Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Słuchajcie odkryłam dziś prawdę!!

Polecane posty

We pracy podczas czasu wolnego wraz z Jagienką87 postanowiłyśmy przestudiować znaki zodiaku. I tak: mój się zgadzał idealnie, jej pasował do niej tak samo, jej chłopu też się wszystko zgadzało i tera uwaga!! Mój mąż jest zupełnie innym człowiekiem niż mi się przedstawił!! Otóż chodzi o to, że w rzeczywistości on udaje dobrego, kochającego, wiernego, pomocnego, no w ogóle mąż cud malina i dzikie węże. A co się okazało w jego opisie? Że to oszust! jego świat się kręci wokół seksu, z wiernością nie ma nic wspólnego, ma charakter dominujący i skłonności do bandziorstwa! Teraz tylko czekać, aż mi odetnie łeb tasakiem, albo w inny sposób pozbawi mnie życia... ale to jest nic! Najbardziej to się obawiam tego, że zdradza mnie na prawo i lewo a ja nic o tym nie wiem! Co byście zrobiły na moim miejscu?

Dzwoniłam już do niego i powiedziałam, że o wszystkim wiem i żeby się przyznał. Udawał zdziwionego i zaskoczonego (domyślam się, że to zaskoczenie było spowodowane tym, że się dowiedziałam). Moją tezę potwierdza kilka argumentów, tj. jego matka- kobieta lekkich obyczajów, jego siostry- kobiety lekkich obyczajów, ojciec- kobieciarz i do tego alkoholik. Dlatego pytam, jakim cudem on miał być normalny??

Nie możliwe, że mam rozwolnienie jawni! Ja dziś pierwszy raz piszę! A możesz wskazać kiedy to było i gdzie??

Robak, nasze koleżeństwo to mus, gdyż my ze sobą pracujemy. I nie mamy innego wyjścia. Tyle, że jagienka ze swoją inteligęcją nie dorasta mi do pięt.

Gość xarla
fajnie jest mieć rozwolnienie jawni...

Gość pozostaje ci
spać z tasakiem pod poduszką. w razie czego zadziałasz pierwsza.

No nie wiem czy to tak fajnie wiedzieć, że się czegoś nie pamięta. Wracając do tematu, czy ktoś jest w stanie mi doradzić? Wierzyć w to copiszą w horoskopie??

ta ma kasę, ona zarabia tysiąc złotych przy dobrych wiatrach, najniższej krajowej nie ma, biedaczka jakich mało. chodzi w używanych ciuchach z pck.

a zna ktoś faceta skorpiona? Oni naprawdę tacy źli? bo zaczęłam się obawiać! Mojemu życiu grozi niebezpieczeństwo!

Gość no oczywizda
a z fusów co ci wyszło?Jak banan , to znaczy ,że nowy facet koło Cię się krynci

No nie wiem raczej myje,ale co to ma do rzeczy? Tu chodzi o jego czystość seksualną!

z fusów nie wróżyłam, a jak to się robi to zaraz sprawdzę. Tylko, że ja jestem porządnym znakiem zodiaku, więc chłop na boku nie jest w moim stylu.

Gość resxcv
we pracy ... jesteś ze wsi ?? pracujesz jako woźna ??

Wracałam z pracy przygnębiona całą tą sytuacją. Jeszcze niedawno bym powiedziała, że to absurd, ale Jagienka uświadomiła mnie w przekonaniu, że mój mąż to psychopata. Chce mnie ogołocić z kasiuty, potem zabić i wziąć odszkodowanie za moje ciało. Gdzie mam się z tym udać? czuję, że znajduję się na jego celowniku!!

Jestem z miasta- to widać, słychać i chyba czuć. Pracuje we sklepie z odzieżą ekskluzywną.

Ale ja nie chce go zabijać! Nie chcę spędzić reszty życia we więzieniu! Mam plany co do swojej niedalekiej przyszłości, chcę zostać biznesmenką i trzepać grubą kasiutę. A Ty robaku spod jakiego jesteś znaku zodiaka?

nie czytałam jeszcze, ale zaraz sprawdzę i Ci powiem. Ale zanim to zrobię to sam coś o sobie napisz, a ja potwierdzę czy sie zgadza. Chcę dojść prawdy czy horoskopy nie kłamią.