Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xocoxocoxo

Przyłapałam 18 letnią córkę na seksie!

Polecane posty

Gość Sliczna18tka
A dlaczego niby nie moglaby z curka porozmawiac? Jesli dziewczyna uwaza sie za dorosla, to dlaczego mieszka z rodzicami? Dlaczego nadal jest na ich untrzymaniu? I czy przypadkiem jesli uwaza ze jest wystarczajaco dorosla na seks, to bylaby w stanie wychowac wpadke, czy przypadkiem nie sciagnelaby nieslubnego dzieciaka na glowy rodzicow? O ile uwazam ze prywatnosc ludzi prywatnoscia i powinnasbyla zapulac, o tyle uwazam ze osoba ktora mieszka z rodzicami i zapewne nie skonczyla jeszcze szkoly nie powinna byc uwazana za "dorosla". A wy krytykujcie. Jesli matka chciala wiedziec co za ch*j jej sie po domu przemyka to sorki - jej dom jej prawo!

Gość fsfnsdgkl
przykro mi ale masz córkę kurwę

Gość dhnkldbkl
a skad wam we lbach ten pomysl ze corka puszcza sie z byle kim1!!!!! do jasnej cholery temat jest o 18 LATCE ma chlopaka od ROKU.

Gość zdziczaly dzicz
Rzalosni jestescie!!! Rzalosni rodzice doradzajacy rozmowe z dorosla corka, a gdzie kacapy byliscie 5 lat temu!!!!! Za pozno, oni juz sie kochaja i nic wam do tego zazdrosne cwele!!!! stare chuje tak tak wasze maluszki juz obciagaja paly i pogodzccie sie z tym!!!!! Decydowac to wy mogliscie do 18 a teraz palujcie sie!!! Wasze marne zakazy chuja zdzialaja!!!!

Gość pampeluna55
czkawka mow co chcesz i tak wszystko juz jasne kto sie puszczal z byle kim i mial "zwierzecy poped" i nawet nie wie co to zwykle ludzkie potrzeby

Gość jiojhio
kolejny ,,inteligentny''tak RZałośni jesteśmy a ty wróć do szkoły i naucz się podstawowych zasad ortografii bo aż razi

Gość Nicolka....
Czkawka nie ludz sie :) Twoja corka pewnie uprawia sex tylko ze ty, przez swoje poglady ktorymi ja karmisz, nawet nie wiesz z kim. Nie trudno jest zakazac i wierzyc ze cie poslucha... nadzieja matka glupich :) Lepiej z nia porozmawiaj o jej potrzebach i zabezpieczeniu. P.S. jak dziewczyna jest madra to ma 100% ze nie wadnie. Mam 29 lat, sex uprawiam od 17 roku zycia i nie mam dzieci wiec wiem co mowie.

Gość ewa......78
jej corka nie jest madra bo matka boi sie, ze wpadnie

Gość fsfnsdgkl
skąd się takie kurestwo bierze rodzice w domu a bachory się ruchają

Gość kluski z marmoladą
Moim zdaniem to jest zwykla glupota rodzicow i zacofanie. Nie potrafia w pore porozmawiac z dorastajacymi dziecmi, bo sie wstydza. Nie ptrafia rozmawiac z dziecmi o sexie, wiec ida na latwizne i zakazuja sexu, strasza tylko ze zmarnuja sobie zycie jesli pojda z kims do lozka. Zaprzeczaja, ze mozna powstrzymac "zwierzecy poped", skad w ogole to okreslenie? Czy wy na prawde jestescie dorosli? Kazdy 1 zdrowy czlowiek odczowa predzej czy pozniej napiecie seksualne i musi je gdzies wyladowac. Zakazujac im tego zakazujecie im bycia soba! Przez wlasna glupote nie rozmawialiscie z nimi wczesniej i wierzycie, ze dzieciak sie poslucha i nie bedzie probowal haha naiwniacy. A potem jak jest wpadka to koniec swiata. Jestescie cholernie zacofani, niczym ludzie z krajow trzciego swiata. Wierzcie sobie dalej ze wasze dzieci sa swiete, albo probojcie juz kiedy jest za pozno i dziecko juz wspolzyje podejmowac niczego juz nie wnoszace rozmowy

