Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda trzydziestka

nie wiem jak wy, ale ja sie boję zestarzec!

Polecane posty

Gość młoda trzydziestka

chciałabym mieć młoda buzię, jak teraz, żadnych zmarszczek alb obwisłej skóry, czy jest to możliwe, ale tak naprawdę? Maksymalnie opóźnić starzenie? Bez radykalnych metod?

Gość piździec nieziemski
chodź się umówimy

Gość szczerbata Mariola
no to teraz masz już z górki:P:P:P

Gość młoda trzydziestka
jak miałam 16 lat, tez uważałam 30-latki za stare prukwy, a dziś perspektywa się zmieniła i ja jestem młoda. oby tak zostało, tylko czy to możliwe? kremy pomagają czy nie? może zimna woda, nie wiem

Można opóźnić starzenie. Dam Ci radę: Słońce odpowiada za 80-90% powstałych zmarszczek. Dlatego nie wychodź na słońce jeśli nie musisz, a jak musisz, to stosuj kremy z wysokim filtrem. Kremy z filtrem min. SPF 15 na dzień powinnać stosować przez cały rok jeśli wychodzisz z domu, nawet w pochmurne dni, bo promienie UVA bez problemu przenikają przez chmury. I nie opalaj się! Możesz jedynie od czasu do czasu, ale stosuj krem z filtrem min. 30, nakładaj go co 2 godziny, nakładaj 20 minut przed wyjściem na słońce. W ten sposób uchronisz skórę przed szkodliwym działaniem słońca, które przyspiesza starzenie.

heh niestety ale nie da sie raczej zatrzymac procesu starzenia mozna go jedynie spowolnic :) dieta, sport itp Sam mam podobny dylemat :(

Gość cnnnna
a ja uważam 16 latki za gówniary i bezmózgi, mówi ci to coś? chyba chuja w dupie dawno nie miałaś dzisiejsze 30 latki wyglądają lepiej niż wytapetowane grube i niezadbane gówniary z petem w mordzie

Gość kuewoa
ja myślałam,że jak będe koło 30stki to jakieś dzieci, małżeństwo, stały zwiazek a tu niccc. Niby czuje się młodo, szaleje, imprezuje, bawię się, ale gdzieś w wew mam wrażenie, ze już stara jestem, bo nic z tego nie mam, mimo iż nie mam na te rzeczy parcia. A mam 27lat, mimo, iż naprawdę nie wyglądam na tyle, każdy daje mi mniej, nie pindżę się jakoś specjalnie, tylko tucz, ciuchy sportowe itp