Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xocoxocoxo

Przyłapałam 18 letnią córkę na seksie!

Polecane posty

Gość xocoxocoxo

Moja 18 letnia córka ma chłopaka. Są ze sobą już dwa lata i on jest rok starszy. Był u nas wczoraj.. Siedzieli długo w pokoju córki więc postanowiłam zanieść im kanapki i herbatę. Gdy weszłam do pokoju oni TO robili! Szybko wyszłam. Jestem zażenowana i wciąż mam ten widok przed oczami. Czemu już TO robią?

Gość redss suuun
przyznaj sie ze chcialas sprawdzic co robia dlatego nioslas im te kanapki;/ przed wejsciem sie puka masz czego chcialas zobaczylas to na co pewnie podswiadomie czekalas;]

Gość xxczxzxzxc
tak to jest jak się nie puka do drzwi przed wejściem!

no chyba ma 18 więc w czym problem? jej życie, jej sprawa. nawet jakby je**ła się analnie-nic ci do tego :)

Robią to bo są DOROŚLI, bo coś do siebie czują i chcą. Zapomniałaś jak sama TO robiłaś? Przypomnij sobie ... :)

Gość O-M-G
No wlasnie trzeba pukać do drzwi :D

Gość redss suuun
ona specjalnie tam poszla ;/taka wscibska mamuska;/ a pozniej placza takie ze widzialy dziecko w takiej sytuacji

Gość ko9ka9i9
kolejna "troskliwa" mamusia, oh kanapeczki dzieciom musiala zaniesc i zapewne nawet nie pomyslala zeby zapukac, bo przeciez dzieci sie klocuszkami bawily, no fakt! to skandal! jak oni smieli! sex! nie nie nie! to tylko po slubie!!

Gość zawiedziony1410
dużego miał?

puka sie. sama jestes sobie winna. gdybys zapukala oszczedzilabys sobie takich obrazkow :) a poza tym twoja corka jest dorosla

Gość Sliczna18tka
Jesli cie to az tak ubodlo, to pogadaj z corka. Dziewczyna jest dorosla, ale mimo wszystko pod twoim dachem i zgaduje ze na Twoim utrzymaniu. Nie zaszkodzi zamienic slowa. Ale takze pamietaj - to ze mieszka u Ciebie nie znaczy, ze musisz jej i jej chlopakowi "nosic kanapki i cherbate". Dorosli sa, sami sobie moga zrobic. A jesli juz chcesz sprawdzic co robia, to zapukaj, przynajmniej sobie widoku golizny oszczedzisz.

Gość xocoxocoxo
Jej chłopak ma fajnego penisa, nie mogę wymazać tego widoku jak nabijała sięna jego pałkę :o:o Pomocy

Gość jiojhio
popieram osoby wyzej są dorośli i mają prawo ale.... z drugiej strony to rodziców mieszkanie i nie muszą tolerować tego,czy slyszeć jak ich dziecko uprawia sex

Gość xocoxocoxo
chcialabym zeby nabil sie tak na mnie nie na nia jestem zazdrosna ;/

Gość lh jhv; smz
a niby o czym ma z nia gadac? co z tego, ze pod jej dachem mieszka? czy sex to mordowanie kogos? jakies przestepstwo? Dziewczyna ma swoj pokoj i moze sobie tam robic co jej sie podoba, niby dlaczego mialaby sie teraz z tego tlumaczyc? nie ma juz 15 lat, nie robila tego w lozku rodzicow, wiec w czym problem? Jedynym problemem jest jakas zazdrosna matka co musi wszedzie wepchnac swoj wielki nochal. A jezeli nie odpowiada jej, ze corka to robi w jej domu to niech jej powie, wtedy corka bedzie to robic po piwnicach i lasach

Gość xocoxocoxo
nie pukalam bo myslalam ze powiedza zebym sie do nich dolaczyla :( ahh ta jego pala marzenie :)

Gość Czkawka po zjedzeniu zupy
moja corka moze zapomniec o chlopaku w wieku 16 lat. Ty na to pozwolilas to masz konswekwencje..pogadaj chociaz o zabezpieczeniu bo corka mojego kolegi go wysmiala slowami "tato w jakim ty swiecie zyjesz, wszystko wiem", za pol roku on zostanie dziadkiem a gowniara ma 18 lat wlasnie.....

Gość xocoxocoxo
Czkawka po zjedzeniu zupy Myślisz że twoja córka niby nie daje jakiemuś kolesiowi? :D:D

nie, nie daje...na tyle mamy dobry kontakt ze jestem tego pewna, ze nie w glowie jej rozkladanie nog przed kolegami z klasy!

