Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mewflewfwfl

Mógł domyslic sie ,ze kłamie?

Polecane posty

Gość mewflewfwfl

sytuacja jest dosyc skomplikowana ,ale postaram sie opisać ja krotko. Od niedawna spotykam się z nowym facetem ,ale mój ex nie daje mi spokoju , odwiedza mnie w mieszkaniu itd. Nie chciałam o tym mówić temu nowemu facetowi żeby sie nie przestarszył że przeze mnie bedzie miał jakies problemy. mieszkamy w innych miastach i niedawno zaprosiłam go do siebie. Ale bałam sie zapraszać go na mieszkanie ,wiec wymyśliłam ,że wynajmę pokój w takiej prywatnej kwaterze na 2 dni. Ta kwatera wygladała troche jak hotel ,ale była kuchnia ,łazienka. Powiedziałam mu ,ze mieszkam tu chwilowo tzn od paru dni u znajomych moich rodziców i płace tyle co za akademik bo u mnie jest remont . Tylko ,ze wcześniej nie zdarzyłam za bardzo obaczaić gdzie co tam jest np sztucce itd i pare razy sie na tym złapałam jak np robilismy sniadanie A dzisiaj mu napisałam ,ze juz sie pakuje i wracam jutro wreszcie do mnie na stancje bo koniec remontu Mógł sie domyslic ,ze cos jest nie tak?

Gość mewflewfwfl
Nie lubie kłamać ,ale nie chciałam żeby sobie pomyślał ,ze jak mój były mnie prześladuje to on nie chce sobie robić kłopotów...

Gość mewflewfwfl
up

Gość mewflewfwfl
up

Gość mewflewfwfl
upppppppppp