Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana.siostra

Mój młodszy brat jest gejem

Polecane posty

Gość zatroskana.siostra

:( dzis go widziałam po rozpoczęciu z 'kolegą' ze szkoly w dosc dwuznacznej sytuacji w drodze do domu...droga przez łake, miiejski osrodek sportu...wracalam rowerem nie widzieli mnie nawet nie chce myslec co bedzie gdy rodzice sie dowiedzą, rodzina i sąsiedzi nie wiem co teraz bedzie :(

Rodzice się nie dowiedzą, bo nic im nie powiesz. On pewnie też. To nie twoja sprawa, spierdalaj od jego orientacji. Nikt się nie dowie, jeśli on sam tego nie zechce. Jesteś jego siostrą czy podłą suką, która zniszczy mu życie w polaczkowym społeczeństwie?

Gość jemu nie zależy
to ty nie wiesz,ze w pewnym wieku dziecko może zainteresować się tą sama płci,a potem może to mu minąć? A nawet jeśli jest gejem, to co z tego?

Gość fghhjfgjhgj
zainteresowac to sie mozna kwiatkami w ogródku albo filmem w kinie orientacje ma sie jedną od urodzenia i taka zostaje do smierci a z ciebie taka zatroskana siostra jak ze mnie baletnica 🖐️

Gość Linka_2325
Ja mam trzech braci z czego jeden jest gejem, ale nikt w rodzinie na to nie zwraca uwagi i nie robi jakiegoś halo. A wiesz dlaczego? Bo to wspaniały facet, troskliwy brat, opiekuńczy syn,kocham go całym serem i życie bym za niego oddała!!!

Gość nie pleć głupott
orientacji nie ma się od urodzenia z wyjątkiem wyjątków (jeden na sto jest od urodzenia bo ma w genach pokręcone) tego typu orientacja wyrabia się pod wpływem uwiedzenia czy molestowania w dzieciństwie czy wieku nastoletnim więc siostro zastanów się , kto i kiedy zmanierował ci brata, kto go zboczył w kierunku gejostwa

Gość to jest juz smieszne hahaha
nie pleć głupott

Gość to jest juz smieszne hahaha
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D