnera na stale) mowisz o Billu GATES-poczytaj biografie-ot w necie z jakij rodziny pochodzi.:) do rzeczy juz piszac to: mezczyzna ktory ma finans na dobrym poziomie -paradoksanie nie potrzebuje do zycia^ lalki i materialistki tylko zwyklej obiety-ktoa i owszem w lozku bedzie smigac ale stworzy mu bezpieczny azyl w domostwie(wzajem) to jest ta wlasnie sprzecznosc-przeciwienstwa. duzo piszesz ze ty jestes taka fajna ladna i etc.. za duzo wad...a zalety masz? tak to odbieram-bo kontekst wojego topiku jest jeden- kasa kasa i jeszcze raz kasa. no ale coz-nie pozostaje mi nic innego jak zrozumiec ze gdzies i ty masz kompleks. kobieta na poziomie wie czego chce-i bez przymiotnikow to zdobywa czy tez posiada.;)