Gość czkawka Ty sie nie łudź
ze twoja corka na pewno nigdy tego nie zrobi dopoki Ty jej nie pozwolisz, moja mama tez tak mowila, zabraniala, bo seks nie dla dzieci, bo mam siedziec w domu i się uczyc i co? w wieku 16 lat zrobilam to po raz pierwszy, chyba bardziej dla wlasnej, cichej satysfakcji, zeby udowodnic przed samą sobą ze nie jestem uzależnioną od matki zyciową niedorajdą, ktora nie potrafi sie postawic albo sama podjąc jakiejs decyzji myslisz, ze nie mialam zadnych ciekawych zajec? raz w tygodni chodzilam na gitarę, raz w tygodniu na basen i raz w tygodniu na wloski, wszystkie te zajecia to byla moja pasja i sama je sobie wybralam, poza tym uczylam sie dobrze a mimo to zaczelam uprawiac seks z chlopakiem, rzadko to robilismy, ale jednak, a dlaczego zaczelam - napisalam juz wczesniej.

Gość Miniminimi
tak glupio troche isc do lozka z chlopakiem by cos udowadniac komus..... ktos tu powiedzial ze ludzia podnosza czyms takim swoja wartosc.

Gość iiiiiiiiiii
a mi rodzice nigdy niczego nie zabraniali, bylam poprostu dobrze wychowywana i sama od siebie wiedzialam na ile moge sobie pozwolic. Miala wielu chlopakow, ale wspolzycie zaczelam z tym jedynym i to po 20stce, czekalam na niego. Ale jestem pewna ze gdyby rodzice mi czegos zabraniali to ja na zlosc zrobilabym to czego oni nie chca

no oczywiscie, ale 16-latka to mimo wszystko jeszcze trochę ,,dzieciak'' z nieco innym mysleniem od doroslej osoby i im bardziej sie cos takiemu dzieciakowi zabrania, tym bardziej on chce to zrobic, niestety, taka natura i nastolatkowie w srodku sie trochę buntują jakwet jesli na zewnatrz ten ich okres buntu wydaje sie przebiegac spokojnie i pamietajcie, ze w okresie nastoletnim poglady i myslenie zmieniaja sie z prędkoscia swiatla, ta sama osoba w wieku 16,17 i 18 lat moze miec porazająco odmienne od siebie poglady i dlatego 17-latek to jeszcze dzieciak a 18-latek to juz pelnoletni, pelnoprawny obywatel ...

Gość iiiiiiiiiii
i wlasnie to powiedzialam. Gdyby mi czegokolwiek zabraniali z uporem maniaka ja na zlosc zrobilabym to czego nie chca. Mialam chlopakow odkad skonczylam 16 lat, ale czekalam na tego jedynego. Nie toleruje tego, zeby ktos mi narzucal swoja wole i mowil co i kiedy moge zrobic

chyba lepszym rozwiazaniem jest porozmawiac z dzieckiem zawczasu, niz zabraniac ja zazdroscilam kolezankom, ktorych mamy mowily ,,jak bedziesz chciala zaczac wspolzycie to mozesz mi smialo powiedziec'' :) u mnie byly tylko zakazy i nakazy :) łamałam je i w wieku 16 lat zaczelam wspolzyc a mimo wszystko na zla droge nie zeszlam, studiuje, w ciazy nigdy nie bylam, wiem tylko, ze gdyby moja mama byla w stosunku do mnie bardziej otwarta to moze nie spieszylabym sie tak z tym wspolzyciem w czasie kiedy bylam jeszcze troszke glupiutka

Gość ola z wrocka
czkawka to debil jakich malo az sie scyzor w kieszeni otwiera jak sie czyta takiego prymitywa zacofanego, wspolczuje jej corce, zapewne wyrasta maly, zakompleksiony szary czlowieczek pod tresura swojej jebnietej matki

Gość Poszukiwacz tematów
CZkawka Twoja córka obrabia fiuty przez ciebie :O I bedzie jeszcze gorzej

