Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

NARZECZONY PRZYZNAŁ MI SIĘ DO ZDRADY CO MAM ROBIĆ???

Polecane posty

Jestes dorosła,masz swój rozum, on Cie zdradził a Ty co,nad czym tu się zastanawiać!!sprawa jest prosta,pogoń go w cholere!!

Kurde, ale co teraz z tym chłopaczkiem, z którym dziś smsujesz? Pewnie już się napalił na te kebaby :/

No jak to jak, będzie się zachowywał jakby nic, może będzie troche milszy, aby Cie udobruchać kolejny raz :D Przeciez ten schemat jest już łatwy do przewidzenia. Obowiązkowo kebab na stół. Mamie fajeczki i życie jak w Madrycie ;[

dobra laski zmywakm do spania bo jutri wtac do roboty trzeba jeszcze dzieciaki potruje hehe dobranoc juto napisze jak sie sprawy maja

Hmm śmiem twierdzić, że za dużo się w tej materii nie zmieni :D

Gość kebaby oddam
a już napewno nie kebab:D

Gość Do Kmee
Pisz wiecej Kobieto, uwielbiam Twoje ciete poczucie humoru :)

Gość buahahahahahahahaha
hehe Anitka miewa biegunki od walenia w dupsko buahahah:D:D:D

Gość no co anitka
no przeciez jestes jego worem na sperme to zapina cie w dupsko tak ze furkocze ze hej i krew pryska po scianach!

Gość Ola z Opola
anitka_21 :) Wez mu przebacz i bedziecie zyli dlugo i szczesliwie....on sie bedzie rypal po katach i pil wóde z Twoja mama a Ty bedziesz zyla w nadziei ze on napewno Cie kocha bo zawsze wroci i przeprosi... Przez 15 stron ludzie Ci tlumacza, zebys dala sobie z nim spokoj, ale Ty juz dokladnie wiesz co zrobisz, bedziesz z nim nadal zyla, bo Mama Ci robi stres. Wiec tak w sumie to szkoda tematu.... Powiem Ci jedno...jak by przyszedl i powiedzial, ze Cie zdradzil i ze mu przykro i byl pijany, to moze cos innego, moze bym Cie zrozumiala, ale tak w sumie to przez przypadek sie dowiedzialas ze tam kogos ma i z pewnoscia by Ci nie powiedzial, jak nie znalazlabys opakowania po kondonach.

[zgłoś do usunięcia] anitka_21 :) no psozedl do rpacy bo mial na 19 on na nocki pracuje... [woedizal ze [ogadamy jak wroci rano tylko ze mnie wtedy nie bedzie i tak sie kolo zamyka ;/ nie tak latwo jest od niego odejsc tym bardziej jk mieszkamy razem i jest jeszcze koja mzama ktora zrobi wszystko zebym od niego nie odeszla juz wiele razy prbowalam Ten cały tekst mówi mi jedno dziewczyno, jesteś silnie współuzalezniona :O to moje zdanie. Żyjesz życiem jego, swojej matki i wszystkich dookoła ale nie ma w tym ciebie. Robisz coś bo mama kazała bo jego "kochasz" etc etc a gdzie sa twoje uczucia?? twoje decyzje?? Gdzie szacunek do samej siebie?? zaprzedasz sie diabłu byleby on tkwił przy tobie. A jemu w to graj, bo nie ma nic lepszego jak stała "mamusia" przy boku która wybacza jego duszyczkę "Piotrusia Pana" Zdaje sobie sprawę że odejscie od niego jest dla ciebie trudne, tak samo jak dla niego rezygnacja z kawalerskiego stylu zycia i picia ;) ale wierz mi nie jest to niemozliwe. Za 10-15-20 lat odejdziesz tylko że bedziesz maiła 20 lat wiecej, ze 2 lub 3 dzieci, zniszczoną psychę i fizycznie podupadniesz moze na plecach kilku komorników do spłaty:classic_cool:. Taki scenariusz cię czeka. Kobiet, którym sie wydawało albo wydaje że on dla niej rzuci wóde lub dziwki jest na świecie miliony i nie bez przyczyny jak grzyby po deszczu powstają przychodnie i poradnie dla współuzaleznionych. Te szeregi są dla ciebie tylko ty musisz tak jak ten twój niunio sięgnąć własnego dna by dostrzec ze masz problem sama ze sobą wiekszy niż z nim ;)

Gość Asia częstochowa
Anita Napisz i zamknij temat i napisz na gadu bo czekam, mam ch coś ciekawego do pokazania 8828789. W tajemnicy ci zdradze że to zdjęcie mojego penisa 👄

Gość Asia częstochowa
Bo go Posiadam :classic_cool:

Gość Asia częstochowa
Jestem obdarzonym babochłopem :P

Anitka, nie daj się kolejny raz przekabacić zupą :P

Gość Riko69
Hej Ola z Opola, Jak ty to ładnie wytłumaczyłaś :) Skąd to wszystko wiesz? Czyżby w naszym mieście takie mądre dziewczyny były? :)

Gość Asia częstochowa
Hej anita, jakąś głupia szmata bez mózgu się podemnie podszywa :) dostałas link na gadu?

ja wlasnie wrocilam z piw a z tym koleg ai musze wam powiedzie cze bylo calkiem fajnie wypilysmy tlyko po jednym piwku w takim barze i fajnie nam sie gadalo :D caly cza ssie wypytwal o co sie poklocilismy ale nic mu nie mowilam nie chce robic z siebie ofiary tak ogolnie tylko gadalismy a ptoem mnie odprowadzil do domu i stalismy chwilke pod klatka w tym momencie oczywiscie zobaczyla nas moja matka i jak tylko weszlam do domu to sie zaczleo wyzywanie od dziwek i innych najgorszych ze tylko chlop wyjdzie do roboty to ja juz ide sie kurwic ze ne mam do siebie za grosz szacunku ;/ az sie poplakalam tak mi sie zrobilo przykro a ona sie tlyko zaczela smiac i mowi ze trzeba bylo sie nie puszczac to bym nie miala powodw do placzu i wezcie tu zrozumce ta kobiete bo ja tego nie ogarniam :(

Kiedy Twój facet przeleciał inną pannę i romansował w sieci to "bo się musi wyszaleć", a kiedy Ty konwersujesz z kumplem, to nazywa Cie "dziwką"? :D Nie. Wciąż nie wierzę, że istnieją takie przypadki.