Gość Rzadna wiedzy
no wlasnie i masz odpowiedz. Mlodziez wie o zabezpieczeniach ale co z tego. Kazdy to wie a wpadki zdarzaja sie od zawsze i zdarzac beda. Niech spierdala ta matka z wywodami o antykoncepcji do pelnoletniej corki, mogla to robic 5 lat temu, co moze niech jeszcze o pozycjach jej poopowiada, kurwa ludzie sa juz dorosli i maja prawo do pelnej prywatnosci, mamusia zapewne nie opowiadala jej jak ssala pale tatusia to dlaczego cora ma sie zwierzac

@Czkawka po zjedzeniu zupy Ciekawe co na Twoje plany córka :) Rozumiem, że w pełni się zgadza na kontrolę tatusia do 24 roku życia? Żyjesz złudzeniami i potem jak je stracisz, zaboli.

Gość xocoxocoxo
Czkawka po zjedzeniu zupy nie, nie daje...na tyle mamy dobry kontakt ze jestem tego pewna, ze nie w glowie jej rozkladanie nog przed kolegami z klasy! Daje na bank, tylko ci się nie przyzna :D

Gość jiojhio
czkawka...przesadzasz,co innego uprawiać sex w domu rodziców i to w wieku 16 lat(też bym nie pozwalała)a co innego spotykać się z chłopakiem,nastolatka powinna mieć kogoś to naturalna kolej rzeczy ,jak chcesz żeby czekała do studiów to odbieżesz jej uroki pierwszych miłości,to przygotowuje nawet do nawiązywania odpowiednich relacji w póżniejszych związkach,a tak to może mieć z tym potem problemy

Gość hahahahhaahahahaaaa
Jezeli bedzie rozsadna to w wieku 16 lat nie da, a tak wyjedzie na studia i da chłopakomw akademiku na dwa albo trzy penisy naraz :classic_cool:

Ty mowisz ze Jestes zazenowana a wyobraz sobie jak dziwnie musi sie czuc two ja corka skoro zlapalas ja na takiej sytuacji . Ważne abyś teraz nie naskakiwala na nią bo zamknie sie przed Tobą, nie zapyta o antykoncepcje i moze zajść w ciążę. Skoro wiesz ze sypiaja to spokojnie porozmawiajcie o zabezpieczeniu i o wizytach u ginekologa. Nie karc jej za to bo zaczną to robić na ulicy w krzakach a nie w domu

Gość pampeluna55
hahah czkawka ale ty prymitywna jestes, jak slucham takich zalosnych mamusiek "moja corka na pewno taka nie bedzie" "moja corka jest taka grzeczna" " ja nie pozwole mojej corce..." pozwalac to ty jej moglas 10 lat temu czy wezmie czekoladke czy nie. I wiedz, ze im bardziej jej zabraniasz tymbardzie ona bedzie to tego dazyc, a jak juz zacznie wspolzyc to przez ta twoja chora presje na pewno ci sie z tego nie zwierzy i bedzie to trzymala w tajemnicy. A to ze matka utzrymuje dziecko nie daje jej prawa do zakazywania sexu, rownie dobrze moze jej zakazac oddawania kalu w toalecie

w tym problem ze ja Jej tego nie musze zabraniac, bo nie ma jakiegos pedu do zaspokajania chuci swoich kolegow..... akurat realizuje sie w innym sektorze zycia i aktywnosci.... po prostu jest zajeta czyms innym. Laski zaczynaja seks w wieku 16 lat gdy nie maja innych zajec, albo chca cos udowodnic, albo podniesc swoja wartosc....taka prawda. Nie musze Jej tego zabraniac, ani nie kontroluje Jej. Wie ze gdy wpadnie, to bedzie musiala isc do pracy, nie pojdzie na studia i zniszczy swoje zycie. I jak na razie proste ustalenie zasad sprawdza sie...nie musze szantazowac ani grozic, sama to rozumie i tyle. Po prostu sa madre dziewczyny albo mniej, i tyle..tak ten swiat jest zbudowany.

Gość xocoxocoxo
WSZYSTKIE POWYŻSZE POSTY PISAŁ PODSZYWACZ!!! Dzisiaj rano zapytałam córkę o ten incydent i tak bez skrępowania odpowiedziała mi, że kochają się już ponad rok, dbają by było bezpiecznie i jest im cudownie. Jestem tym oburzona!