Gość zenonnon
"17-latek to jeszcze dzieciak a 18-latek to juz pelnoletni, pelnoprawny obywatel ... " dokladnie, ma 18 lat i ma prawo zyc jak chce, nie widze powodu zeby teraz isc do niej i ja pouczac, mleko sie juz wylalo a mamusia sie dopiero obudzila. Gdzie byla przez te wszystkie lata? Niech zgadne, pewnie tak jak czkawka dawala tylko zakazy i nakazy a teraz obudzila sie z reka w szambie. Dziewczyna ma 18 lat i nikt nie powinien sie wtykac w jej zycie intymne

Gość SDFDSFSDFSDFDSFSDFSDFSDFSDFFD
buhahahahahahahha KURWAAA!!!!! JA JEBE ZE TEZ DAJECIE SIE NABRAC NA TAK INFANTYLNE PROWO :O AUTORKA MA Z WAS NIEZŁY UBAW :D

Gość taka prawda_________
nie dajemy sie nabrac bo wiadomo ze to prowo, ale jest tu jedna taka durna CZKAWKA co sieje tak zacofane poglady ze zastanawiam sie czy to epka kamienia lupanego czy 21 wiek jednak

Gość mega story z tragicznym zakonc
a bo czkawa sie puszczala za mlodu z byle kim bo jej tez mamusia zakazywala i wtopila, wiec teraz mysli ze uchroni swoja corke. Mysli ze wszystkie to takie puszczalskie jak ona

Gość Anerina
czkawka co ty pierdolisz? czysty na leb upadla? Idz do lekarza lepiej jezeli nie odczuwasz i nie wiesz co to poped seksualny!!! I niech ci wytlumaczy lekarz czym grozi takie hamowanie i trzymanie wszystkiego w sobie porazka brak pytan normalnie....niektorzy rozpierdalaja "inteligencja"...

Gość ............smiech na sali
papmeluna, daruj juz sobie ;) mama na kolacje wola

Gość smiac mi sie chce hahahh
18 lat i dorosla hahahah tylko na papierze. tak to to tylko niezdajaca sobie z niczego sprawy smarkula.

Gość PrzyszlaPrawniczka
Wy jesteście żenujący, naprawdę... Mam 19 lat, seks uprawiam od 16 roku życia - robiłam to z jednym jedynym facetem, ja dla niego też byłam, jestem i będę jedyną kobietą - on ma 27 lat, ja jak już pisałam 19. Teraz się właśnie wyprowadzamy, ja idę na prawo na jednym z najlepszych uniwerków w Polsce. Nigdy nie wpadliśmy, bo od samego początku biorę tabletki, teraz chciałabym podwiązać sobie jajowody, bo nigdy nie chcemy mieć dziecka, bo ich nie cierpimy. Oboje mamy dobrą pracę + oczywiście ja teraz będę dziennie studiować. Moi rodzice przynajmniej byli i są normalni, normalnie u siebie 3 lata śpimy, jeździmy na wakacje, uprawiamy seks. Jesteśmy dorośli, gdybyśmy wpadli, to byśmy usunęli z ww powodów. Biedne te wasze dzieci mające takich tyranów w domu. Chyba jasne, że kiedy się kogoś kocha to również się z nim współżyje.

Weź podwiaz sobie jak najszybciej te jajowody i picze zapnij na agrafke żeby kolejny niechciany plod nie wylądował w koszu. Spoko masz faceta który chce cię tylko wyruchac a jak wpadniecie usunąć. Twoja matka powinna była cię usunąć zeby tacy ludzie sie nie rodzili. Jeszcze na studiach nie jesteś i nie wywyzszaj sie bo wielu niewyksztalconych ludzi ma wiecej rozumu i człowieczeństwa w sobie niż Ty taka dorosła a gowniara z Ciebie

I nikt Ci nie podwiaze jajowodow skoro jeszcze nie rodzilas, bo to nieodwracalny zabieg i z reguły lekarze uważają ze takie małoletnie smarkule dojrzewa kiedyś do bycia matka i instynkt sie odezwie ale w twoim wypadku faktycznie lepiej ci najlepiej macice wyciąć i wyrzucić do kosZa